Assassin's Creed: Brotherhood PC Multiplayer

با سلام

تاپیک مولتی پلیر این بازی باید ایجاد می شد!
همانطور که دوستان اطلاع دارند این نسخه بر خلاف نسخه های پیشین قابلیت مولتی پلیر را دارد!
در این تاپیک درباره اخبار و مشکلات و اموزش ها قسمت مولتی پلیر صحبت خواهیم کرد!

اسم دوستانی هم که مولتی پلیر بازی می کنن به پست اول اضافه خواهد شد!

بخش Multi player بر پایه سه اصل به نام های مخفی کاری، چاقو کشی و فرار پایه ریزی شده است. در دو نسخه ی پیشین حرکتی که مرگ افراد را تضمین می کرد و حرکت جالبی هم بود، این بود که شما با خنجرتان آنرا در بدن دشمن فرو می کردید.چه از پشت و چه از مقابل.اما در این بازی شما برای مثال می توانید با جازدن خود در نقش دکتر با یک سرنگ سمی یک نفر را از پا در بیاورید. ، یوبی سافت اعلام کرده است که برای بخش چندنفره بازی، ۳ نقشه از شهرهای Rome و Florence و San Donato در نظر گرفته است.

نام دوستانی که انلاین بازی می کنند:
farshadvamp

AmirATM
Crystal.vamp
alijafari2024
AMIR320
NicoSMY
Amir7ajax

arshia
OVERLORD_OL8
AmirMahmood
siavashjal
INCANAT097
liev11
AlbisPro
Mr.Amin47
paahmadi
PC.Monk
rezagamer
SHePArd021
af-altair

king-Davood
AMIR320
BIgwaRrI0r
---------------------
توضیحاتی مختصر و مفید برای کسانی که انلاین بازی می کنند!

Co-op Kill: کشتن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده (انتخاب شدن به وسیله قفل کردن)...

Co-op stun : استان کردن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده...

Diversion: کشتن حریفی که بوسیله یار تیمی تعقیب میشود آن طرف نباید به وسیله شما تعقیب شده باشد..

Rescue: استان کردن حریفی که در تعقیب یکی از یاران شماست...

Multi-Kill : تیم شما دو نفر از حریفان را حد اکثر در 10 ثانیه بکشد...

Knock Out : تیم شما دو نفر از حریفان تعقیب کننده تان را حد اکثر در 10 ثانیه استان کند...
لیست امتیازات:
Co-op Kill:50

Co-op stun:50

Diversion:75

Rescue:75

Multi-Kill:100

Knock Out:100

اما قابلیت های bonus جمع کردن...

Stun: استان کردن حریف بوسیله دکمه استان

Escape: فرار از دشمن در حالی که در تعقیب شماست...

Double Escape: فرار کردن از دونفری که در تعقیب شما هستند...

Triple : فرار کردن از سه نفری که در تعقیب شما هستند...

Close call: فرار کردن از تعقیب کننده ای که در نزدیکی ده متر از شماست...

chain: اقدام به فرار کرده وهدفتان رابکشید...

lure : باعث شوید که حریف کسی را که بوسیله شما decoy شده و یا شبیه شماست در همان محوته اشتباها بکشد...

Variety: گرفتن 5 bonus مختلف مثلا poison + ingicito+ hidden + chain +close call

Greater Variety: گرفتن 10 bonus مختلف

Extreme Variety:گرفتن 15 bonus مختلف

لیست امتیازات:

