Assassins creed Brother Hood بر روی xbox و ps3 یکسان هستند !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
assassinscreed5.jpg

امروز مسئولین کمپانیUBISOFT اعلام کردند که بازی ASSASSINS CREED BROTHER HOOD که در ماه اینده منتشر می شوند هیچ تفاوتی میان نسخه ی Xbox و ps3 نیست و یکسان هستند.Phillipe Bergeron در گفت گویی با سایت خبری IGN گفت : ما در اواخر تولید ASSASSINS CREED II به این نتیجه رسیدیم که باید به فکر چاره ای برای ps3 بود و به همین دلیل ان را برسی و اشکال گیری کردیم ولی این کار نتیجه ای نداشت و ما با فریم بد و کیفیت پایین مواجه شدیم. اما این بار این کار را از ابتدا اغاز کردیم و میتوانیم بگوییم که محصول نهایی بهتر شده یا شاید هم فریم PS3 بهتر از XBOX باشد.
و در اخر هم این صحبت اشاره ای کرده است که نسخه ی PS3 بازی ASSASSINS CREED II از XBOX کمتر بوده است.

بازی ASSASSINS CREED BROTHER HOOD در 16 نوامبر برای USA و در 19 نوامبر هم در انگلستان برای XBOX و PS3 منتشر میشود. و متاسفانه باید بگویم برای PC هم سال اینده.
منبع :

پارسال که تفاوت بین 360 و ps3 محسوس بود بشدت.منتها امسال یهو گفتن بتا انحصاری ps3 ما خوف کردیم گفتیم الان نسخه ی 360 را کنسل می کنند برای جبران!

من نسخه xbox و نسخه pc هر دو رو بازی کردم اگه یک دسته 360 برای pc داشتین 100% همون کنترل و همون کیفیت و شاید بهتر رو میتونستید رو pc داشته باشید مشکلی نداشت که دوستان اینقدر میزنن تو سرش

کیفیت نسخه PC دو شماره قبلی بسیار بالا تر از نسخه های کنسولیش بود ...
مخصوصا" شماره اول که تفاوت فاحش تر بود ...
نمیدونم منظور دوستان از پورت آشغال چیه ؟!

نسخه اول قبول دارم با کنسولش یکی شایدم بهتر بود!
ولی دومیش انصافا برای pc مزخرف از اب دراومد (از نمراتشم مشخصه).:-o
معلوم نیست این یکی چی میخواد بشه با این همه تاخیر؟!؟!

البته این برای AC1 صدت میکنه
برای نسخه AC1 PC Version واقعا مایه گذاشتن و حتی نسخه مخصوص DX10 ساختن که تغییر فاحشی داشت با DX9
ولی AC2 برعکس اعلام شده بود فقط روی اکس پی قابل اجراست که البته روی ویستا هم قابل اجرا بود ولی ظاهرا کیفیتش از DX9 هم پایین تر بود (اینو فقط شیندم میدونم کشکه:d)
و در اخر هم این صحبت اشاره ای کرده است که نسخه ی PS3 بازی ASSASSINS CREED II از XBOX کمتر بوده است.
کلا کمتر بوده!

من نمیفهمم منظور شما از کیفیت چیه؟شاید منظورتون گرافیکه؟
من نمیدونم شما بازیی که از روی کنسول بدون هیچ تفاوتی بر روی پی سی پورت میشه و اون texture های مزخرف و افت فریم زیاد و تنها برای مانیتورهای 16:9 و 6 ماه تاخیر و کنترل نه چندان خوب نسبت به جوی استیک و ..... را چی میذازید؟پورت مزخرف یا کیفیت بالاتر؟
حالا به قول دوستان پورت نسخه اول خیلی بهتر دومی بود.

من هم ایکس باکس دارم هم پی اس 3 از هردوشونم راضیم ولی هر وقت بازی های مولتی رو رو دو تا کنسول تست کردم حداقل از لحاظ رنگ امیزی و کیفیت تصویر ایکس باکس سر بوده نمونش pes 2011 که به عینه تفاوتشونو احساس کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or