Assassin's Creed: Brotherhood PC Multiplayer

با سلام

تاپیک مولتی پلیر این بازی باید ایجاد می شد!
همانطور که دوستان اطلاع دارند این نسخه بر خلاف نسخه های پیشین قابلیت مولتی پلیر را دارد!
در این تاپیک درباره اخبار و مشکلات و اموزش ها قسمت مولتی پلیر صحبت خواهیم کرد!

اسم دوستانی هم که مولتی پلیر بازی می کنن به پست اول اضافه خواهد شد!

بخش Multi player بر پایه سه اصل به نام های مخفی کاری، چاقو کشی و فرار پایه ریزی شده است. در دو نسخه ی پیشین حرکتی که مرگ افراد را تضمین می کرد و حرکت جالبی هم بود، این بود که شما با خنجرتان آنرا در بدن دشمن فرو می کردید.چه از پشت و چه از مقابل.اما در این بازی شما برای مثال می توانید با جازدن خود در نقش دکتر با یک سرنگ سمی یک نفر را از پا در بیاورید. ، یوبی سافت اعلام کرده است که برای بخش چندنفره بازی، ۳ نقشه از شهرهای Rome و Florence و San Donato در نظر گرفته است.

نام دوستانی که انلاین بازی می کنند:
farshadvamp

AmirATM
Crystal.vamp
alijafari2024
AMIR320
NicoSMY
Amir7ajax

arshia
OVERLORD_OL8
AmirMahmood
siavashjal
INCANAT097
liev11
AlbisPro
Mr.Amin47
paahmadi
PC.Monk
rezagamer
SHePArd021
af-altair

king-Davood
AMIR320
BIgwaRrI0r
---------------------
توضیحاتی مختصر و مفید برای کسانی که انلاین بازی می کنند!

Co-op Kill: کشتن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده (انتخاب شدن به وسیله قفل کردن)...

Co-op stun : استان کردن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده...

Diversion: کشتن حریفی که بوسیله یار تیمی تعقیب میشود آن طرف نباید به وسیله شما تعقیب شده باشد..

Rescue: استان کردن حریفی که در تعقیب یکی از یاران شماست...

Multi-Kill : تیم شما دو نفر از حریفان را حد اکثر در 10 ثانیه بکشد...

Knock Out : تیم شما دو نفر از حریفان تعقیب کننده تان را حد اکثر در 10 ثانیه استان کند...
لیست امتیازات:
Co-op Kill:50

Co-op stun:50

Diversion:75

Rescue:75

Multi-Kill:100

Knock Out:100

اما قابلیت های bonus جمع کردن...

Stun: استان کردن حریف بوسیله دکمه استان

Escape: فرار از دشمن در حالی که در تعقیب شماست...

Double Escape: فرار کردن از دونفری که در تعقیب شما هستند...

Triple : فرار کردن از سه نفری که در تعقیب شما هستند...

Close call: فرار کردن از تعقیب کننده ای که در نزدیکی ده متر از شماست...

chain: اقدام به فرار کرده وهدفتان رابکشید...

lure : باعث شوید که حریف کسی را که بوسیله شما decoy شده و یا شبیه شماست در همان محوته اشتباها بکشد...

Variety: گرفتن 5 bonus مختلف مثلا poison + ingicito+ hidden + chain +close call

Greater Variety: گرفتن 10 bonus مختلف

Extreme Variety:گرفتن 15 bonus مختلف

لیست امتیازات:

