من حدوداً 4 سال پیش آخرین بار اتزیو کالکشن رفتم، به نظرم نه تنها منسوخ نشده خیلی هم لذت بخش تر از گیم پلی های الانهنسخه 1 و سه گانه اتزیو فقط از لحاظ گرافیک نمیشه در سریع ترین زمان ممکن ریمیک بشن
گیم پلی و خیلی از مکانیزم های دیگه این نسخه ها کاملا منسوخ شده حتی محیط ها ساختمان ها و .. باید از اول طراحی بشن
هزینه و زمان بالایی میخواد از نظر من و الا مثل pop کنسل میشه
اتفاقا خیلی لذت بخش هستن حتی الان هم اما برای ریمیک باید کلی پیشرفت و قابلیت های جدید بهشون اضافه بشه با اون فرمول قدیمی شاید نتونن موفقیت کسب کننمن حدوداً 4 سال پیش آخرین بار اتزیو کالکشن رفتم، به نظرم نه تنها منسوخ نشده خیلی هم لذت بخش تر از گیم پلی های الانه
به غیر از کامبت تو نسخه های جدید پارکور بطورکلی پسرفت داشته و اتفاقاً طراحی ساختمون ها تو سری اتزیو جوری بود که بالا رفتن از هر کدوم یه پازل بود واسه خودش و کلاً شهرهاش برای حرکت روی پشت بوم ها عالی بود که هویت سری بود
من حدوداً 4 سال پیش آخرین بار اتزیو کالکشن رفتم، به نظرم نه تنها منسوخ نشده خیلی هم لذت بخش تر از گیم پلی های الانه
به غیر از کامبت تو نسخه های جدید پارکور بطورکلی پسرفت داشته و اتفاقاً طراحی ساختمون ها تو سری اتزیو جوری بود که بالا رفتن از هر کدوم یه پازل بود واسه خودش و کلاً شهرهاش برای حرکت روی پشت بوم ها عالی بود که هویت سری بود
گرافیک در حد بهترین های نسل ارتقا داشته. فیزیک آب فوق العاده، تکسچرهای خیلی خوب، نورپردازی، پوشش گیاهی و رنگ بندی عالیه تو بازی.دوستان گرافیک بازی چقدر تغییر قابل توجه داشته ؟
خب من برام سواله اگر در این حد ناراضی بودی دیگه پلات چرا داداش ؟بازی همین الان پلات شد و رفت کنار پلات نسخه ارجینالش و برا منی که یکی از طرفداران از شماره اول بازی هستم این بازی واقعا چیز خاصی نداشت جز یه گرافیک محشر!!!چقدر همه چی ساده و پیش پا افتاده بود و دقیقا همون بازی قدیمی با روکش نو بود و حتی زحمت ندادن به خودشون یخورده این سیستم شکار بازیو بهتر کنن!!!
مخصوصا این دوست بالایی که اشاره کرده و بنظرم واقعا کامبت بازی حتی نسبت به نسخه اورجینال پسرفت داشته!!! از ثانیه اول بازی تا آخر باز همه چی همونه که هست بدون هیچ پیشرفت خاصی!!!
از طرفی بنظرم سازندگان انگار وسط کار اومدن از rpg بودن بازی منصرف شدن و بردنش تو خط اساسینهای قبل اوریجینز و بنظرم مزدشون هم گرفتن تو جذب پلیر و فروش اما بازی باهم انگار همخونی نداره بعضی قستمهاش!!!دوستان یادشون باشه تو نسخه اورجینال اسلحه حرمت داشت و واقعا وقتی واسه اولین بار دیده بودم ادوارد 4 تا تپانچه داره سرم گیج میرفت از اورپاوری و واقعا هم تو بازی هرکیو یه تیر میزدی میمرد اما اینجا متاسفانه بازیو از وقتی نصفه کاره از rpg سوییچ کردن یادشون رفت حداقل هلث بار انمیها و حیواناتو بردارن که یخورده حس واقع گرایانه بازی اصلیو منتقل کنه.
