Assassin's Creed Fan Club

حداقل ميذاشتي بازي ميومد بعد طرفدارش ميشدين!! از اينجور تاپيكا واسه بازي هاي قديمه كه 3 تا 4 نسخه دارند مثلا Devil May Cry نه براي بازي هايي كه هنوز نيومدن اونم تازه اولين نسخش هست !!

آقا من یکی از طرفدار های این بازی هستم. وقتی تریلر ها و اسکرین شات هاش رو میبینم حسرت ميخورم كه چرا xbox 360 ندارم. البته این بازی قراره برای pc هم بياى ولي تا اون موقعه ....:(:((

من بازیه Assasins creed رو گرفتم. به 1 مشکل برخوردم. وقتی Update میکنه دستگاه ریستارت میکنه بعد روی وقتی آرم 360 هک میشه هنگ میکنه. من بعد 30 ثانیه خودم ریستارت کردم. بعد حالا که بازی رو میزارم فقط صحفه سیاه میشه..... چه کار کنم؟

ای بابا من نمی دونم چرا یوبی با پی اس پی لجه بازیا قشنگشو نمیذاره بیاد تو پی اس پی نمیدونم چرا هی دارم دق می خورم
منم نميدونم چرا واسه DS قراره بياد ولي خبري از نسخه PSP نيست:confused: مثله gta chinatown wars كه فقط برايه DS مياد:mad: داره حقه PSP پاي مال ميشه:(

همینه که جوونا معتاد میشن به هر حال یوبی از همون اول با نینتندو بود هر چیم تو Petition Online التماس میکنیم جواب نمیگیریم ولی در کل یه معجزه بود توی بازیا

فنای Assassin's Creed بیاید در مورد داستان و آینده بازی بحث کنیم

من از وقتی این بازی رو تموم کردم هنوز تو کف داستانش موندم
متاسفانه چون بازی زیر نویس نداشت نتونستم چیزه زیادی بفهمم
ولی میتونم حدس بزنم که شاید در آینده با خود اون شخصیت پروژه بازی کنیم!
به نظر من هف کمپانی اینه که با خواناندن حافظه اجدادش قدرت های اونا رو به دست بیاره
خود کمپانی که میگفت چون اجدادت قاتل بودن حتما خودت هم قاتلی واسه همین آوردیمت!
به هر حال علاو بر داستان تاریخی بازی داستان اون فرد اصلی که حافظش داره خونده میشه به نظر من خیلی مهمه
یعنی ممکنه از شمشیر به طرف یک بازی تفنگی مثل اسپیلینتر سل پیش بره؟
از طرف دیگه ابهامات در مورد فضایی هاست!
اون شی گرد که المعلم آخر بازی با اون جادو میکرد چی بود؟
وقتی اون شی زمین افتاد دیدیم نقاطی روی کره زمینی که باز شد وجود داشت
شاید این نقاط همون نقاطی هستن که بازی قراره تو اونا اتفاق بیافته یعنی خاورمیانه و ایتالیا و... !!
یا اون نوشته های قرمزی که بعد از تموم کردن بازی میتونستیم ببینیم
اگه یه خورده فکر کنید موقی که با شخصیت داستان میرفتیم بخوابیم یه لحظه یه نوشته های قرمزی نشون میداد که بعدا اونا رو دیدیم!
یعنی شخصیت اصلی اونا رو مینوشت یا کار کیا بود یا اصلا از قبل بودن؟!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or