Stun: 200

Escape: 100

Double Escape:50

triple: 100

Close call : 50

Chain: 50

Lure: 100

Variety:200

Greater Variety: 400

Extreme Variety: 60

با تشکر از دوست گرامی jackbauer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM†R and leonk13
چرا من هر کار می کنم نمی تونم تو سایت یوبی عضو شم ؟ تمام اطلاعات را وارد می کنم و Enter را می زنم ولی انگار نه انگار هیچ خبری نمیشه
منم این مشکلو داشتم. (کلا اون 2 روز اول هر مشکلی بگی داشتم :d)
سعی کن اولا از IE استفاده نکنی. (Internet explorer)
وقتی صفحه باز میشه باید اون کپچا (کد امنیتی) رو بتونی پایینش ببینی.
اول با Compatability view مرورگر IE امتحان کن. اگر نشد سعی کن pop-up ها رو allow کنی. نشد یه vppn بزن و خلاص :d
بازم نشد بگو من برات بسازم ولی تنبلی نکنی همین الان به من بگی :d

DLC یه داستان اضافه درباره ربوده شدن داوینچی به SP اضافه میکنه + یه Templar lair.
DLC داستان اضافه نمیکنه ها...
اون یکی از Reward ها بود که هیچی Uplay Unit نمیخواست :دی

+ یه قسمت که نوشته Restored Memory که توش میری سفحه ی سفید انیموس میاد اما تو توش پیدا نیستی :دی
اما میتونی راه بری :d
به دلیل در اومدن گریه بعضی آقایون ::d
اسمشو نمیخواد بگیا...:دی

نظر من:
دوم:یک شنبه-سه شنبه

منم این مشکلو داشتم. (کلا اون 2 روز اول هر مشکلی بگی داشتم :d)
سعی کن اولا از IE استفاده نکنی. (Internet explorer)
وقتی صفحه باز میشه باید اون کپچا (کد امنیتی) رو بتونی پایینش ببینی.
اول با Compatability view مرورگر IE امتحان کن. اگر نشد سعی کن pop-up ها رو allow کنی. نشد یه vppn بزن و خلاص :d
بازم نشد بگو من برات بسازم ولی تنبلی نکنی همین الان به من بگی :d
مگه بیکاری :دی

برو فایرفاکس نصب کن و خلاس
اگه نشد فایرفاکس + وی P ان

بازم درست نشد کسی نمیدونه مشکل از کجاست
لطفا . خواهشا . کمک کنید بگید الان چی کار کنم
اولا فایل Host رو پاک کن
دوم برو توی فایروال مودمت پورتا رو باز کن
حال نداشتی پاک کنی فایروالتو (سخت + نرم) خاموش کن :دی

اولا فایل Host رو پاک کن
دوم برو توی فایروال مودمت پورتا رو باز کن
حال نداشتی پاک کنی فایروالتو (سخت + نرم) خاموش کن [/QUOTE]

دقیقا کجا ؟ :d

خب، ما که سر ساعت آنلاین شدیم و بازیمون رو کردیم.
ولی اونایی که در پوست میش بقیه رو متهم میکنن و قصد ضایع کردن رفیقشون رو دارن، مواظب خودشون باشن. چون AmirATM دیگه همچین فرصتی نمیده :d:|
DLC داستان اضافه نمیکنه ها...
اون یکی از Reward ها بود که هیچی Uplay Unit نمیخواست :دی

+ یه قسمت که نوشته Restored Memory که توش میری سفحه ی سفید انیموس میاد اما تو توش پیدا نیستی :دی
اما میتونی راه بری :d

اسمشو نمیخواد بگیا...:دی
اصلا نفس کلمه DLC تو اینجور بازیها یعنی داستان اضافه. حالا میخوای اسمشو داستان نزاریم، بزاریم مجموعه ماموریت های داستان دار :d
اون restored memory محل گرفتن ماموریت های همین DLC هست. وقتی DLC رو فعال کنی و چپتر 4 رو تموم کرده باشی، میتونی مجموعه ماموریت های داستان دار (:d) رو شروع کنی.
دقیقا کجا ؟ :d
عزیز من دارم با hosts بازی میکنم. خودت که فایل rar رو دیدی؟
نیازی به پاک کردنشون نیست.

