بعید نیست چون اتزیو از همه نوع قشری اساسین تربیت میکنه.:dممنون خیلی قشنگ بود فقط 1 سوال توی این عکس :
اونی که از هوا داره میاد استیلش زنونس...یعنی زنه؟![]()
اره دیگه ولی من هنوز نفهمیدم اون GF ازیو بود دزده اخر چی شد؟؟؟!!!بعید نیست چون اتزیو از همه نوع قشری اساسین تربیت میکنه.:d
اره دیگه ولی من هنوز نفهمیدم اون GF ازیو بود دزده اخر چی شد؟؟؟!!!
الطایر(اساسین اول)تو جنگای صلیبی بود1 رو تو PC تموم کردم که خدایی حال کردم ( داستان رو ) مثل فیلم میمونه که خیلی جذاب بود
2 رو تو PS3 تموم کردم که واقعا بهتر شده بود مخصوصا مخصوصــــا اهنگ های بکگراندش که فضایی دلنشین و ارتباط برقرار کننده با بازی کننده ایجاد میکنه ! قبل این مورد داستانش هست که با توجه به یکش به هم میشه چسبوند که اینها نوادگان بودن ...
کسی جواب این دو سوال رو میدونه ممنون میشم بگه :
ولی اینو نفهمیدم ( یا اینکه یادم نمیاد ) که اسسین اولی به حساب در چه زمانی بوده که اینا تو قرن 15 بودن ؟
و اینکه به نظر میومد تو دوش صحنه ی اخر که به حساب داره با اون عالم ها که صحنه یفضا رو پشتش رو نشون میده میگفت که قراره نفر بعدی خودت باشی ( منظور همونی که تو زمان حال است ) ولی انگا نشد !
1-اساسین یک تو سال 1191 بود.قرن 121 رو تو PC تموم کردم که خدایی حال کردم ( داستان رو ) مثل فیلم میمونه که خیلی جذاب بود
2 رو تو PS3 تموم کردم که واقعا بهتر شده بود مخصوصا مخصوصــــا اهنگ های بکگراندش که فضایی دلنشین و ارتباط برقرار کننده با بازی کننده ایجاد میکنه ! قبل این مورد داستانش هست که با توجه به یکش به هم میشه چسبوند که اینها نوادگان بودن ...
کسی جواب این دو سوال رو میدونه ممنون میشم بگه :
ولی اینو نفهمیدم ( یا اینکه یادم نمیاد ) که اسسین اولی به حساب در چه زمانی بوده که اینا تو قرن 15 بودن ؟
و اینکه به نظر میومد تو دوش صحنه ی اخر که به حساب داره با اون عالم ها که صحنه یفضا رو پشتش رو نشون میده میگفت که قراره نفر بعدی خودت باشی ( منظور همونی که تو زمان حال است ) ولی انگا نشد !
(که امکان نداره)اره زنه تو دمویی که از اینترنت گرفتم نشون می ده یاره زن هم داره:wink1:ممنون خیلی قشنگ بود فقط 1 سوال توی این عکس :
اونی که از هوا داره میاد استیلش زنونس...یعنی زنه؟![]()