Assassin's Creed for X360

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا شما از کجا می دونی که قراره باگ داشته باشه ؟ :p

گفتی باگ یاده بازی splinter cell افتادم !!!!!!!!!!!!1:-":-"

خب پس بزار یکی از باگ های بازی رو نشونت بدم

اون دموی که assassin به دنباله اون مرتیکه میوفته اگه دیده باشی . ؟ . ! اولای دمو با چندتا سرباز که میجنگه

اون تیکه ای که طرفو حل میده سمته نرده ها طرف به آسمون میره یه دست به ماه هم میزنه و برمیگرده

باور نمیکنی نگاه کن دموشو:cool:

بازی دیگه توی همون 1 دی وی دی شد ؟

شاید به خاطر قرار دادن توی 1 دی وی دی ازش چیزی حذف کرده باشن :(

بازی از نظر من کمتر از 15 ساعت نیست :-" :cheesygri

اگر بازیش 1 ساعت باشه من شخصا کاری می کنم که توی 15 ساعت یا بیشتر تمام بشه.

Just Waiting For Assassins Creed For Anytime

Assassins Creed به احتمال قوی از بازیهایی است که برای دوستداران XBOX360 و PS3 و در سال اینده برای PC تجربه بسیار خاصی برای هر فردی خواهد داشت و Gameplay بازی فکر میکنم ازادی عمل بالایی برای کشتن افراد خواهد داشت در کنار ان قدرت بیشتری از PS3 و XBOX360 به علاوه هوش مصنوعی قوی تر را نشان بدهد. فقط امیدوار هستم بازی مثل Call OF Duty 4 کوتاه نباشد.

Assassins Creed به احتمال قوی از بازیهایی است که برای دوستداران XBOX360 و PS3 و در سال اینده برای PC تجربه بسیار خاصی برای هر فردی خواهد داشت و Gameplay بازی فکر میکنم ازادی عمل بالایی برای کشتن افراد خواهد داشت در کنار ان قدرت بیشتری از PS3 و XBOX360 به علاوه هوش مصنوعی قوی تر را نشان بدهد. فقط امیدوار هستم بازی مثل Call OF Duty 4 کوتاه نباشد.
زیاد امیدوار نباش چون این بازی هم کوتاهه

نمیشه همینطوری گفت کوتاهه.باید صبر کنیم تا بیاد.تا آدم بازی نکنه نمی فهمه.هر چی باشه مطمئن باشید از Cod 4 بیشتره.

اون باگهاي عجيب بازي و همچنين انيميشنهاي كاراكترها طبق آخرين دمويي كه ديدم مي تونم بگم تماما رفع شده بود و خيلي بازي رو زيباتر كرده بود و اتفاقا دموي جالبي بود . خود سازندهاش گفتن كه بين 7 الي 8 ساعت گيم پلي داره و كلا 60 نفر رو بايد به قتل برسوني كه با اين تفاسير دست كمي از Cod4 نمي ياد خيلي زور داره آدم 3 سال روي يه بازي كار كنه بعد همش 7 8 ساعت گيم پلي داشته باشه . همين مسئله مي تونه به امتيازاتي كه از سايتها و مجلات معتبر مي گيره لطمه وارد كنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or