Assassin's Creed: Brotherhood PC Multiplayer

با سلام

تاپیک مولتی پلیر این بازی باید ایجاد می شد!
همانطور که دوستان اطلاع دارند این نسخه بر خلاف نسخه های پیشین قابلیت مولتی پلیر را دارد!
در این تاپیک درباره اخبار و مشکلات و اموزش ها قسمت مولتی پلیر صحبت خواهیم کرد!

اسم دوستانی هم که مولتی پلیر بازی می کنن به پست اول اضافه خواهد شد!

بخش Multi player بر پایه سه اصل به نام های مخفی کاری، چاقو کشی و فرار پایه ریزی شده است. در دو نسخه ی پیشین حرکتی که مرگ افراد را تضمین می کرد و حرکت جالبی هم بود، این بود که شما با خنجرتان آنرا در بدن دشمن فرو می کردید.چه از پشت و چه از مقابل.اما در این بازی شما برای مثال می توانید با جازدن خود در نقش دکتر با یک سرنگ سمی یک نفر را از پا در بیاورید. ، یوبی سافت اعلام کرده است که برای بخش چندنفره بازی، ۳ نقشه از شهرهای Rome و Florence و San Donato در نظر گرفته است.

نام دوستانی که انلاین بازی می کنند:
farshadvamp

AmirATM
Crystal.vamp
alijafari2024
AMIR320
NicoSMY
Amir7ajax

arshia
OVERLORD_OL8
AmirMahmood
siavashjal
INCANAT097
liev11
AlbisPro
Mr.Amin47
paahmadi
PC.Monk
rezagamer
SHePArd021
af-altair

king-Davood
AMIR320
BIgwaRrI0r
---------------------
توضیحاتی مختصر و مفید برای کسانی که انلاین بازی می کنند!

Co-op Kill: کشتن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده (انتخاب شدن به وسیله قفل کردن)...

Co-op stun : استان کردن حریفی که بوسیله یاران تیمی قفل شده...

Diversion: کشتن حریفی که بوسیله یار تیمی تعقیب میشود آن طرف نباید به وسیله شما تعقیب شده باشد..

Rescue: استان کردن حریفی که در تعقیب یکی از یاران شماست...

Multi-Kill : تیم شما دو نفر از حریفان را حد اکثر در 10 ثانیه بکشد...

Knock Out : تیم شما دو نفر از حریفان تعقیب کننده تان را حد اکثر در 10 ثانیه استان کند...
لیست امتیازات:
Co-op Kill:50

Co-op stun:50

Diversion:75

Rescue:75

Multi-Kill:100

Knock Out:100

اما قابلیت های bonus جمع کردن...

Stun: استان کردن حریف بوسیله دکمه استان

Escape: فرار از دشمن در حالی که در تعقیب شماست...

Double Escape: فرار کردن از دونفری که در تعقیب شما هستند...

Triple : فرار کردن از سه نفری که در تعقیب شما هستند...

Close call: فرار کردن از تعقیب کننده ای که در نزدیکی ده متر از شماست...

chain: اقدام به فرار کرده وهدفتان رابکشید...

lure : باعث شوید که حریف کسی را که بوسیله شما decoy شده و یا شبیه شماست در همان محوته اشتباها بکشد...

Variety: گرفتن 5 bonus مختلف مثلا poison + ingicito+ hidden + chain +close call

Greater Variety: گرفتن 10 bonus مختلف

Extreme Variety:گرفتن 15 bonus مختلف

لیست امتیازات:

Stun: 200

Escape: 100

Double Escape:50

triple: 100

Close call : 50

Chain: 50

Lure: 100

Variety:200

Greater Variety: 400

Extreme Variety: 60

با تشکر از دوست گرامی jackbauer

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AM†R and leonk13
دقیقا با حرفت موافقم...

منم خودم بارها شده که خواستم تو بازی رنک یارو رو سمی!!! کنم یک دفعه یارو برمیگشت و منو stun میکرد... شاید باورت نشه ولی من اون لحظه رو یادمه و هر لحظه پس از نزدیک شدنت منتظر بودم که بمیرم که دیدم واقعا بهم سم ندادی!!!

