Assassins creed Brother Hood بر روی xbox و ps3 یکسان هستند !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
assassinscreed5.jpg

امروز مسئولین کمپانیUBISOFT اعلام کردند که بازی ASSASSINS CREED BROTHER HOOD که در ماه اینده منتشر می شوند هیچ تفاوتی میان نسخه ی Xbox و ps3 نیست و یکسان هستند.Phillipe Bergeron در گفت گویی با سایت خبری IGN گفت : ما در اواخر تولید ASSASSINS CREED II به این نتیجه رسیدیم که باید به فکر چاره ای برای ps3 بود و به همین دلیل ان را برسی و اشکال گیری کردیم ولی این کار نتیجه ای نداشت و ما با فریم بد و کیفیت پایین مواجه شدیم. اما این بار این کار را از ابتدا اغاز کردیم و میتوانیم بگوییم که محصول نهایی بهتر شده یا شاید هم فریم PS3 بهتر از XBOX باشد.
و در اخر هم این صحبت اشاره ای کرده است که نسخه ی PS3 بازی ASSASSINS CREED II از XBOX کمتر بوده است.

بازی ASSASSINS CREED BROTHER HOOD در 16 نوامبر برای USA و در 19 نوامبر هم در انگلستان برای XBOX و PS3 منتشر میشود. و متاسفانه باید بگویم برای PC هم سال اینده.
منبع :

من نمیفهمم منظور شما از کیفیت چیه؟شاید منظورتون گرافیکه؟
من نمیدونم شما بازیی که از روی کنسول بدون هیچ تفاوتی بر روی پی سی پورت میشه و اون texture های مزخرف و افت فریم زیاد و تنها برای مانیتورهای 16:9 و 6 ماه تاخیر و کنترل نه چندان خوب نسبت به جوی استیک و ..... را چی میذازید؟پورت مزخرف یا کیفیت بالاتر؟
حالا به قول دوستان پورت نسخه اول خیلی بهتر دومی بود.
راجع به کنترل صحبت نکردم ...
مراد بنده فقط کیفیت بصری بود ...

با حرفهای دوستان مخالفم نسخه pc هم خوب در میاد
من به شخصه از دو شماره قبلی در کامپیوتر بسیار راضی بودم و هنوزم کامپیوتر رو ترجیح میدهم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or