آخرین ویرایش:
من همین جوریش از فایر فاکس دارم استفاده می کنم نمیدونم مشکلش از کجاست؟ آقا امیر اگه خودت برام درست کنی به اسم Bagher21 خیلی ممنون می شم راستی هر 1 ساعت بازی چه قدر حجم استفاده می کنه؟

اون restored memory محل گرفتن ماموریت های همین DLC هست.
من که میرم توش همه جا محیط سفید انیموس هست :(
هیچکاری نمیشه کرد

راستی هر 1 ساعت بازی چه قدر حجم استفاده می کنه؟
یک ساعت که دقیق نمیتونی پشت سر هم بازی کنه، قضیه دی سی و پیدا شدن سیزن وباقی قضایا...
اما حدودا 30 مگ دریافته
20 مگ ارساله
روی هم میشه 50 مگ (بیشتر هست فکر کنم) برای 1ساعت بازی

من میگم روز های زوج چون فرد بجز پنجشبه ها من کلاس دارم
راستی امروز هم کلاس بودم نیومدم.کیا بودین؟چیکار کردید؟بدون من خوش گذشت؟

می خوام یک تشکر ویژه جلوی همه و نه توی پیام خصوصی از امیر اتم بکنم که برام وقت گذاشت و بدون هیچ چشم داشتی برام اکانت یوبی درست کرد کاری که تو کامپیوتر خودم باهاش مشکل داشتم>:d<

• Like
Reactions: ДmirД†m
می گم من حدودا 20 30 تا اکانت ساختم آخرشم نتونستم با هیچ کدومشون آن شم:d نه دعوت نامه می فرستاد نه چیزی آخرش آدم شدم رفتم سراغ جیمیل:d

دوستان AC باز آیا می دانید در اختیار گذاشتند لاینسیس کد خود در احتیار دیگران ، می تواند کمکی به اخوی های مسلمان خود باشد؟

من می خواستم Cd-key بخرم یه راهنمایی کلی می شه کنید؟ 21 صفحه رو کامل خوندم ولی خواهشا نگید برید صفحه های قبلی رو بخونید ، امیر آقا هم جزو اونا هستند :d

برای من Officer مهم هست با doctor :d این دکی جون ما خیلی ابهت خاصی داره :d

یه توضیحی در مورد آبیلیتی ها و پرک ها و کراس و لوس ستریک هم اگه می شه بدید ای کسانی که به اساسین روی آوردید :d

:d:d:d:d

اگه می شه مود ها رو هم معرفی کنید :d
و یه چیز دیگه می شه بگید اون ببخشیدا:

کرک نشده اش رو از کجا می تونم گیر بیارم؟:d

خوب دیگه راحت شدم :d

فقط خدا بگم یوبی سافت رو چیکار کنه دارم خودمو می زنم به دیوار باسه انجمن برادری :d
لعنت به یوبی سافت تا ما اومدیم لذت کنیم قراراه چند ماه دیگه حدیدش رو بفرسته همه ی کاراکتراشم عربند :d

امیر بابا این هنوز درست نشده شما الان می گی چی کار کنم :-<
من هم ویدوز xp دارم هم se7en روی هر دوش نصب هستش هر دو تاش این میدن لانچر باز می کنم میرم داخل بازی بعد گزینه ی م.پ خاموش هستش (خاکستری ) روش کلیک میکنم همون بعد 1 دقیقه ارور The Ubisoft server is not available at this time , Please try again later که ترجمش میشه ایندر حال حاضر سرورهای یوبی سافت قادر به سرویس دهی نمیباشند . لطفا بعدا سعی کنید رو میده .