واقعا به نظر من نباید اکشن بازی کرد تو اساسین و به خصوص مد اساسینیت که من 1 بار به زور بازی کرده بودمش ولی ازهمه بیشتر حال داد...

من از همین جا از همه و بخصوص رضا درخواست میکنم که اکشن بازی رو حداقل تو بازی اساسین بذاره کنار و اگه میخواد اکشن بازی کنه منتظر mw3 !!! باشه....

بیشتر از همه این اساسینیت حال داد چون میتونی هم طرف رو stun کنی و هم بکشی!!
قبلنا وقتی lvl پایینتر بودم، بغل گوش طرف تو wanted می ایستادم، صبر میکردم اون علامت شمشیر کامل بشه تا امتیاز فوکوس رو هم بگیرم. :d فقط تو wanted سم زدن حال میده، اونم وقتی هدفت داره شکار میکنه، بعد تو خیلی معصومانه از بقلش رد میشی :d
یه بارم همینجوری چشم تو چشم رفتم سمت هدفم، سم رو هم زدم. از قضا، اونم به من سم زد :d یه چند قدمی از هم دور شدیم، بعد جفتمون افتادیم زمین :)) خیلی فاز داد =))

Assassinate فقط Stun کردن و کشتن تو حال داد :)) 2-3 بار من هدفم رو کشتم، تا تو بیای منو شناسایی کنی، Mute میزدم، Stun ـت میکردم و میکشتمت =)) بچه ها هم خیلی قشنگ خودشون رو لو میدن، تو Ranked اینجوری نیست. کسی طرف Chase Breaker هم نمیره :d;)

دقیقا همینطوره و دلیل موفقیت من تو بخش های اساسین اینکه من اگه تو محیط دنبال من باشی من بدون هیچ وسیله ای تو رو شناسایی میکنم...
بعضیا واقعا ضایع بازی میکنن که خودت میدونی کیان....
ضمنا یک سوال...

من کاراکتر دلقک ندارم امیر تو داری؟
آره تو شناسایی کردن خوب کار میکنی :d
حالا توی Ranked عیار آدما معلوم میشه. اینجا که همه خودی هستیم و میخوایم Kill بیشتر بگیریم :d
1-2 ساعت پیش رفتم Manhunt. یارم سم میزد، من هدفو میکشتم :d انقده همکاری داشتیم!!! :d بعضی وقت ها ماها میبینیم یکی جلوتر از ما داره به طور طبیعی به هدف نزدیک میشه، میدویم. با اینکه امتیاز کمتر میگیریم، اما میخوایم یارمون رو کنف کنیم :d جان من از این کارا نکنید پیش خودمون :-s
نه، منم ندارم :d نه Officer و نه Harlequin. باز حالا وضع ما خوبه، یه سریها هستن کلا 7-8 کارکتر اول رو دارن :(

یه سوال: هیچوقت تونستی از Charge جاخالی بدی؟ توی Tipهای بازی نوشته، وقتی کسی به طرفتون Charge کرد، به حرکتتون ادامه بدین. چون معمولا توی گروپ های استاتیک یا داینامیک هستیم (توی داینامیک اگر بزاری خودش راه بره طبیعی تر میشه دیگه) نتونستم اینکارو بکنم.

harlequin نه همین عکس آواتارت رو میگم...

من فکر کنم یه بار تونستم جاخالی بدم!!:))
باید نزدیک ترف بشیم بعدش charge رو بزنیم...

ولی امروز اصلا حال نداد همه رفتین...:-s:((

من فردا چونکه امتحانم تموم میشه ساعت 7.30 منتظر همتون هستم...
خب اسمش همینه دیگه. توی نسخه ای که ما خریدیم نبود. رضا و Amir320 مثل اینکه دارن.
منظورم این بود که کسی روت charge بزنه ها :d تو که نباید Charge ّبزنی
چرا خوب بود. انتخاب Adv.Wanted هوشمندانه بود. دیگه بازی نکردین؟
یه تیکه رفته بودم برای کشتن فرشاد، احساس کردم دنبالمین، دویدم. تو مسیر Smoke زدم تا وقت بخرم :d بهم امتیاز Greater Variety داد :p چرا امروز همه دنبال من بودین؟ :d فقط 2-3 بار آزاد شدم

