Assassin's Creed: Brotherhood PC Multiplayer

با سلام

تاپیک مولتی پلیر این بازی باید ایجاد می شد!
همانطور که دوستان اطلاع دارند این نسخه بر خلاف نسخه های پیشین قابلیت مولتی پلیر را دارد!
در این تاپیک درباره اخبار و مشکلات و اموزش ها قسمت مولتی پلیر صحبت خواهیم کرد!

اسم دوستانی هم که مولتی پلیر بازی می کنن به پست اول اضافه خواهد شد!

بخش Multi player بر پایه سه اصل به نام های مخفی کاری، چاقو کشی و فرار پایه ریزی شده است. در دو نسخه ی پیشین حرکتی که مرگ افراد را تضمین می کرد و حرکت جالبی هم بود، این بود که شما با خنجرتان آنرا در بدن دشمن فرو می کردید.چه از پشت و چه از مقابل.اما در این بازی شما برای مثال می توانید با جازدن خود در نقش دکتر با یک سرنگ سمی یک نفر را از پا در بیاورید. ، یوبی سافت اعلام کرده است که برای بخش چندنفره بازی، ۳ نقشه از شهرهای Rome و Florence و San Donato در نظر گرفته است.

نام دوستانی که انلاین بازی می کنند:
farshadvamp

AmirATM
Crystal.vamp
alijafari2024
AMIR320
NicoSMY
Amir7ajax

arshia
OVERLORD_OL8
AmirMahmood
siavashjal
INCANAT097
liev11
AlbisPro
Mr.Amin47
paahmadi
PC.Monk
rezagamer
SHePArd021
af-altair

king-Davood
AMIR320
BIgwaRrI0r
---------------------
توضیحاتی مختصر و مفید برای کسانی که انلاین بازی می کنند!

Co-op Kill: کشتن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده (انتخاب شدن به وسیله قفل کردن)...

Co-op stun : استان کردن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده...

Diversion: کشتن حریفی که بوسیله یار تیمی تعقیب میشود آن طرف نباید به وسیله شما تعقیب شده باشد..

Rescue: استان کردن حریفی که در تعقیب یکی از یاران شماست...

Multi-Kill : تیم شما دو نفر از حریفان را حد اکثر در 10 ثانیه بکشد...

Knock Out : تیم شما دو نفر از حریفان تعقیب کننده تان را حد اکثر در 10 ثانیه استان کند...
لیست امتیازات:
Co-op Kill:50

Co-op stun:50

Diversion:75

Rescue:75

Multi-Kill:100

Knock Out:100

اما قابلیت های bonus جمع کردن...

Stun: استان کردن حریف بوسیله دکمه استان

Escape: فرار از دشمن در حالی که در تعقیب شماست...

Double Escape: فرار کردن از دونفری که در تعقیب شما هستند...

Triple : فرار کردن از سه نفری که در تعقیب شما هستند...

Close call: فرار کردن از تعقیب کننده ای که در نزدیکی ده متر از شماست...

chain: اقدام به فرار کرده وهدفتان رابکشید...

lure : باعث شوید که حریف کسی را که بوسیله شما decoy شده و یا شبیه شماست در همان محوته اشتباها بکشد...

Variety: گرفتن 5 bonus مختلف مثلا poison + ingicito+ hidden + chain +close call

Greater Variety: گرفتن 10 bonus مختلف

Extreme Variety:گرفتن 15 bonus مختلف

لیست امتیازات:

Stun: 200

Escape: 100

Double Escape:50

triple: 100

Close call : 50

Chain: 50

Lure: 100

Variety:200

Greater Variety: 400

Extreme Variety: 60

با تشکر از دوست گرامی jackbauer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM†R and leonk13
Unreachable بودن بازی دوستان، به خاطر اینه که تعداد بازیکن هاشون قبل از رسیدن شما فول شده و گرنه من دیروز همینجور به Liev11 وصل شدم.
اما پیدا نکردن بازیکن ها شاید به زمان بازی کردنتون ربط داره. معمولا از غروب به بعد بازیکن های بیشتری از کشورهای دیگه آن میشن؛ هرچند من زیاد صبح آنلاین زدم :d