Stun: 200

Escape: 100

Double Escape:50

triple: 100

Close call : 50

Chain: 50

Lure: 100

Variety:200

Greater Variety: 400

Extreme Variety: 60

با تشکر از دوست گرامی jackbauer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM†R and leonk13
من از تو کاستوماییز از تو پرسنال که لباسشونونومیشه عوض کرد نگاه میکنم
5 تا کلید گرفتم 1 کی اخریش موندم درو پیدا کردرم نموتونم برم تو همونجا که زیرش ابه data to access
آها میدونم کجا رو میگی!!یکم سخته.نگاه کن میری پایین بعد میرسی به یه جایی که آب هست و اونور آب یه دیوار بلنده ولی نمی تونی برسی بهش درسته؟؟
خوب اول برو روی سکوی بالایی(به سمت آب نیا پایین!!خوب چطور بگم؟؟:d)بعد بپر سمت دیوار چپی که انتهاش وصل میشه به اون دیوار بلنده(البته معلوم نیست ولی یه لبه به دیوار وصله!!)وقتی پریدی شیفت رو بگیر خوب حالا میری به سمت دیوار بلنده و اینجاش کمی سخته!!باید بپری به سمت بالا و سریع شیفت و راست رو بگیری تا دیوار سمت راست رو بگیره.بعد میای طرف دیوار بلند باز همون کارو می کنی و ...
امیدوارم فهمیده باشی:dمن خودم زیاد گیرش بودم

امروز داشتم بازی می کردم رفتم تارگتمو بکشم هر چی گشتم پیداش نکردم!!آخرش دیدم به چیزی گیر کردم نیگا کردم دیدم یارو داره تو زمین بالانس میزنه:dکلش بیرون بود!!:dدفعه بعدی که باز این طرف تارگتم شد رفته بودم رو هدف ولی باز نبود.اونجا هم زیر زمین یا هیچ چیزی نبود که بره پایین فقط زمین بود ولی نوشته بود down!!فهمیدم تو زمین بود:d

امروز داشتم بازی می کردم رفتم تارگتمو بکشم هر چی گشتم پیداش نکردم!!آخرش دیدم به چیزی گیر کردم نیگا کردم دیدم یارو داره تو زمین بالانس میزنه:dکلش بیرون بود!!:dدفعه بعدی که باز این طرف تارگتم شد رفته بودم رو هدف ولی باز نبود.اونجا هم زیر زمین یا هیچ چیزی نبود که بره پایین فقط زمین بود ولی نوشته بود down!!فهمیدم تو زمین بود:d
این باگ بازیه
فایل های اصلی (نه سرور)
توی 1 و 2 پیش میومد گاهی اوقات
اما توی Brotherhood فقط یکبار برام توی Single Player پیش اومد...

2 تا سوال در باره ایکس باکس داشتم
1 : برای انلاین بازی کردن باید بازی اوجینال خرید مثل کامپیوتر ؟
2 : برای ایکس باکس لایو فقط اینتر نت کافیه یا باید پروفایلو شارژ یا کار دیگه ای بکنی؟ ممنون میشم سریع جواب بدین چون دارم میرم بخرم تا 12 ساعت دیگه

2 تا سوال در باره ایکس باکس داشتم
1 : برای انلاین بازی کردن باید بازی اوجینال خرید مثل کامپیوتر ؟
2 : برای ایکس باکس لایو فقط اینتر نت کافیه یا باید پروفایلو شارژ یا کار دیگه ای بکنی؟ ممنون میشم سریع جواب بدین چون دارم میرم بخرم تا 12 ساعت دیگه

جوابتونو توی تاپیک مربوطه دادم
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=1335&p=1537131&viewfull=1#post1537131

لطف کنین سوال رو در جای خودش بپرسین

کسی لباس التیرو باز کرده لباس پشمیه که تو مراحل سکرت لوکیشنه که 6 تا کلید میخواد؟

اون که لباس التیر نیست
وقتی همون قفل اول رو میگیری میگه که تاریخچش چی بوده...فکر کنم مال یه گروه خاصی بوده که با هم ساخته بودنش
اینجا جاش نیس در این مورد بحث کنیم

دوستان من تازه میخوام سی دی کیش رو بخرم دیسک کرک نشدش رو هم دارم دیگه باید چی کار کنم؟
اصلا ارزش داره شما هنوز بازی میکنین؟آخه من تو لایو بازی میکردم اما دیگه لایو نمیرم میخواستم ببینم ارزش دار21 تومن بدم تا بیخیال شم تا نسخه بعدی بیاد؟

---------- نوشته در 08:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:17 PM ارسال شده بود ----------

باید چه پچ هایی نصب کنم؟فقط آخری رو یا همه رو؟آخری 1.03 هست؟

خب اتوماتیک آپدیت شد اما بعد از اینکه سی دی کی رو وارد کردم یه صفحه موچیک سیاه اومد که زیرش نوشته بود patching please wait و در حال لود بود اینقدر طول کشید که بستم.چی بود؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or