Assassins creed: Brotherhood

• Thread starter Thread starter argoni
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

argoni

کاربر سایت
سلام...
دوستان یه مرحله ای هست که یه صندوق پول رو با کشتن یک گارد و تعویض لباس بر میداری ....
بعد که از قصر میایم بیرون هیچ علامت خاصی در نقشه نیست....
چکار باید کرد؟

باید به حرفهای اون دوتا گارد که همراتن گوش بدی یعنی اگه از مسیر درست بری کاری بهت ندارن و میتونی به راهت ادامه بدی ولی اگه از مسیر اشتباه بری توقف میکنن و بهت شک میکنن.برای شروع فکر کنم باید از سمت شمال غربی بعد از اینکه از قصر خارج میشی بری.

سلام...
دوستان یه مرحله ای هست که یه صندوق پول رو با کشتن یک گارد و تعویض لباس بر میداری ....
بعد که از قصر میایم بیرون هیچ علامت خاصی در نقشه نیست....
چکار باید کرد؟
نه نه!
ببین سمت چپ نقشه یه پل هست درست تو باید از کوچه پس کوچه ها بری اونجا
بعد باید حرف دو تا گارد همراهتم گوش بدی (یه خط گوشه تصویره که راهو اشتباه بری پر میشه)
کلا آسونه!!

Da Vinci Disappearance - DLC - AC:B

سلام به همگی:
راستش من یه مشکلی دارم با این Assassin's Creed: Brotherhood پک جدیدش، نمی دونم چجوری باید این پکو بازش کرد، راه انداختش یا ... (Da Vinci Disappearance)
تویه Xbox و PS3 باید بگیریم امّا تو PC هست و خود Ubisoft قرار داده.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
راستی بازی رو هم تمومش کردم پس طبیعتا باید یه جایی باشه!
باتشکر.

سلام دوستان من تواین مرحله که میوفتی دنبال یه نفر دنبالش میکنی بایدچیکار بکنم عصابمو ریخته بهم
میکشم میزنمش هیچی نمیشه همین جور فرارمیکنه

چیکاربکنم ؟

سلام دوستان من تواین مرحله که میوفتی دنبال یه نفر دنبالش میکنی بایدچیکار بکنم عصابمو ریخته بهم
میکشم میزنمش هیچی نمیشه همین جور فرارمیکنه

چیکاربکنم ؟
من نمیدونم کدوم مرحله است ولی از شواهد باید روش tackle بزنی. تکل رو امتحان کردی؟؟
با سرعت بدو نزدیکش و دکمه Shift رو بزن تا طرف رو بندازه زمین.
معمولا باید بعدش هم یه دمویی نشون داده بشه (اگر ماموریت است و گردش آزاد نبوده) اگر دمو نیومد احتمالا مشکل از کرک باشه

سلام به همگی:
راستش من یه مشکلی دارم با این Assassin's Creed: Brotherhood پک جدیدش، نمی دونم چجوری باید این پکو بازش کرد، راه انداختش یا ... (Da Vinci Disappearance)
تویه Xbox و PS3 باید بگیریم امّا تو PC هست و خود Ubisoft قرار داده.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
راستی بازی رو هم تمومش کردم پس طبیعتا باید یه جایی باشه!
باتشکر.
هیچکس نیست بدونه این DLC بازی چه جوری کار میکنه؟

سلام
من قسمتی از بازی که مرحله های انفرادی هست گیر کردم
درست جایی که بهت اجازه می ده کایت رو بری بگیری
داخل یه روستا هست و من ابتداروی سقف یک کلیسا ایستادم
تو محیط سبز رنگی هستم ولی هر چی می گردم چیز خاصی نیست که بخوام انجام بدم و به سمت قلعه ای که می خوام برم کایت رو بردارم هم هنوز بسته است و دیوار سفیده!
کسی می تونه کمک کنه؟

سلام
من قسمتی از بازی که مرحله های انفرادی هست گیر کردم
درست جایی که بهت اجازه می ده کایت رو بری بگیری
داخل یه روستا هست و من ابتداروی سقف یک کلیسا ایستادم
تو محیط سبز رنگی هستم ولی هر چی می گردم چیز خاصی نیست که بخوام انجام بدم و به سمت قلعه ای که می خوام برم کایت رو بردارم هم هنوز بسته است و دیوار سفیده!
کسی می تونه کمک کنه؟
من بازی رو تموم کردم و شانس بازی کردن بقیه ماموریت های فرعی رو از دست دادم.
ولی اینطور که شما میگی باید توی اون منطقه سبز Eagle Vision (با نگه داشتن E) بزنی تا هدفت شناسایی بشه. بعدش هم یحتمل باید بری توی اون برجه.

من یه پیشنهاد دارم: به جای وقت تلف کردن تو سایت ها بهتر نیست:
1- زبانمون رو تقویت کنیم تا مفهوم quest رو بفهمیم.
2- از دیکشنری استفاده کنیم.
3- توی Guideهای خارجی که کل بازی رو توضیح داده، بگردیم.

:-/:-/:-/

سلام .بچه ها من تو قسمت gatekeeper که باید 3تا دروازه ببندی گیر کردم .مثل باگ میمونه.درو نمیبنده. کرکی-چیزی نیست کارم راه بیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا کمک کنید

سلام .بچه ها من تو قسمت gatekeeper که باید 3تا دروازه ببندی گیر کردم .مثل باگ میمونه.درو نمیبنده. کرکی-چیزی نیست کارم راه بیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشا کمک کنید

سلام
موقع بستن دروازه
شیفت رو که گرفتی کلید اس رو هم فشار بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or