آخرین ویرایش:
من می خواستم Cd-key بخرم یه راهنمایی کلی می شه کنید؟ 21 صفحه رو کامل خوندم ولی خواهشا نگید برید صفحه های قبلی رو بخونید ، امیر آقا هم جزو اونا هستند :d
برای من Officer مهم هست با doctor :d این دکی جون ما خیلی ابهت خاصی داره :d
دکتر در همه ورژنها از اول بوده، حتی برای PS3 و 360. برو از همون aligame بگیر بعدا نگن فلانی اشتباهی راهنمایی کرد. من اصلا خودمو درگیر این قضیه نمیکنم :d

کرک نشده اش رو از کجا می تونم گیر بیارم؟:d
هرجایی که بازی رو همون روزای اول آوردن و الان تو انبارشون داره خاک میخوره:d
شما که 21 صفحه خوندی حتما بحث های ما رو در این زمینه دیدی دیگه :|
لعنت به یوبی سافت تا ما اومدیم لذت کنیم قراراه چند ماه دیگه حدیدش رو بفرسته همه ی کاراکتراشم عربند :d
نگران نباش، به احتمال زیاد نسخه pc مثل BH تاخیر بیشتری داره.
گروهی که روی نسخه کنسولی BH کار میکردن حتما بعدش رفتن روی R.
[/QUOTE]
در مورد نسخه اورجینال همه الان اورجیناله دیگه ستاپ غیر اورجینال فکر نکنم داشته باشیم...
[-x[-x
امیر بابا این هنوز درست نشده شما الان می گی چی کار کنم :-<
اول همون پاک کردن فایل host رو امتحان کن. یوبی قبلا این رو پیشنهاد میکرد، شاید برای تو جواب بده. البته ازش کپی بگیر.
مرحله بعدی allow کردن برنامه های موردنظر گیم و باز کردن پورت برای آنها در روتر هست. میتونی از اینجا لیست پورت ها و اسم برنامه ها (ورژن قدیمی) و از 2 پست من در این تاپیک نحوه باز کردن پورت رو بفهمی. فقط جدیدا پورت 1000 رو به پورت 7917 (TCP و UDP) تبدیل کردن که معمولا در همه روترها باز هست. اگر قبلیا کار نکردن بهم بگو اسم برنامه رو هم بهت بگم. هرجایی توی این مرحله هم مشکل داشتی بهم بگو.

من چیز خاصی دستگیرم نشد
امیر جان
البته بگم من از لانچر وارد بازی میشم . وقتی صحفه اصلی می آد mp خاموش هستش .
ببین روی یاهو بی زحمت آن شو خیلی خوب میشه من الان آن هستم منتظر هستم.

سلام به دوستان
من دارم بازی با کرک تموم میکنم.بعد اگه فایل اجرایی کرک نشده رو بریزم انلاین بازی کنم سیوهام اجرا میشه؟اطلا وقتی من بازی رو تموم کنم تو مولتی این تموم کردنه بدرد میخوره؟

سلام به دوستان
من دارم بازی با کرک تموم میکنم.بعد اگه فایل اجرایی کرک نشده رو بریزم انلاین بازی کنم سیوهام اجرا میشه؟اطلا وقتی من بازی رو تموم کنم تو مولتی این تموم کردنه بدرد میخوره؟
اگه فایل اجرایی کرک نشده (اگه پک هم کرک نشده باشه ها) + CD-Key اصلی داشته باشین همه ی سیو هاتون باقی میمونه
و همینطور میتونین از قسمت Investment توی Single Player استفاده کنین...

و تموم کردن بازی هم تقریبا نه
فقط با Uplay Point ها اگه داشته باشین میتونین مثلا کاراکتر یا مجموعه مراحل داستان دار رو آزاد کنین...

آقا من یک مشکل کلی دارم اون هم این که هر چند دقیقه چند دقیقه بازی شروع می کنه به ریپ زدن و باز بعد چند دقیقه درست می شه به تنظیمات گرافیک هم ربط نداره ویندوز را هم دوباره نصب کردم ولی درست نشد مشکل از کجاست؟ (ببخشین اگه سوالم را بد جا مطرح کردم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or