Assassin's Creed : Brotherhood | PS3

یعنی باید حتما 3.50 رو بریزیم دیگه ! ای بابا ! میمردن 10 روز پیش میدادن !
چیزه دیگه نمیخوای؟:d
میخوای خودش بازی های کپی را بهت تقدیم کنن؟:d
جون من خجالت نکشا:d

با دریافت بتای مولتی پلیر بازی در روز دوشنبه و به دست آمدن اطلاعات بیشتر از این بازی تاپیک برای دسترسی بهتر مهم میشود.

خوب امروز بتای بازی برای اعضای PS Plus قرار گرفت با حجم 3 گیگ !
اونجوری که نظرها رو خوندم ، اغلب راضی بودن و می گفتن که مبارزات بازی تعدیل شده و دیگه مثل شماره های قبل خیلی ساده نیست .

کسی گذاشته دانلود بشه ؟ من گذاشتم الان 70% رفته . یکم حجمش واسه دمو زیاده-ها !!
خوش به حالت شایان:d من تازه 30 دقیقه پیش رسیدم و گذاشتم دانلود بشه. فکر کنم 5شنبه تموم بشه:d

راستی دلیل زیاد بودن حجمش هم به خاطر اینه که بخش آنلاین بازی هست و فقط یک قسمت از بازی رو قرار ندادن.

دوستانی که بازی کردن لطفا بیان بگن که تو یک مپ چند نفرن میتونن بازی کنن !
چون اونجوری که من تریلر ها رو دیدم ، فقط یک نفر دنبال یکی دیگست !!! :-/

نه . حدودا 7 یا 8 نفر تو مپ هستن از بین شخصیتها یکیرو انتخاب میکنی میری تو مپ بجز بقیه بازیکنان مردم عادی که تو شهر هستند هم همه کاملا شبیه شخصیتهایی هستن که این کار رو سخت میکنه . وقتی بهت یه target رو میگه که بکشی همون لحظه به یکی دیگه میگه که تورو بکشه !! :دی یک رادار مانند کوچیک هم پایین هست که جهت target رو نشون میده و با نزدیک شدن به تارگت پررنگ میشه . من بازی کردم جالب بود . ولی باید رو بازی وقت گذاشت فعلا که فیفا نمیزاره :دی

یعنی می خوام سرم رو بزنم به سقف از عصبانیت)x بعد از 3 گیگ دانلود میگه فایل ناقص دانلود شده و دوباره باید بزارید. خیلی مسخره است به خدا با این سرعت اینترنت 3 گیگ دانلود کنی بعد این جوری بشه. اینم عکسش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or