Assassins Creed"Brotherhood MultiPlayer

عجیب حال میده مولتی پلیر این بازی من امروز مد Wanted رو بازی کردم عجیب حال کردم
اگه یه برنامه ریزی درست بکنن دوستان هر شب سر یه ساعت خاص آن شیم بازی کنیم

خوب باسه ی مولتی یک اکانت جدا ساختم.
منم هستم.
گیمرتگ:BGCAMIN47
من بیشتر شبا هستم ولی هر موقع شد قرار بزاریم بریم.
LVLم هم 4 هستش! :دی کلا نیم ساعتم بازی نکردم :دی
bgcamin47.png

ظاهرا امروز مولتی پلیر این بازی از دسترس خارج میشه :
We've got upcoming scheduled maintenance on Tuesday, December 7th at 8:00am EST (2pm Paris, 9pm Shanghai, 5am PST) during which online services will be unavailable including Uplay, Newsfeed, Stats and Leaderboards and Multiplayer.
اینو چند روز پیش تو Fan Page مربوط به این بازی در Facebook اومده بود برام !

دوستان یک سئوال :
ایکس باکس من دارای اپدیت داشبود 2010 (همین اخریه) + آپدیت lt+ و بازی ac:bh پچ شده هست...
الان که بازی ac:bh
رو میزارم و بعد قسمت مولتی پلیر رو انتخاب رو انتخاب میکنم یه پیغام میده که یه اپدیت برای این بازی اومده که اگه اپدیت نکنم از xbl میرم بیرون حجمش هم 7 مگ هست!!!

آیا این اپدیت رو انجام بدم؟مشکلی برای بازی و فریمورlt+ پیش نمیاره؟

چونکه توی فرومها دیدم خیلی ها دارن acbh رو لایو میزنن...

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن؟

عزیز من اون یه پچ هست که دادن بیرون که یه سری مشکلات بازی رو حل کنه از چی میترسی ؟
این آپدیت مربوط به بازی هست نه به XBL با خیال راحت آپدیت کن

دوستان از ساعت 4:30 بعد از ظهر به وقت تهران مولتی پلیر بازی از دست رس خارج میشه ! :-s

سلام.
یه خورده در مورد مدهای مختلف آنلاین توضیح بدین چه جوریه؟
1-من که یکم بازی کردم فقط باید بری از پشت یکی دیگه رو که برات مشخص میشه بکشی. چیز دیگه ای هم داره؟
2- این ارتقا قابلیتها چه جوری من تا لول 7 رفتم.یه چندتا اضافه شده ولی نمیدونم چه جوری استفاده میشه. فقط میشه تغییر قیافه بدی.
3-این کاراکترها با هم فرق میکنند؟ همشون که یه جورند. باید بری نزدیک حریف با یه خنجری چیزی بکنی تو کمرش که بمیره؟

عجیب تو اینجا انگار افراد کمی هستن که این بازی به صورت آنلاین میکنن در صورتی که الان این بازی رده دوم رو داره تو XBL بعد از Halo : Reach و جالب تر از اون اینه که MW 2 سوم هست و خیلی جالب تر از اون :دی اینه که COD : BO که اینجا همه بازی میکنن اصلا تو لیست نیست !

عجیب تو اینجا انگار افراد کمی هستن که این بازی به صورت آنلاین میکنن در صورتی که الان این بازی رده دوم رو داره تو XBL بعد از Halo : Reach و جالب تر از اون اینه که MW 2 سوم هست و خیلی جالب تر از اون :دی اینه که COD : BO که اینجا همه بازی میکنن اصلا تو لیست نیست !
من هستم ، بهتره یک ساعت رو مشخص کنیم که دسته جمعی بریم.

برید کنار:دی استاد 10 لوله تون(چاکرتونم)با نام مستعار جدید SkilledWand2 ظاهر شده!(گیمرتگمه ها!)
توی COD BO م هستم فقط یه چیزی من با ALLIANCE بیشتر حال میکنم 2شنبه تا جمعه از ساعت 7 تا 10 (بعضی شبا 11) صبحا هم که گه گاه 10تا 11.30 راستی همه ادد (:دی)کننم که قبل از رفتن تو بازی پارتی بسازیم.

Multiplayer این بازی لذت بخش هست ، ولی خیلی خیلی یکنواخت ِ ! تمام مدهاش مثل ِ هم میمونن. بیشتر از 2-3 ساعت پشت سر هم جواب نمیده اصلاً.

Multiplayer این بازی لذت بخش هست ، ولی خیلی خیلی یکنواخت ِ ! تمام مدهاش مثل ِ هم میمونن. بیشتر از 2-3 ساعت پشت سر هم جواب نمیده اصلاً.

دقیقا منم همین نظرو دارم باید روی مد های بیشتری کار میکردن پتانسیل داشتن 10 تا مد رو راحت داره که هر کودومش هم جذابیت خاص خودش داشته باشه
فکر کنم با توجه به اینکه نسخه سوم بازی 2 سال دیگه بخواد عرضه بشه مطمئنم DLC های زیادی به بازی اضاف میشه که همراش Mode و Map های جدیدی خواهد داشت اگه بخوان با همین 5 مد ادامه بدن سر 6 ماه خیلی دست میکشن از بازی کردنش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or