من تا 5شنبه نمیام ;;)

سلام امیدوارم امروز خوش گذشته باشه.نتونستم بیام چون فوتبال بود و خداییش فوتبال هم حال داد

علی جعفری یادشه اولین دستی که اساسینایت رفتیم توی کاستل گاندولفو یهو اومد توی یه جمعی وایساد یهو سم زدم بهش 1200 تا بهم داد قبلش یه 300 تا داشتم شد 1500 بهد اون یهو سرعت اینترنتم کم شد نتونستم ادامه بدم رفتم بیرون 5 دقیقه بعد اومدم هیچکی نبود

harlequin و اون زن دلقکه واسه من هم هست از همون اول هردو بودن

آقا چرا بیشتر وقتا برای من به سرور وصل نمیشه؟؟
معمولا از صبح تا عصر (به وقت ما) چون تعداد زیادی آنلاین نیستن:
1- یا Session کم پیدا میشه. اگرم بشه تقریبا فقط wanted هست.
2- یوبی سرورهاشو تعمیر میکنه یا استراحت میده :d

کلا از ساعت 4 ظهر به بعد، ساعت به ساعت، تعداد session ها بیشتر میشه.
پ.ن: راستی ID ـت رو داده بودی داداش؟

مگه از Game-ir نخریدی؟ اونا که همون لحظه با SMS و ایمیل میفرستن key رو.

هنوز نه
کارتمو خالی کردم :پی
حال ندارم برم تو کارتم پول بریزم :دی
امشب برم کارت یکی رو تو خونه پیدا کنم بریزم به حساب خودم...

اما اکانت یوبی دارم
40تا Unit الکی الکی توش جمع کردم B-)

یوزرم MHShokuhi هست

آخرین ویرایش:
دوستان من اینترنت 512 دارم و میخواستم سی دی کی این بازی رو بخرم ، میخواستم بدونم مشکل لگ ندارید تو این بازی ؟ با این اینترنت میتونم بازی کنم ؟ و کلا اینکه حال میده ؟

شرمنده اگر جای پرسیدن سوالم خوب نیست ، ممنون میشم جواب بدید

موفق باشید

دوستان من اینترنت 512 دارم و میخواستم سی دی کی این بازی رو بخرم ، میخواستم بدونم مشکل لگ ندارید تو این بازی ؟ با این اینترنت میتونم بازی کنم ؟ و کلا اینکه حال میده ؟

شرمنده اگر جای پرسیدن سوالم خوب نیست ، ممنون میشم جواب بدید

موفق باشید
با تجربه ای که من دارم تعریف خاصی از 512 نمیشناسم :p
ISP با ISP تفاوت داره، یکیش 128 با سرعت 70K میتونی داون کنی
یکیش 128 با سرعت 30K

من خودم 192 دارم سرعتم 35-40K هست...

اما با توصیفی که توی تاپیک خوندم، بله، جواب میده با این سرعت اینترنت و میتونین بازی کنین (لگ رو نمیدونم)

اما در مورد حال دادن اگه بازی آنلاین بهت خوش میگذره، این 10برابر خوش میگذره...:d (بازی نکرده اینو میگما، فقط از روی ویدئو هاش میگم)

دقیقا جای سوالت همینجاست.
کلا من از اولین باری که AC 1 بازی کردم، همیشه میخواستم بدونم کشتن اون باس ها در صورتی که AI نباشن، چه حالی میده؟ :d این بازی دقیقا همونه. میتونی از توضیحات که من و دوستام دادن توی همین تاپیک استفاده کنی، مثلا صفحه 6
خیلی از ماها با ADSL 128 داریم بدون لگ بازی میکنیم، 512 که جای خود دارد. نمیدونم یوبی چیکار کرده با این سرورهای Uplay. :d
در کل این سبک بازی آنلاینش می ارزه به کل مولتی های Shooter :d:))
ISP با ISP تفاوت داره، یکیش 128 با سرعت 70K میتونی داون کنی
البت شما داری Download Speed رو میگی که با ping فرق داره. اما معمولا وضعیتشون شبیه همه.
من با پینگ زیر 400 (حداکثر) و بالای 200 (حداقل) راحت دارم بازی میکنم. :d
البته حیف شد امیرجان نیستش...
گفتم نیام دلتون برام تنگ بشه :d نزاشتین که :))
انقدر این علی گفت که احتمال داره بیام :d (چه حس تعلیقی :d)