اما اگر این هم نبود و کلا هیچ کسی رو پیدا نمیکنی، بهتره از راه حل های خود Ubisoft استفاده کنی، از اینجا. احتمال میدم مشکل از پورت هات باشه که بسته شدن. اون پورت های گفته شده رو باز کن و اگر مشکلی داشتی یا نمیدونستی، به من بگو. (همراه با اسم ویندوزت)

یه چیز دیگه هم هست:
اصلا به لگ دیروز اهمیت نده، منم از صبح یا DC میشدم، یا همچین لگ هایی داشتم. امید است که دوباره اینترنت رو آزاد کنن :|

سلام. ببخشید من وقتی داخل بازی میشم هیچ کسی رو پیدا نمیکنه. دوستان من هم که از درون بازی منو invite میکنن همگی unreachable هستن. فقط دو بار اونم با لگ زیاد تونستم بازی کنم. سرعت اینترنتم هم 512 هست. کسی میدونه مشکل از چیه؟

شما معمولا play any رو انتخاب کن این باعث که هر لابی که جا باشه شما رو در داخل بازی قرار بده بعضی وقتها توی بعضی از حالت های بازی حتی اگر یک دقیقه مونده باشه بازی تموم بشه شما رو به لابی جویین می کنه مثل wanted mood بعد از این که یک دقیقه تموم شد rematch رو بزن این بار دیگه از اول در داخل بازی هستین.

من نمیدونستم. یکم بیشتر توضیح میدی، متوجه نشدم.
چه سودی؟؟ منظورت همون خرید مغازه است (renovation) یا اون گزینه ای که توی مغازه های عادی دیدم (invest)؟؟
چه جالب شد :d
معمولا بانک جلوی پایگاه اصلی از همه جا شلوغ تر هست و دیگر بازیکن ها هم اون جا بیشتر سرمایه گذاری می کنند دقیقا جلوی، Tiber island hidout .

سلام ببخشید من CD KEY ندارم باید چیکار کنم؟ حتما باید برم بخرم؟
وقتی هم میخوام توی سایت Ubisoft حساب کاربری بسازم ارور میده
همه تایپیک هم مطالعه کردم و تمام کارها رو انجام دادم اما نشد که نشد

یه پچ جدید دیشب دانلود شد منتها این صفحه txt که می گه چه تغیراتی در این پچ انجام شده رو زود بستم کسی از دوستان می دونه که اون صفحه رو دوباره از کجا می تونم پیدا کنم یا تغیرات این پچ رو به من بگه مرسی

سلام اگر می خواهید مولتی پلیر بازی کنی و از ویژگی آنلاین بازی استفاده کنی که باید cdkey رو بخرید ولی اگر می خواهید فقط single بازی کنید که هیچی یک کرک توی بازیتون کپی کنید و توم.فکر کنم از این جا هم هر چی که بخواین بتونید پیدا کنید
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=40103

Last edited by a moderator:
آره، برای بازی آنلاین و آزاد کردن Bonusهای Single Player باید cd-key بخری.
مشکل سایت Ubisoft هم اینه که مرورگرها جدیدا اونو بعنوان یه تهدید میبینن و صفحه رو کامل باز نمیکنن (مثلا برای من بیشتر وقت ها captcha رو کلا نمیاورد) باید توی تنظیمات مرورگر براش استثنا قایل بشی.
یه پچ جدید دیشب دانلود شد منتها این صفحه txt که می گه چه تغیراتی در این پچ انجام شده رو زود بستم کسی از دوستان می دونه که اون صفحه رو دوباره از کجا می تونم پیدا کنم یا تغیرات این پچ رو به من بگه مرسی
انگار از دیشب مشکل کانکشن من هم کمتر شده :d
منم وقت کردم اسم پچ رو دیدم؛ 1.0.2 ... خودم دنبال تغییراتش هستم، اگر پیدا کردم همینو ویرایش میکنم ;)
ویرایش:

Patch 1.02 fixes
Single + Multiplayer

- Fixes an issue that prevents user settings and game progress from being saved if the user's Windows login name contains unicode characters.
- Fixes an issue where users could not add friends whose name contains dot characters.