بازی ذره ای برای استلث ارزش نمیذاره و حتی یه سری کارهای که من تو اورجینال با عشق انجام میدادم اینجا میخواستم انجام بدم نمیشد (عاشق این بودم که تارگتو با برزرک دارت دیوونه کنم و سربازاش بکشنش ولی اینجا رسما باید تو باس فایت میزدی طرفو)
پارکور بازی هم که اوایلش فاجعه بود برام از بس که اشتباه میپرید از رو در و دیوار و چقدر رو مخم بود این چند قدم اول که میخواست از یه جا بری بالارو اصن نشون نمیداد از بس سریع بود و پای ادوارد اصن دیده نمیشد!! ادوارد هم دیوارو سریعتر میرفت بالا تا راه رفتن معمولی!!!خدابیامرزه یونیتیو که 10 سال پیش 10 سال از الان جلوتر بوده پارکورش ولی حیف جوری نابودش کردن ملت که تقریبا محاله بخواهد روزی برگرده.
خلاصه اون لذتی که باید میبردمو نبردم به هیچ عنوان و فقط و فقط زیباترین قسمتش همین زنده شدن حس خاطرات بود و گرافیک شاهکار بازی.
درود و ارادتخب من برام سواله اگر در این حد ناراضی بودی دیگه پلات چرا داداش ؟
پلات ؟؟ مال زمانیه که داریم عشق میکنیم با بازی نه اینقدر ناراضی... فقط بخاطر گرافیک
این برای منم پیش اومده.خب من برام سواله اگر در این حد ناراضی بودی دیگه پلات چرا داداش ؟
پلات ؟؟ مال زمانیه که داریم عشق میکنیم با بازی نه اینقدر ناراضی... فقط بخاطر گرافیک
)حس نوستالژی دوست من شدیدترین حس من از اول تا آخر تو این بازی بود چون من یبار نسخه 360 تموم کردم همون هفته ای که بازی عرضه شد و بعدش یبار تو ps4 تمومش کردم و پلاتشم کردم و اینجا راحتی پلاتش چندین برابره نسبت به نسخه اورجینال که مود آنلاین داشت!!!و زمانی که بازیو تموم کردم متوجه شدم فقط 5 تا مجسمه مونده که باید با ناوگان کشتیرانی بگیرم (14 تا از 19 تارو بصورت نرمال در طول بازی گرفته بودم)خب من برام سواله اگر در این حد ناراضی بودی دیگه پلات چرا داداش ؟
چقد حرفات حس خوبی بهم دادحس نوستالژی دوست من شدیدترین حس من از اول تا آخر تو این بازی بود چون من یبار نسخه 360 تموم کردم همون هفته ای که بازی عرضه شد و بعدش یبار تو ps4 تمومش کردم و پلاتشم کردم و اینجا راحتی پلاتش چندین برابره نسبت به نسخه اورجینال که مود آنلاین داشت!!!و زمانی که بازیو تموم کردم متوجه شدم فقط 5 تا مجسمه مونده که باید با ناوگان کشتیرانی بگیرم (14 تا از 19 تارو بصورت نرمال در طول بازی گرفته بودم)
حتی دیدن دوباره همه اون کاتسینا با یه گرافیک زیبا یه حس خوبی بهم میداد با اینکه همشونو حفظ بودم.
هیچ نسخه اساسینی نیست که من بدم بیاد و همرو رفتم حالشو بردم حتی نسخه های ار پی جی که خیلیا بدشون میاد!!! اما این نسخه منو عذاب میداد چون مدام تو ذهنم مقایسه میشد با قدیمش که انگار یه جاهاییش واقعا پسرفت داشت!!!
از سال 2007 که یه سفر رفتیم مشهد و من دیسک بازی pes 06 خریدم و اونجا تو منوی اول نصب بازی تریلر اساسین کرید 1 پخش شد من دیوانه این بازی شدم و هرکاری بود کردم تا پدرم راضی بشه کیس کامپیوترمون ارتقا بده که فقط بتونم این بازی اجرا کنم و یادمه پشت تلفن مشخصات کیس مورد نیازو از پشت دیسک اساسین کرید 1 خوندم و پدرم گفت به اون مهندسه کامپیوتر و 1 ماه بعدش داشتم شبانه روز پلی میدادم!!!! تا همین الان هرچی اساسین بوده پلی دادم و هیچوقت برام مزه اش نریخته اما نسخه ای مثل ریسینک واقعا اون چیزی که فکر میکردم نبود و حالم گرفته شد.