Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بايد نقشه رو باز كني ! به بالاي برج ها برو و Y بزن و بعد نقشه معلوم ميشه و ميتوني ماموريت ها رو ببيني !

من همه ی این کارارو کردم بعداز گرفتن جون نفر سوم نقشه ماموریت دیگه باز نمیکنه :arrowd:. تمام برج هارو هم دید زدم (y) بازم اتفاق خاصی نیفتاد.

من تو block2 داشتم با اسب میرفتم که پیغام دیسک کثیف است داد و از بازی اومد بیرون ولی دوباره که رفتم توش مشکلی نداشت دیسک هم ورباتیم هست میخواستم بدونم این باگ بود یا عیب از دیسکه؟

من تو block2 داشتم با اسب میرفتم که پیغام دیسک کثیف است داد و از بازی اومد بیرون ولی دوباره که رفتم توش مشکلی نداشت دیسک هم ورباتیم هست میخواستم بدونم این باگ بود یا عیب از دیسکه؟

فکر کنم از DVD بود چون اگه باگ بود هنگ میکرد.
مشکل هنگ در موقع اسب سواری گزارش شده.
و شایدم باگ !..............................................

اگه در آینده هم به این مشکل برخوردی فکر کنم کم کم باید فاتحه لنز کنسولتو بخونی. البته این کم کم ممکنه 5-6 ماه طول بکشه، بستگی داره چقدر از کنسولت استفاده کنی.

دوست عزیز من dl کردم این طراحی اولیه نقششه / بدرد نمیخوره /البته بدرد من نمی خوره مشکلیو حل نمیکنه..:arrowd:
بعد از کشتن فرمانده سوم دیگه نقشه جای جدیدییو مشخص نمیکنه.
این نقشه ها کاملا نقشه نهایی بازی هست که جایی هم پیدا نمی کنیشون!;)
این نقشه ها برای پیدا کردن پرچم هاس نه برای پیدا کردن فرمانده های بازی! بعد از فرمانده سوم هم باید بری به قسمت Damascous Rich !!

من بازیه Assasins creed رو گرفتم. به 1 مشکل برخوردم. وقتی Update میکنه دستگاه ریستارت میکنه بعد روی وقتی آرم 360 هک میشه هنگ میکنه. من بعد 30 ثانیه خودم ریستارت کردم. بعد حالا که بازی رو میزارم فقط صحفه سیاه میشه..... چه کار کنم؟

منم بازیو تموم کردم.علیرغم اینکه بازی تو مخی بود ولی واقعا جای تشکر از سازنده هاشو داره.بی انصافیه بخوایم بگیم بازیه بدی بود.خدایشش برا بازیش خیلی زحمت کشیده بودند.

من بازیه Assasins creed رو گرفتم. به 1 مشکل برخوردم. وقتی Update میکنه دستگاه ریستارت میکنه بعد روی وقتی آرم 360 هک میشه هنگ میکنه. من بعد 30 ثانیه خودم ریستارت کردم. بعد حالا که بازی رو میزارم فقط صحفه سیاه میشه..... چه کار کنم؟
مشکل برای چند نفر پیش اومده . و نتونستن بازی کنن.

سلام
من توی Mb4 گیر کردم.یعنی ماموریتی نیست که دیگه انجام بدم.3 نفر رو کشتم هرچی زندانی و برج بود رفتم تو نقشه دیگه ماموریتی نمیده چرا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or