خیلی از ماها با ADSL 128 داریم بدون لگ بازی میکنیم، 512 که جای خود دارد. نمیدونم یوبی چیکار کرده با این سرورهای Uplay. :d
کار خاصی نکرده جز یه پهنای باند درست و حسابی با یک سری برنامه نویسی که شخصا ازش سر در نمیارم :دی + چندین سرور قدرتمند از لحاظ سخت افزاری (اینا اصلا کار خاصی نیستا...:دی )
یه زمانی که توی یه ISP سرور WOW داشتم راه مینداختم پینگ به 20ms هم رسید (که پهنای باند زیادی واسش اختصاص داده بودن + سیستم مثل بچه ی آدم بود :دی)

البت شما داری Download Speed رو میگی که با ping فرق داره. اما معمولا وضعیتشون شبیه همه.
من با پینگ زیر 400 (حداکثر) و بالای 200 (حداقل) راحت دارم بازی میکنم. :d
از لحاظ پینگ درسته، تقریبا شبیه هم هستن، مال من که 200 هست موقع عادی تا موقع فعال (دانلود با جناب IDM) که میشه 800 :دی

گفتم نیام دلتون برام تنگ بشه :d نزاشتین که :))
انقدر این علی گفت که احتمال داره بیام :d (چه حس تعلیقی :d)
اینا دارم توطئه میکنن :پی

میگن نمیای که وسوسه بشی و بیارنت توی بازی بریزن سرت همه باهم :دی

از اول تاحالا چقدر :دی نوشتم
:پی

امروز یه چیزی دیدم شاخ در آوردم
وسط اساسینایت بودم تو رم یهو یکیو سم زدم که بکشم .سمو زدم منو stun کرد بعد هم با لگد منو کشت بعدش تازه سمه اثر کرد
بیبینید دیگه چه سرعتی داشته اینترنت اون:d:d:d:-o:-o:-o:-o

آخرین ویرایش:
خلاصه ببخشید نتونستم امروز بیام اینترنتم موقع دانلود پچ خراب میشد...:(:((

از همه اهالی بازی معذرت میخوام...:((:((:((:((

لعنت بر این شاتل son of a bear )x)x)x)x

بازی کردید؟ حال داد؟ یا شما هم اینترنتتون قطع بود؟:((:((:((:((
نه رضا بود نه فرشاد نه امیر نه تو بودی من نه پااحمدی .من بودم یه ربع موندم دیدم هیچکی نیست رفتم واسه خودم بازی کردن

ایشالا فردا همه بیاید بازم بازی کنیم راستی علی یادته چطور سم خوردی؟

بچه ها سلام...:)

یه گله دارم...

اولا چرا نیومدید؟ آقایان امیر و فرشاد و رضا و... چرا نیومدید؟ جواب بدید و گرنه تو دادگاه اساسین محاکمه میشود...:d

ما یه روز اینترنتم خوب بود و دستمو آوردم ولی شما نیومدید...

با تشکر از amir320 که اومد و از دستم شکست خورد!!!!:d

آقای bijanmohammadi چرا میای بازی وقتی invite ت میکنیم چرا نمیای ناز میکنی؟

از دستتون ناراحتم جواب هارو سریع بفرستید منتظرم...=((:((
من که برام مهمون اومده. (یعنی الانم اینجاست :d) من دیگه رفتم تا شنبه
بیژن محمدی ساکن آلمانه و اصلا فارسی بلد نیست داداش :d ازش انتظار نداشته باش :d زیادم بازی نمیکنه
باید منو راضی کنی بیام تا همه یهو ظاهر شن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or