Multiplayer
- Changed network communication port from 1000 to 7917 in order to fix connection issues caused some ISPs' restrictions.

آخرین ویرایش:
دوستان من IDمو میدم لطفا کسانی که CD KEY خریدن اگه ممکنه شماره تلفن یا آدرس مغازه ای که ازش خرید کردن رو برام بفرستن (اگه کرج باشه چه بهتر، چون اونجا آشنا دارم) که منم بتونم بخرم چون توی شهر ما اصلا پیدا نمیشه.

با تشکر...

persiaboy.2011@yahoo
persiaboy.2011@gmail

راستی یه سوال: از شهریور که قراره اینترنت ملی بشه دیگه امکان مولتی بازی کردن نیست؟

شما game-ir رو تو گوگل سرچ کنید سریع به نتیجه میرسید.
اون خبر هم مثل اینکه دروغ 13 یکی از خبرگزاری ها بوده, جناب وزیر که گفتند همچنین چیزی قرار نیست بشه.

سلام دوستان
من مشکل بزرگی دارم
اول اینکه من یوبی سافت لانچر ندارم
دوم اینکه من تو سایت خود یوبی سافت: http://assassinsnetwork.ubi.com/ ثبت نام کردم ولی وقتی به سایت وصل میشم و بازیو اجرا میکنم میگه نمیتونم بدون لانچر وارد بازی بشم( برای قسمت مولتی پلیر)
میخواستم بدونم این لانچر رو از کجا بیارم برای دانلود؟؟

سلام دوستان
من مشکل بزرگی دارم
اول اینکه من یوبی سافت لانچر ندارم
دوم اینکه من تو سایت خود یوبی سافت: http://assassinsnetwork.ubi.com/ ثبت نام کردم ولی وقتی به سایت وصل میشم و بازیو اجرا میکنم میگه نمیتونم بدون لانچر وارد بازی بشم( برای قسمت مولتی پلیر)
میخواستم بدونم این لانچر رو از کجا بیارم برای دانلود؟؟
داداش، معمولا باید توی DVD بازی کنار directx و بقیه گذاشته شده باشه (شاید توی پوشه Drivers یا قسمتی از پوشه Crack) حتما باید توش باشه.

من حدسم اینه که قضیه پیچیده تر از این حرفاس. شما این تاپیک رو بخون، ظاهرا مشکل شما رو گفته.
در هرحال ادامه این بحث رو اینجا نگیر. تاپیک "مشکلات گرافیکی، کرک،نصب AC:B" برای همین ساخته شده.

داداش، معمولا باید توی DVD بازی کنار directx و بقیه گذاشته شده باشه (شاید توی پوشه Drivers یا قسمتی از پوشه Crack) حتما باید توش باشه.

من حدسم اینه که قضیه پیچیده تر از این حرفاس. شما این تاپیک رو بخون، ظاهرا مشکل شما رو گفته.
در هرحال ادامه این بحث رو اینجا نگیر. تاپیک "مشکلات گرافیکی، کرک،نصب AC:B" برای همین ساخته شده.
اصلا پوشه کرک نداشت خودش کرک میریخت و تو هیچ پوشه ای نیست
حالا شما اگه دارین فایل نصبشو به ما هم بدین مرسیییییییییییی

مرسی اینو گرفتم بازم نشد
میشه یکی که آنلاین تونسته بازی کنه از اول بگه چه کارایی کرده؟؟
خود دی وی دی بازی لانچر داشته؟؟
خودتون لانچر رو نصب کردین یا اتوماتیک نصب میشه؟؟(منظورم اینه که پوشه انیستال نداشته باشه)
لطفا توضیح بدین چند وقته میگردم ولی دی وی دی که کرک رو جدا داشته باشه و لانچر داشته باشه پیدا نمیکنم
مرسسسسسسسسسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or