شایعه Assassin's Creed 3 در مصر اتفاق می افتد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
شایعه شده Assassin's Creed 3 در مصر اتفاق می افتد این ها گزارش هایی که مجله PSM3 داده است
AC3 احتمال میره بازی بعدی در این سری باشه و چند وقت قبل نیز یوبی سافت تایید کرد که یک Assassin's Creed اساسی
در 2012 عرضه خواهد شد و در سال بعد عرضه خواهد شد
خطر اسپویل Assassin's Creed: Revelations
این مجله دلیل این شایعه رو پسر الطیر یعنیDarim می دونه که در پایان اخرین نسخه این سری یعنی Revelations به پایتخت مصر یعنی اسکندریه اشاراتی میکنه و این احتمال هم میره شخصیت اصلی ac 3 کسی نباشه جز همین Darim باشه
Assassin's Creed 3 location Egypt?

• Like
Reactions: Mojtabadj88
  • Like
Reactions: Emperor visari
صرفا جهت اطلاع :
Assassin's Creed: Brotherhood 90.59%
Assassin's Creed II 90.49%
Assassin's Creed: Revelations 82.77%
Assassin's Creed 82.51%

از سايت Gamerankings

داداش به امتیاز کاری نداشته باش الان اینجا این با ی اینهمه طرفدار داره بپرس ببین کی بیشتر از کودوم بازی خوشش اومده من شخصا از 1 و این آخری و از برادرهود هم خیلی خیلی بدم اومده و تقریبا به سختی و به زور تمومش کردم چون اصلا جالب نبود چون داستان خوبی نداشت ولی 1 با اینکه تکراری بود ( منظورم مرحله هاش) ولی چون داستان خوبی داشت با شوق تمومش کردم
و به نظر منم 1 و این آخری از همه محبوب تر باشن
البته 2 هم خوب بود
در کل بجز برادر هود هر 3 خوب بودن :))

درود...
من بیشتر از brotherhood خوشم میامد اما دوباره assain"sCreed 2 رو بازی کردم یه حالی بردم!!!!!!هنوزم میگم 2 بهتره!از نظر همه چی!!!(البته گرافیک که نه)!
بدرود...

AC1 بهترین نسخه این بازی تا الان و یکی از بهترین تجربه های من تو این نسله.AC2 با این که شاهکار بود ولی باز هم نمیتونست جای AC1 رو بگیره. اگه از زمان AC1 فن بازی شده باشید میدونید چی میگم.
البته من Revelations رو هنوز بازی نکردم ولی Brotherhood رسما خیانتی بود به کل حیثیتِ AC.

من نمی دونم چی داری میگی
1=ضعیفترین نسخه
2=بهترین
BH : خیلی خوب
RE : خوب

در حقیقت اینا ایده اساسین رو از همون حشاشین ایران برداشتن ( درسته یه رمان تاریخی هم نوشته شده) اما اگه بخوان واقعا تاریخی عمل کنن باید توی ایران هم یه قسمت بسازن فکر کن؟ قلعه الموت و حسن صباح:d

در حقیقت اینا ایده اساسین رو از همون حشاشین ایران برداشتن ( درسته یه رمان تاریخی هم نوشته شده) اما اگه بخوان واقعا تاریخی عمل کنن باید توی ایران هم یه قسمت بسازن فکر کن؟ قلعه الموت و حسن صباح:d
درسته
بازی هایی که تو این سبک میسازه ایدش از ایرانه!

