Assassin's Creed: Brotherhood PC Multiplayer

با سلام

تاپیک مولتی پلیر این بازی باید ایجاد می شد!
همانطور که دوستان اطلاع دارند این نسخه بر خلاف نسخه های پیشین قابلیت مولتی پلیر را دارد!
در این تاپیک درباره اخبار و مشکلات و اموزش ها قسمت مولتی پلیر صحبت خواهیم کرد!

اسم دوستانی هم که مولتی پلیر بازی می کنن به پست اول اضافه خواهد شد!

بخش Multi player بر پایه سه اصل به نام های مخفی کاری، چاقو کشی و فرار پایه ریزی شده است. در دو نسخه ی پیشین حرکتی که مرگ افراد را تضمین می کرد و حرکت جالبی هم بود، این بود که شما با خنجرتان آنرا در بدن دشمن فرو می کردید.چه از پشت و چه از مقابل.اما در این بازی شما برای مثال می توانید با جازدن خود در نقش دکتر با یک سرنگ سمی یک نفر را از پا در بیاورید. ، یوبی سافت اعلام کرده است که برای بخش چندنفره بازی، ۳ نقشه از شهرهای Rome و Florence و San Donato در نظر گرفته است.

نام دوستانی که انلاین بازی می کنند:
farshadvamp

AmirATM
Crystal.vamp
alijafari2024
AMIR320
NicoSMY
Amir7ajax

arshia
OVERLORD_OL8
AmirMahmood
siavashjal
INCANAT097
liev11
AlbisPro
Mr.Amin47
paahmadi
PC.Monk
rezagamer
SHePArd021
af-altair

king-Davood
AMIR320
BIgwaRrI0r
---------------------
توضیحاتی مختصر و مفید برای کسانی که انلاین بازی می کنند!

Co-op Kill: کشتن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده (انتخاب شدن به وسیله قفل کردن)...

Co-op stun : استان کردن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده...

Diversion: کشتن حریفی که بوسیله یار تیمی تعقیب میشود آن طرف نباید به وسیله شما تعقیب شده باشد..

Rescue: استان کردن حریفی که در تعقیب یکی از یاران شماست...

Multi-Kill : تیم شما دو نفر از حریفان را حد اکثر در 10 ثانیه بکشد...

Knock Out : تیم شما دو نفر از حریفان تعقیب کننده تان را حد اکثر در 10 ثانیه استان کند...
لیست امتیازات:
Co-op Kill:50

Co-op stun:50

Diversion:75

Rescue:75

Multi-Kill:100

Knock Out:100

اما قابلیت های bonus جمع کردن...

Stun: استان کردن حریف بوسیله دکمه استان

Escape: فرار از دشمن در حالی که در تعقیب شماست...

Double Escape: فرار کردن از دونفری که در تعقیب شما هستند...

Triple : فرار کردن از سه نفری که در تعقیب شما هستند...

Close call: فرار کردن از تعقیب کننده ای که در نزدیکی ده متر از شماست...

chain: اقدام به فرار کرده وهدفتان رابکشید...

lure : باعث شوید که حریف کسی را که بوسیله شما decoy شده و یا شبیه شماست در همان محوته اشتباها بکشد...

Variety: گرفتن 5 bonus مختلف مثلا poison + ingicito+ hidden + chain +close call

Greater Variety: گرفتن 10 bonus مختلف

Extreme Variety:گرفتن 15 bonus مختلف

لیست امتیازات:

Stun: 200

Escape: 100

Double Escape:50

triple: 100

Close call : 50

Chain: 50

Lure: 100

Variety:200

Greater Variety: 400

Extreme Variety: 60

با تشکر از دوست گرامی jackbauer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM†R and leonk13
خیلی بسیار سپاس می گذارم از توضیحات به جا و کامل و جامعی که دادی ، دمت بسیار پر حرارت باد :دی

یه سوال ، اونجا که گفتی

میشه فهمید مثلا طرف می خواد مارو بکشی ، بهش رودست بزنیم ؟ :دی
خواهش میشه :d
آره، اگر طرف عجله کنه برای کشتنت راحت میفهمی و حتی اگر بکشتت از امتیاز خودش کم میشه چون برای مردن امتیازی از تو کسر نمیشه. همچنین شنیدن صدای افتادن توی کاه ها، سعی یک نفر دیگه برای کشتن اون طرف هم میتونه اون رو به تو بشناسونه. اما نمیتونی طرف رو بکشی، فقط میتونی Stun (بیهوش) کنی مگه اینکه اون هدف تو هم بوده باشه.
اما کلا یه مد دیگه داریم که با لول آپ آزاد میشه. تو این مد تو هم شکاری هم شکارچی (Prey or predator? :d) اسم مد Advanced Wanted هست. ممکنه در آن واحد چند نفر حتی دنبالت باشن. با در رفتن تو و مشخص شدن تعقیب کنندگانت میتونی امتیاز فرارت رو چندبرابر کنی :d

