Assassin's Creed: Brotherhood برای زمستان

• Thread starter Thread starter rod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

rod

کاربر سایت
Assassin's Creed: Brotherhood برای پاییز

بازی امسال پاییز برای XBOX 360 , PS3 , PC عرضه میشه
ودارای بخش online multiplayer خواهد بود . باز کاراکتر بازی Ezio خواهد بود اما این بار به یک legendary master assassin تبدیل شده و تعداد زیادی assassin از او پیروی مکنند و تصمیم میگیره این بار به قلب دشمن خود ( تمپلر ها ) که در ROME هستند حمله کند
این هم کاور بازی که طبق اطلاعات اگر بازی رو از GAMESTOP پیش خرید کنید برای بخش multiplayer کاراکتر های بیشتری خواهید داشت
AssassinsCreedBrotherhood_33677_embed.jpg

AssassinsCreedBrotherhood_33677_screen.jpg
منتظر اطلاعات بیشتری از بازی در هفته ی اینده باشید
منبع
http://www.gamespot.com/news/6261329.html?tag=latestheadlines;title;3

آخرین ویرایش:
خب حالا چون اینا میخوان به تمپلارها حمله کنن چه ربطی داره که بازی از استیل خودش خارج شه؟؟هر دوی این فرقه ها در میان مردم و جامعه سعی میکنن که نامرئی بمونن و فکر نمیکنم که اینبار هم اتزیو و دار و دستش بریزن شهر رم رو تحت تصرف دربیارن....مطمئن باش از این خبرا نیست.
منظورم اینه که نکتش مثه پرنس همینطوری رو هوا بازی بده
هیچ وقت خاطره ی pop 2008 رو فراموش نمی کنم ! اشغال بود
امیدوارم که سایلنت اساسینیشن مثه بقیه ی چیای بازی که خوبن خوب بشه تا ادم اساسین بودن رو با تمام وجود هنگام بازی درک کنه :love::cool::biggrin1:

وای!این اتزیو چه قدر از اولنسخه ی دوم تا این نسخه جدید تییر کرده!اول نسخه ی دوم کلا عین کفتر وای می ایستاد,ولی رو این کاور خیلی با جذبه واستاده!خداکنه او زخم گوشه ی لبش باز هم باشه,آخه خیلی قیافش را باحال کرده بود.
پ.ن:مگه آخر نسخه ی دوم ریش در ناورده بود؟

یه چیزه جالب برام اینه که اصلاً نمیتونم چیزی در مورد بخش MP اش تو ذهنم تصور کنم!به شخصه بیشتر از هر چیزی میخوام زودتر از بخش MP بازی چیزی پخش بشه.

این همون بازی ای هست که میگفتن هیچ ارتباطی با نسخه سوم نداره و خبرش چند ماه پیش پخش شده بود ولی بازیش هنوز اسم خاصی نداشت و بهش میگفتن Assassin`s Creed II Episodes !
بعد از سال ها دوری :biggrin1: به مدت دوروز بازگشتم.:love:.
دقیقا آریا، در اصل این AC چیزی شبیه به Halo 3 ODST هست. وقتی آخرین مرحله AC2 رو رفتم از ته دل آرزو کردم نسخه بعدی شده یک مرحله کوچک هم باشه توی رم باشه :love:

یه چیز جالب به نظرم اومد:
تازگیا بازی هایی که مولتی پلی قوی دارن و سروراشون قابلیت هک شدن ندارن در صورت مولتی پلتفرم بودن بدون شک برا PC میان. BC1 برا PC نیومد اما وقتی سرور های EA کاملا غیر قابل نفوذ شدن شماره 2ومش برا PC اومد همینطور سایر عنواین اینم احتمالا اگه مولتی پلی خوبی داشته باشه بدون قفل های شاخ و دم دار برا PC میاد.

سلیقه هست عزیز من سلیقه. به نظر من یکی از بهترینا بود..
ببخشید به سلیقتون بی احترامی کردم
حالا هم برای این که بحث نره تو پرنس و اینا موضوع اصلی تاپیک رو دنبال کنیم
حالا به نظرتون باری اینکه مولتی پلیرش سودده باشه سر کرکر های لایو باز چه بلایی میارن ؟ :biggrin1:

از قیم گفتن کوفت باشه Assassin's Creed باشه

من راضیم :biggrin1: حسه خوبی هم بهش دارم از الان

...
تا حالا بازی های زیادی کردم ولی توی هیچ بازی از مرگ یک یا چند کارکتر ناراحت نشدم فقط گفتم حیف که مرد آدم خوبی بود:(
ولی وقتی توی ac2 پدر و برادرهامو کشتن واقعا ناراحت شدم واین نه بخاطر گرافیک ویا گیمپلی بلکه بخاطر اساسین کرید 1 و بازی با الطائر که این نزدیک بودن رو درمن ایجاد کرده و بخاطر مرگ نوادگانش اینقدر ناراحتم:((
(نمیشه که سازنده ها بگن ما این شماره ی 1 رو میسازیم تا بازیکنها با بازی آشنا بشن بعد توی شماره ی 2 همه چیز رو خوب میکنیم گاهی لازمه که بازیکن از اول با بازی یکی بشه و کاملا اونو درک کنه)
راستی تا تاریخ انتشار بازی یوبیسافت درباره ی بخش چند نفره حرفی نمیزنه ولی ترفداران روهم از روند بازی بی اطلاع نمیذاره>:)

یوبی سافت جدیدا فقط داره گند میزنه. فهمیده میتونه با این عنوان خوب پول دربیاره سازنده ی اصلی رو اخراج کرده شروع کرده به خراب کردن بازی.
اول گفتن 3 قسمت حالا اگه 7 تا قسمت نشد و بازی هنوز ادامه داشت هر چی خواستین به من بگین.
اصلا عناوین خیلی باحال توی صنعت بازی حروم میشن مثل سری MW یا PoP جدیدا هم DRIVER.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or