Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چجوری وارد اورشلیم می شی آخه راهب نداره!!! اما من از میله های بالای سر سرباز ها تونستم ولی این راه دردسر داره
:-"
در ضمن با خنجره هر کاریمی کنم پرتاب نمی کنه... می دونم برای پرتاب کردنه ولی نمی دونم چجوری؟؟؟

تو بازار جلوی اورشلیم یک مرد رو درن ازار میدن که از راهب ها هست باید سرباز هایی را که دارن اذیتش میکنن بکشی بعد روش زوم کنی بعد که ازت تشکر کرد اون ور تر چند تا راهب میان میتونی بری
یکی از عواملی باعث میشه نتونی چاقو پرتاب کنی اینکه یا چاقو نداری یا ایتم رو نگرفتی اگر نداری باید ازthug ها بدزدی پیک پاکت فاگ ها با دیگر مردم فرق میکنن زره ای از چرم به تن دارن
راستی ناز ششتت چه جوری از دیوار به اون بلندی کشیدی بالا

اینیم دیگه :biggrin1: از دیوار بالا نرفتم بلکه از میله ی بالای سر نگهبان ها رد شدم...

خنجر دارم ولی شاید آیتمش را نگرفتم( توانایی آن را ندارم ) در ضمن درباره کیسه هایی که باید بزنم کمی توضیح دهید :-"

اینیم دیگه :biggrin1: از دیوار بالا نرفتم بلکه از میله ی بالای سر نگهبان ها رد شدم...

خنجر دارم ولی شاید آیتمش را نگرفتم( توانایی آن را ندارم ) در ضمن درباره کیسه هایی که باید بزنم کمی توضیح دهید :-"

ببین اگر شما بلاک مموری 2 هستید یا کس دیگری از افراد نه گانه را بجز تاجره نکشتید نمیتونی خنجر پرت کنی و طبیعی باید یه بابای دیگرو بکشی که مسترت بهت این امکان رو بده
در مورد دزدین چاقو ها هم هر وقت امکانش را پیدا کردی بهت میگم نوشته ی قبلی درد خور بود

بذار امکان شو بگری همه رو توضیح میدم هنوز امکان رو نگرفتی میگی چه جوری پرت میکنه

ببین اگر شما بلاک مموری 2 هستید یا کس دیگری از افراد نه گانه را بجز تاجره نکشتید نمیتونی خنجر پرت کنی و طبیعی باید یه بابای دیگرو بکشی که مسترت بهت این امکان رو بده
در مورد دزدین چاقو ها هم هر وقت امکانش را پیدا کردی بهت میگم نوشته ی قبلی درد خور بود

بذار امکان شو بگری همه رو توضیح میدم هنوز امکان رو نگرفتی میگی چه جوری پرت میکنه

من گفتم شاید بلد نیستم پرت کنم :biggrin1::biggrin1:

شما هیچ ابجکتیوی رو نگرفتی چطور ممکنه ماموریتی نباشه؟! الان باید اونجا پره ماموریت باشه:) اون قسمتهای تار نقشه رو رفتی؟!

توی قسمت های قبلی(قبل از مموری بلاک 4) همين جوری که ميگی پر از مأموريت بود
اما الان هيچی نيست

توی قسمت های قبلی(قبل از مموری بلاک 4) همين جوری که ميگی پر از مأموريت بود
اما الان هيچی نيست
تو مموری بلاک 4 باید بری به جاهایی که تو نقشه تا حالا نرفتی!
درسته که رنگش کدره ولی میشه رفت به اونجاها....

يكي بايد بياد به كسايي كه بلد نيستن يه خلاصه اطلاعاتي بده كه من اين كارو ميكنم
اولا 4 تا شهر توي اين بازي هست
شهر اول Masyaf كه يك شهر كوهستاني كوچك هست كه درواقع اونجا Home حساب ميشه
سه شهر ديگه عبارتند از : Damascus (دمشق) Acre (عكا) و Jerusalem (اورشليم)
اولين ماموريتي كه در بازي انجام داده ميشه توي همون شهر Masyaf انجام ميشه كه ميشه گفت يه جور Tutorial هست و براي آشنايي بازيباز با كارهاي مربوط به بازي هست
بعد از اون بايد راهي شهرهاي دمشق و اورشليم و عكا بشيد كه بيشتر كسايي كه توي اين بازي گير ميكنند توي Memory Block 4 گير ميكنند كه تيكه ي دوم شهرها آزاد ميشه و حتي به خودشون زحمت نميدند كه يه نگاهي به نقشه بندازند و به طرف اون دو تيكه اي كه توي هر شهر باز شده برن و ببينند كدومش باز شده و بعد از اينكه به تيكه دوم راه پيدا كردند به بالاي يكي از برج ها يا همون View Point ها برن دكمه مثلث توي PS3 (البته من نسخه PS3 رو بازي كردم) و در 360 دكمه y رو بزنند تا اون تيكه ي جديد بررسي بشه و همه View Point ها توش مشخص بشه
كلا هر شهر سه تيكه داره
1-Rich District
2-Poor District
3-Middle District
كه در هر تيكه ظاهر شهر خيلي متفاوته كه اون هم خيلي طبيعيه چون فرق مردم پول دار با فقرا خيلي زياده از همه لحاظ مثل ساختمانهاشون و لباس پوشيدنشون و غيره با هم متفاوت هستند
در ضمن هر مرحله اي رو كه تموم ميكند مي تونيد راحت Skip كنيد تا اون همه راه رو به طرف مقر اصلي كه شهر Masyaf هست نريد
بعد از هر مرحله با رئيس Assassin ها حرف ميزنيد كه اسمش Al Mualim هست و هر دفعه بهتون يك صلاح يا ويژگي ميده مثل شمشير يا خنجر يا اون مچ بندهاي خاص و همچنين اون چيزي كه به شكم الطير بسته شده و اون چيزهايي كه روي مچ پاش ميبنده و چيزهاي ديگه و همچنين حركات جديد كه بعد از هر مرحله ياد ميگيريد و ميتونيد در همون جا توي قلعه به تمرين بپردازيد
فكر كنم فعلا همين اطلاعات بس باشه براي كسايي كه توي اين بازي گير كردند
موفق باشيد;)