خواهش میشه :d
آره، اگر طرف عجله کنه برای کشتنت راحت میفهمی و حتی اگر بکشتت از امتیاز خودش کم میشه چون برای مردن امتیازی از تو کسر نمیشه. همچنین شنیدن صدای افتادن توی کاه ها، سعی یک نفر دیگه برای کشتن اون طرف هم میتونه اون رو به تو بشناسونه. اما نمیتونی طرف رو بکشی، فقط میتونی Stun (بیهوش) کنی مگه اینکه اون هدف تو هم بوده باشه.
اما کلا یه مد دیگه داریم که با لول آپ آزاد میشه. تو این مد تو هم شکاری هم شکارچی (Prey or predator? :d) اسم مد Advanced Wanted هست. ممکنه در آن واحد چند نفر حتی دنبالت باشن. با در رفتن تو و مشخص شدن تعقیب کنندگانت میتونی امتیاز فرارت رو چندبرابر کنی :d

بسیار سپاس می گذاریم
بعد من الان سریالشو بخرم ، کجا وارد کنم ؟ این بخش مولتی بازیم کلا خاموشه :دی
چیکار کنم این نسخه کرک اوکی بشه ؟
شما کدوم نسخرو داری ؟

اگر بازیت کرک نشده باشه، به محض کلیک روی هرکدوم از فایل های exe بازی، ازت CD-key میخواد.
بهتر اینه که اگر DVDـت کرکش جدا است، دوباره بدون کپی کردن کرک نصبش کنی. اما اگر نه، از اون فایل های اوریجینالی که دوستمون چند صفحه قبل گذاشتن استفاده کن. نمیدونم تضمینی براش باشه یا نه.
CD-Key رو هم میتونی از سایت Game-ir بخری. سالمه همشون.
DVD خودم کرکش جدا بود. کرک کلا مولتی پلیرش رو میبنده دیگه. :)

اگر بازیت کرک نشده باشه، به محض کلیک روی هرکدوم از فایل های exe بازی، ازت CD-key میخواد.
بهتر اینه که اگر DVDـت کرکش جدا است، دوباره بدون کپی کردن کرک نصبش کنی. اما اگر نه، از اون فایل های اوریجینالی که دوستمون چند صفحه قبل گذاشتن استفاده کن. نمیدونم تضمینی براش باشه یا نه.
CD-Key رو هم میتونی از سایت Game-ir بخری. سالمه همشون.
DVD خودم کرکش جدا بود. کرک کلا مولتی پلیرش رو میبنده دیگه. :)
DVD ایت رو از کجا خریدی ؟ بشه منم برم بخرم یا بیام از خودت بگیرم :دی

سلام
من هم cd key خریدم و به سایت یوبی کانکت شدم ولی هر کدوم از مسابقات رو چه wanted و چه manhunt رو که انتخاب می کنم , می ره تو اودینگ و هی می نویسه
searching for abstergo agent و بعدش باز می نویسه Expanding search criterian و حتی 10 دقیقه هم صبر کردم ولی تو بازی نرفت .
کسی می دونه مشکل از کجاست؟

سلام
من هم cd key خریدم و به سایت یوبی کانکت شدم ولی هر کدوم از مسابقات رو چه wanted و چه manhunt رو که انتخاب می کنم , می ره تو اودینگ و هی می نویسه
searching for abstergo agent و بعدش باز می نویسه Expanding search criterian و حتی 10 دقیقه هم صبر کردم ولی تو بازی نرفت .
کسی می دونه مشکل از کجاست؟
شما بد ساعتی سعی کردی برای بازی.
از ساعت 6 ظهر به بعد بازیکنا خیلی بیشتر میشه چون ما با بقیه کشورهای (درست و حسابی :d) فاصله زمانی داریم. هرچند من صبح ها هم میزنم :d

سلام
من تازه دارم آنلاین بازی می کنم و تا لول 4 رفتم. ولی نمی دونم چطوری وقتی میان که منو بکشن Smoke Bomb بزنم . فقط می تونم تغییر چهره بدم.
ID منم اینه
NicoSMY

:d:d:d

ببین داداش وقتی به لول های بالاتر رسیدی هم می فهمی که کی دنبالته هم میتونی به خوبی از وسایلت استفاده کنی

الان هم اگه فهمیدی طرف کیه یه خورده که نزدیک شد smoke bomb رو بزن بعد هم stun کن

سلام
من تازه دارم آنلاین بازی می کنم و تا لول 4 رفتم. ولی نمی دونم چطوری وقتی میان که منو بکشن Smoke Bomb بزنم . فقط می تونم تغییر چهره بدم.
ID منم اینه
NicoSMY

:d:d:d
من یکم واضح تر میکنم توضیحات دوستمون رو:
Smoke bomb فعلا در لول شما آزاد نیست. میتونی از قسمت Progression ببینی که چند لول تا unlock کردنش مونده. تو مسیر Level-up قابلیت هات بیشتر میشه.
Stun: یه جور بیهوش کردنه که فقط برای Pursuer شما (شکارچی شما) بکار میره. Smoke bomb از جمله چیزهایی است که باعث سورپرایز طرف و ایجاد فرصت برای Stun میشه.

یه چیز خیلی جالب هم براتون آماده کردم، فردا - پس فردا نشونتون میدم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or