Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

رندوم میان و فقط هم برای مراحل کشتیهای بریگ هستن (چهار مدل کشتی هستن 1- اسکونر کوچیکترینه و 2- بریگ متوسط که کشتی ادوارد هم همینه و یکی دیگه 3- فریگیت که بزرگه و از همه بزرگتر 4- من آف وار هستش)
یه نکته دیگه هم باید سطح لول خطر بالا باشه تا بعضی از مراحلی که آرت میدن باز بشه یعنی شاید اون ماموریت الان انجام دادی ولی چون سطح خطر پایین بود آرت نداد انقد باید مراحل تکرار کنی تا دوباره اون ظاهر بشه.
پیشنهادم برات اینه وقتی 10 تا کشتی میخواهی بیاری تو ناوگانت فقط 5 تا اسکونر بگیر و 5 تا بریگ و اینارو هم برو از مناطق جنوبی نقشه استخدام کن چون کشتیهای اونجا قویترن و قبلش حتما با دوربین چک کن اسکونر 2 ستاره باشه و بریگ 3 ستاره ، بعدش یه بند اینارو بفرست برا ماموریت که اسکونرها برات پول میارن و بریگ انواع کالا و آرت میارن که همینجوری داری بازی میکنی کم کم گیرشون میاری.
من همش من اف وار میفرستادم سطح لول خطر بیاد پایین الان چجوری دوباره ببرمش بالا؟
کلید warehouse توی black island پیدا نمیشه. کسی این مشکل رو داشته؟
انمی ها رو با ایگل ویژن اسکن کن معلوم میشه کلید دست کیه

کلید warehouse توی black island پیدا نمیشه. کسی این مشکل رو داشته؟
ممکنه یه ماموریتی داشته باشی که توی black island اتفاق می‌افته و سناریوش باعث شده شرایط عادی اون جزیره متفاوت بشه و در نتیجه کسی که کلید انبار رو داره اسپاون نشده باشه. زیاد پیش میاد توی بازی.
ماموریتت تموم شه، دوباره برگردی به جزیره باید درست شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or