Assassin's Creed 3 دوباره در نقش Ezio

Dreadlord

کاربر سایت
Assassin's Creed جدید یوبی سافت (که حالا ما به عنوان AC3 در نظر میگیریم!) دوباره شخصیت Ezio را به عنوان شخصیت اول در بر خواهد داشت. داستان این قسمت ادامه داستان AC2 را دنبال میکند.

ezio_display.jpg

CVG دیروز گزارش داد که یوبی سافت سخت مشغول ساخت این ادامه است و به گفته این شرکت تا قبل از مارچ 2011 عرضه خواهد شد.

Yves Guillemot از یوبی سافت :
" ما AC جدید و بسیار با کیفیتی خواهیم داشت که علاوه بر بخش تک نفره کامل، دارای مود Multiplayer هم خواهد بود."
"این بازی توسط همکاری چندین استودیوی ما با یکدیگر ساخته خواهد شد."

ضمن اینکه این بازی یک بازی کامل است و با قیمت کامل هم فروخته خواهد شد.

منبع

ای بمیرند!
حالا که دارند می سازند کاش ادامه ی الطایر بود!!! من خیلی با الطایر حال کردم! البته هنوز 2 رو بازی نکردم ولی میدونم به گرد پای الطایر هم نمیرسه!

کاش میشد حداقل یک بار دیگه اونو ببینیم!!

باز جای شکرش باقیه تفنگ و اینا نیست :d

به نظرم الطایر شخصیت مناسبتری نسبت به اتزیو بود، یه حالت خاصی داشت، آدم بیشتر ازش خوشش میومد.

اصلا حس خوبي ندارم :biggrin1:

تازه احتمال تاخیر خوردنش هم هست ! مثلا یه دفعه از مارچ 2011 میگن شده اکتبر 2011 !!

QUOTE=Thomas_Anders;915276]فقط به خاطر داستان بازی همون اتزیو رو انتخاب کردن...
ولی اصلا جالب نیست[/QUOTE]

من هم همینا رو میخواستم بگم:biggrin1:

این حرکت نشون میده که میخوان این بازی بیشتر از یه سگانه باشه

با اینکه هنوز خیلی زوده در موردش قضاوت کنیم ولی به نظر منم اگه همون روال قدیمی رو پیش میگرفتن ودر این نسخه تاریخ همینطور جلو میومد( با یک شخصیت جدید ) تا به دزموند میرسید خیلی بهتر بود تا همون زمان رو ادامه بدن

کم کم دارن به خاطر سود دهی بیشتر این اساسینز رو هم خز میکننا :sick: آخه بذارین یک سال مردم اینو بازی کنن.قبلا چه قدر انتطار که واسه بازی های معروف نمی کشیدیم.الان زرت و زرت شماره جدید میدن بیرون :sick:حالا بازی واسه PC بیرون نیومده دارن شماره جدید رو میسازن,حالا چرا دوباره ازیو؟؟؟:confused:
"این بازی توسط همکاری چندین استودیوی ما با یکدیگر ساخته خواهد شد."
آشپز که دو تا بشه آش یا شور میشه یا بی نمک :دی

خوب فکر کنم به اندازه کافی قر زدم :دی

حالا بازی واسه PC بیرون نیومده دارن شماره جدید رو میسازن,حالا چرا دوباره ازیو؟؟؟:confused:

اين تاريخي كه گفتن احتمالا براي كنسول است همون طور كه شماره 2 براي pc با تاخير بيرون مياد 3 ان هم همين طور است:biggrin1:

من تفنگشو تو تریلر هاش دیدم تریلری بود که داشت تفنگی که بهش اضافه شده بود رو توضیح میداد
و قبلا فکر میکردم که دیگه یه بازی داشتیم که اونم خراب شد ولی وقتی دیدم همچین بدم نشده بود
به نظرم بهتر شده بود سازنده ها میدونن چی کار بکنن تا بهتر بشه 1 شبه مثله شما تصمیم نگرفتن که
حتما دیدن خوبه تفنگیش کردن اخه ندیده چه جوری نظر میدین که بازی فنا شد:biggrin1:

من شایعاتی شنیده بودم که انگار دزموند شخصیت اصلی باشه ولی مثل اینکه سازنده ها بازم میخوان داستانو ادامه بدن چون اگه تو نسخه بعدی شخصیت اصلی دزموند بود به احتمال قوی اساسینز کرید 3 آخرین نسخه می شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or