اصلا ربط خاصی به اون حسن صباح نداره کل ماجرا مربوط به فراماسونر های تمپلار هستش که توی جنگ های صلیبی به دنبال قدرت های حضرت سلیمان بودند چون اونا میگفتند حضرت سلیمان پادشاه و جادوگر بوده به همین خاطر بهش احترام میزاشتند و به پیامبر بودنش اعتقادی نداشتند

اصلا ربط خاصی به اون حسن صباح نداره کل ماجرا مربوط به فراماسونر های تمپلار هستش که توی جنگ های صلیبی به دنبال قدرت های حضرت سلیمان بودند چون اونا میگفتند حضرت سلیمان پادشاه و جادوگر بوده به همین خاطر بهش احترام میزاشتند و به پیامبر بودنش اعتقادی نداشتند
کاملا درسته ایده بازی تمامش از فراماسونری ها هستش و کلا درباره ایناست...قدرت های غیبی و جادوگری و...
تو بازی هم نماد هاشون خیلی زیاده میتونین برین ببینین...

• Like
Reactions: 孢子
بهترین نسخه همون یک بود.
از نسخه دوم تا حالا چون داره داستان اتزیو رو دنبال میکنه،هر نسخه شاهد تفاوت چندانی نبودیم و البته نباید باشیم.ولی شماره یک با دو خیلی فرق داشت.
مطمئنا برای شماره سوم هم یه تغییر کلی در روند بازی میدن.
چون شخصیت باید عوض بشه و متناسب با اون گیم پلی هم تغییر میکنه.همون جور که توی شماره دوم تغییر کرد.

سلام دوستان اینجا چرا اینقد دعوا دارین...من به نظر همه احترام میذارم اما ac revelations بهترین نسخه بود و بعدش ac 1
چرا ؟؟؟؟؟؟؟ دلیل دارم

این بازی کلا باید حال و هوای مناطق مسلمانان رو داشته باشه ( فکر نکنین من حاجی ام .... ) بخاطر این میگم که فضای این بازی با فضای مسلمانا خیلی شباهت داره و حال و هوای زیبایی به بازی میده خصوصا آهنگ های بازی...........ac 1 و revelations هم دیدید که توی فضای مسلمونا بود و خیلی جذاب بود....

اگه نسخه بعدی یا یکی از نسخه های بعدی توی مصر باشه فوق العاده میشه........

به نظر من امکانش کمه. شایعه زیاده (همونطور که میگفتند توی AC:R میشه اول شخص بازی کرد !!)
تیم دزموند و اینا دنبال همه سیب ها هستند. تا حالا سیب اتزیو رو به دست آوردن، محل سیب الطائر هم میدوند (زیر قلعه مصیاف)
حالا باید دنبال اونیکی سیبی بگردند که یه طوری دست ناپلون افتاد و ناپلون تونست با اون تو فرانسه انقلاب کنه (شایدم اونی که تو دست جورج واشنگتون رییس تمپلار ها بود)
به هر حال، امکان نداره به عقب برگردن و بازم برن سراغ سیب الطائر. به احتمال زیاد یا زمان رنسانس تو فرانسه هست (که خیلی حال میده، هنوز هم میشه از شمشیر استفاده کرد) یا زمان جورج واشنگتون.

به نظر من امکانش کمه. شایعه زیاده (همونطور که میگفتند توی AC:R میشه اول شخص بازی کرد !!)
تیم دزموند و اینا دنبال همه سیب ها هستند. تا حالا سیب اتزیو رو به دست آوردن، محل سیب الطائر هم میدوند (زیر قلعه مصیاف)
حالا باید دنبال اونیکی سیبی بگردند که یه طوری دست ناپلون افتاد و ناپلون تونست با اون تو فرانسه انقلاب کنه (شایدم اونی که تو دست جورج واشنگتون رییس تمپلار ها بود)
به هر حال، امکان نداره به عقب برگردن و بازم برن سراغ سیب الطائر. به احتمال زیاد یا زمان رنسانس تو فرانسه هست (که خیلی حال میده، هنوز هم میشه از شمشیر استفاده کرد) یا زمان جورج واشنگتون.

آقا شما خیلی دوست داری همه چیو اسپویل کنی؟ اسپویلر رو هم به خاطر همین ساختنا! از آواتار گرفته تا پست هات همه چیزو اسپویل میکنه واسه آدم :d
راستی توی سکانس های دزموند دید اول شخص هم هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or