يكي بايد بياد به كسايي كه بلد نيستن يه خلاصه اطلاعاتي بده كه من اين كارو ميكنم
اولا 4 تا شهر توي اين بازي هست
شهر اول Masyaf كه يك شهر كوهستاني كوچك هست كه درواقع اونجا Home حساب ميشه
سه شهر ديگه عبارتند از : Damascus (دمشق) Acre (عكا) و Jerusalem (اورشليم)
اولين ماموريتي كه در بازي انجام داده ميشه توي همون شهر Masyaf انجام ميشه كه ميشه گفت يه جور Tutorial هست و براي آشنايي بازيباز با كارهاي مربوط به بازي هست
بعد از اون بايد راهي شهرهاي دمشق و اورشليم و عكا بشيد كه بيشتر كسايي كه توي اين بازي گير ميكنند توي Memory Block 4 گير ميكنند كه تيكه ي دوم شهرها آزاد ميشه و حتي به خودشون زحمت نميدند كه يه نگاهي به نقشه بندازند و به طرف اون دو تيكه اي كه توي هر شهر باز شده برن و ببينند كدومش باز شده و بعد از اينكه به تيكه دوم راه پيدا كردند به بالاي يكي از برج ها يا همون View Point ها برن دكمه مثلث توي PS3 (البته من نسخه PS3 رو بازي كردم) و در 360 دكمه y رو بزنند تا اون تيكه ي جديد بررسي بشه و همه View Point ها توش مشخص بشه
كلا هر شهر سه تيكه داره
1-Rich District
2-Poor District
3-Middle District
كه در هر تيكه ظاهر شهر خيلي متفاوته كه اون هم خيلي طبيعيه چون فرق مردم پول دار با فقرا خيلي زياده از همه لحاظ مثل ساختمانهاشون و لباس پوشيدنشون و غيره با هم متفاوت هستند
در ضمن هر مرحله اي رو كه تموم ميكند مي تونيد راحت Skip كنيد تا اون همه راه رو به طرف مقر اصلي كه شهر Masyaf هست نريد
بعد از هر مرحله با رئيس Assassin ها حرف ميزنيد كه اسمش Al Mualim هست و هر دفعه بهتون يك صلاح يا ويژگي ميده مثل شمشير يا خنجر يا اون مچ بندهاي خاص و همچنين اون چيزي كه به شكم الطير بسته شده و اون چيزهايي كه روي مچ پاش ميبنده و چيزهاي ديگه و همچنين حركات جديد كه بعد از هر مرحله ياد ميگيريد و ميتونيد در همون جا توي قلعه به تمرين بپردازيد
فكر كنم فعلا همين اطلاعات بس باشه براي كسايي كه توي اين بازي گير كردند
موفق باشيد;)
از اطلاعات خوبت ممنون ولی هر کسی یک مشکلی در بخش های مختلف بازی پیدا خواهد کرد که باید انحصاری بدان ها پاسخ داده شود پس جداگانه به هر کس باید پاسخ داده شود
با تشکر

دوستان من اينجارو گير كردم و بقول برخي از دوستان وقتي ميخوام برم قسمت كدر نقشه
ميرسم به اون قسمتهائي كه آبي رنگه و راهش بسته هست و هيچ راهي نداره تا برم به اونور قسمتهاي آبي و ديگه هيچ ماموريتي وجود نداره بنظر شما بايد برم به قسمت kingdom يا به يه
شهر ديگه برم ؟ ممنون ميشم راهنمائي كنيد.اينم عكس : http://tinypic.com/view.php?pic=ddnt00&s=3

آخرین ویرایش:
دوستان من اينجارو گير كردم و بقول برخي از دوستان وقتي ميخوام برم قسمت كدر نقشه
ميرسم به اون قسمتهائي كه آبي رنگه و راهش بسته هست و هيچ راهي نداره تا برم به اونور قسمتهاي آبي و ديگه هيچ ماموريتي وجود نداره بنظر شما بايد برم به قسمت kingdom يا به يه
شهر ديگه برم ؟ ممنون ميشم راهنمائي كنيد.اينم عكس : http://tinypic.com/view.php?pic=ddnt00&s=3
شما بايد اول وارد اون قسمت كدر نقشه بشي و از يك برج يا همون View Point كه در همون قسمت كدر هست بالا بري و y رو بزني و بعد همه View Point هاي ديگه روي نقشه معلوم ميشن و ميتوني بازي رو ادامه بدي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or