Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون دوستمون شرط هر چي كه بخواي ميبندم جايي كه گير كرده بايد جيب طرفو بزنه حالا خودش مياد ميگه حرف كي درسته در ضمن من اين بازي رو 3ماه پيش تمومش كردم احتياجي نيست از شما كمك بگيرم وقتي كه بازي از اول تا اخرش معلوم بايد چي كار كنيم شما هم اطلاعاتتو واسه خودت نگه دار چون باعث ميشي طرف بيشتر گيج بشه اون دوستمون هم مياد ميگه معلوم ميشه حرف كي درسته ....
لطفا ديگه ادامش نده...;)
من شما رو با اون دوستمون که سئوال داشت اشتباه گرفتم منظوری نداشتم به هر حال من گیمر حرفه ای نیستم اصولا تو ایران فکر نکنم داشته باشیم ولی این بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم و دیگه داره یادم
میره مراحلش به هر حال این اخرین پست من تو این فروم هست چون واقعا بازی گسترده هست وادرس دادن
تو این بازی خیلی سخته
موفق باشید

يعني انقدر خودمونو سطح پايين ميبيني
گیمر حرفه ای یعنی کسی که تو WCG مقام بیاره یعنی کسی که تو مسابقات سالیانه اسیایی مقام بیاره
تو اسیا گیمر حرفه ای سنگاپوریها ژاپنیها کره ایها وشایدم بشه گفت چینیها هستن درسطح جهانی هم
به اضافه گیمخورهای اسیایی امریکاییها والمانیها وانگلیسیها هستن که فرمانروایی میکنن حالا شما به من
بگو کدوم کیمر ایرانی تونسته اسم خودش ومملکت رو بین اینها مطرح کنه؟اصولا ما زیرساختهای لازم رو برای
حرفه ای بودن نداریم چون اصلا دولت حمایت نمیکنه ولی به جاش به این مسخره ها که طبل میزنن تو محرم
پول میده بخش خصوصی هم که اصولا ادم های نسل قبل از ما هستن واصلا نمیدونن هارد کور گیمر چیه
اصولا معتقدن بازیای رایانه برای بچه ها هست وهرکی با اینها بازی کنه بچه به حساب میاد حالا شما چی
میگی؟هنوزم فکر میکنی اینجا گیمر حرفه ای هست
درضمن دیگه ادامه ندید اینجا الان مدیرا میان و همه رو به عنوان اسپمر مزین میکنن جواب منرو هم خواستی بدی با پی ام بده

با سلام خدمت دوستان
بايد ببخشيد كه با سئوالم مزاحم شما شدم و باعث شد شما كمي با هم اختلاف نظر پيدا كنيد
من ديشب فهميدم چطوري بايد اون قسمت رو تمام كنم بايد اول به حرفاش گوش مي كردم بعد مي رفتم دنبالش جاي خلفت حسابشو مي رسيدم چون حسابي چند روز اين قسمت وقتمو گرفته بود حالا كه تمام مراحل رو رفتم باز تو اين قسمتها كه بعضي از مناطق كدر هستش گير كردم نمي دونم بايد رو كدوم برج برم تا مراحل باز بشه ديگه بي خيال اين بازي شدم . امشبهم يكم تلاش مي كنم اگه شد كه چه بهتر اگه نشد ديگه بيخيال بازهم از كليه دوستان كه منو تو اين بازي ياري مي دند كما تشكر و دارم .
اگه شد و مزاحم نبود منتظر راهنمايي تون تو اينقسمت كه گير كردم هستم:blushing:

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت دوستان
بايد ببخشيد كه با سئوالم مزاحم شما شدم و باعث شد شما كمي با هم اختلاف نظر پيدا كنيد
من ديشب فهميدم چطوري بايد اون قسمت رو تمام كنم بايد اول به حرفاش گوش مي كردم بعد مي رفتم دنبالش جاي خلفت حسابشو مي رسيدم چون حسابي چند روز اين قسمت وقتمو گرفته بود حالا كه تمام مراحل رو رفتم باز تو اين قسمتها كه بعضي از مناطق كدر هستش گير كردم نمي دونم بايد رو كدوم برج برم تا مراحل باز بشه ديگه بي خيال اين بازي شدم . امشبهم يكم تلاش مي كنم اگه شد كه چه بهتر اگه نشد ديگه بيخيال بازهم از كليه دوستان كه منو تو اين بازي ياري مي دند كما تشكر و دارم .
اگه شد و مزاحم نبود منتظر راهنمايي تون تو اينقسمت كه گير كردم هستم:blushing:

ببین فرق نمیکنه تو کدوم برج بری فقط باید داخل یک برج بلند بری و y رو بزنی بعد منطقه کدر تو نقشه روشن میشه
بعد میتونی برج های دیگر هم تو نقشه پیدا کنی
قابل توجه بعضی ها این یارو رو باید می رفته دنبالش با مشت می زدش بعد اطلاعات میگرفته بعد میکشتش افتاد

اينقدر بحث نكنيد!
آقا من توي اين سايت ها مثلا نگاه كه ميكنم تفاوت دو نسخه Ps3 و X360 يا كلا تريلر هاش رو كه ميبينم. قسمت هايي از محيط بازي و همين طور ايكيون هاش با مال من فرق داره! كسي ميدونه چرا؟ مثلا توي نقشه من برجك ها به صورت حالت تاج مانند ولي مقايسه سايت Ign كه بين دو نسخه X360 و Ps3 انجام داده بود! برجك ها كاملا شبيه يك كله عقاب بود!! يا همون ميزان خون كه براي من مدلش كلا با نمايش Ign فرق داشت!.
كسي ميدونه چرا؟
تازه من محل هايي رو ديدم كه سال 2006 نشون داده بودن و اصلا توي اين نسخه خبري ازش نبود ولي توي همين مقايسه Ign الطير رفت به اون محل!!!!!!!!!!!!!!

Assassins_Creed_27.jpg

سلام دوستان
من بازي امشب تمام كردم واقعا كه آخرايبازي خيلي حال داد
چند نفر اين بازي رو تموم كردن آخه بزي از بچه ها مي گفتند كه آخر بازي بايد به كامپيوتر كد بدي ولي من چيزي نديم و بازي رو تموم كردم و آخرش هم انگليس اسامي سازنده هاي بازي رو نوشت و تمام شد
بعد بعد از اتمام نوشته ها دوباره بازي شروع شد اگه يكي از مراحل بازي چند تا ماموريت فرعي رو تمام نركده باشي مي توني اونها رو هم تمام كني.

بعد از اتمام نوشته ها دوباره بازي شروع شد اگه يكي از مراحل بازي چند تا ماموريت فرعي رو تمام نركده باشي مي توني اونها رو هم تمام كني.
بله ميتوني برو برو دم همون دستگاه كه روش ميخوابي b رو بزن از هرجا بخواي ميارت

دوستان این بازی چند ساعته تموم میشه؟
من memory block 3 هستم.تازه گرفتمش.
بنظر من تا اینجا بازی خیلی یک نواخته داستانش هم یکم گنگه.
چند ساعتش بستگی به نوع بازی کردنت داره. مرحله های جانبی و ایتم ها رو جم اوری بکنی یا نه. این موارد تو ساعت گیم پلی تاثیر داره.
اوه، تازه اولشه از این بدتر هم میشه :دی. ولی داستانش به مرور دستت میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or