شایعه Assassin's Creed 3 در مصر اتفاق می افتد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
شایعه شده Assassin's Creed 3 در مصر اتفاق می افتد این ها گزارش هایی که مجله PSM3 داده است
AC3 احتمال میره بازی بعدی در این سری باشه و چند وقت قبل نیز یوبی سافت تایید کرد که یک Assassin's Creed اساسی
در 2012 عرضه خواهد شد و در سال بعد عرضه خواهد شد
خطر اسپویل Assassin's Creed: Revelations
این مجله دلیل این شایعه رو پسر الطیر یعنیDarim می دونه که در پایان اخرین نسخه این سری یعنی Revelations به پایتخت مصر یعنی اسکندریه اشاراتی میکنه و این احتمال هم میره شخصیت اصلی ac 3 کسی نباشه جز همین Darim باشه
Assassin's Creed 3 location Egypt?

• Like
Reactions: Mojtabadj88
آقا شما خیلی دوست داری همه چیو اسپویل کنی؟ اسپویلر رو هم به خاطر همین ساختنا! از آواتار گرفته تا پست هات همه چیزو اسپویل میکنه واسه آدم
چیز زیادی رو اسپویل نکردم، داستان کلی رو گفتم. (تنها چیزی که اسپویل شد این بود که سیب الطائر زیر قلعه مصیاف هست)
اصلا هرکی که ac رو از اول بازی کنه وقتی ac:r رو شروع کنه میدونه دنبال سیبن دیگه :دی

دوستان شما به چه چیزهایی گیر دادیدا .اصلا مهم نیست کجا باشه بازی .مهم تغییر در گیم پلی هست.چیزی که همه ازش شاکی هستن گیم پلی فوق العده تکراری بازیه.تا کی باید بپریم تو کاه؟تا کی باید مبارزهای بدون چالش داشته باشیم.من اگر تو کشورهای خاور میانه باشه خیلی بیشتر حال میکنم تا اروپا.مثلا شماره یک واقعا از بازی در اورشلیم و دمشق لذت بردم اما حالم از شهر acre بهم میخورد.بعدشم کی گفته یک بازی اصلا باید در یک شهر اتفاق بیفته؟مگه call of duty کل دنیا رو نمیگرده؟میتونه تو چند نقطه از دنیا باشه.مهمتیرین مشکل بازی الان اینکه زمان کمی برای ساخت بازی صرف میشه به خاطر پول پرستی ubisoft .اگر بازی 3 سال دیگه بیاد ولی شاهکار باشه خیلی بهتر از بازیهای تکراریه سالانه است.

فکر کنید ایران بود....میرفتیم تهران:d بعد واسه اینکه غیرتی نشن ایرانیا میرفتیم از قصد خودمون رو به کشتن میدادیم هیچوقت بازی رو تموم نمیکردیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or