Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم چرا هر چی میریم جلو زمان بازی ها کم میشه البته به غیر از بازی های rpg ولی باز یها داره میشه مثل فیلم سینمایی اگه دیدید زمان بازی شد 90 دقیقه تعجب نکنید:biggrin1:

زیاد امیدوار نباش چون این بازی هم کوتاهه

Gameplay ازاد و وسیع در بازی ها عموما با کوتاه شدن بازی همراه است جدا از بازیهای RPG نظیر The Elder Scrolls IV Oblivion . وسیع بودن محیط و بودن چندین راه متفاوت برای کشتن شخص مورد نظر احتمال کوتاهی بازی دارد. مثل بلایی که سر Airborne اومد. و شما سریع میخواهید داستان بازی را پیش برید البته ای نوع بازیها GAmeplay زیبایی دارند.
در کنار ان توجه کنید میفهمید بازیهای خطی نیز بعضا طولانی ترند. مثل Gears OF WAr که امثال این بازی ها کم هستند چراکه نیاز به طراحی قوی است . با این حال این نظر شخصی من است .

نمیدونم چرا هر چی میریم جلو زمان بازی ها کم میشه البته به غیر از بازی های rpg ولی باز یها داره میشه مثل فیلم سینمایی اگه دیدید زمان بازی شد 90 دقیقه تعجب نکنید:biggrin1:

اين بازي اگه كوتاه هم باشه به خاطره گيم پلي نيمه sand boxو مخفيانه نويد يك بازي reply valueعالي رو ميده:love::love:

بنظر من اگه یه بازی قشنگ و کوتاه باشه خیلی بهتره تا طولانی تکراری باشه یا حتی بعضی اوقات وقتی داستان بازیها طولانی میشوند موجب کسل آور شدن یا یکنواخت شدن بازی میشوند پس همان بهتر که کوتاه باشه.
پ.ن: ببخشید جمله بندی اشتباه است:biggrin1:

درود
4 روز مونده همش :confused:. این دوسال چقدر زود گذشت :cheesygri.
بیصبرانه منتظریم اگر به موقع Call of Duty 4 و Time Shift تموم بشه :biggrin1:.

خوشباحالتون تا 4 روز دیگه همتون این بازی رو میگیرید ولی منه بدبخت به خاطر امتاحانام باید تا 1 آذر صبر کنم:(( .اینssassins creed .سه گانس؟

باش بازی نکن که به زودی 3 چراغ میده ببر تعمیرگاه:)
آره عزیز فردا دارم می فرستم واسه تعمیر قسمت نیست که ما AC رو به موقع بازی کنیم ;)
اگه 1 ماه قبل یا 1 ماه بعد خراب میشد اصلا برام مهم نبود اما بد موقع خراب شد راستی موضوع تاپیک رو منحرف نکنیم بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or