شایعه Assassin's Creed 3 در مصر اتفاق می افتد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
شایعه شده Assassin's Creed 3 در مصر اتفاق می افتد این ها گزارش هایی که مجله PSM3 داده است
AC3 احتمال میره بازی بعدی در این سری باشه و چند وقت قبل نیز یوبی سافت تایید کرد که یک Assassin's Creed اساسی
در 2012 عرضه خواهد شد و در سال بعد عرضه خواهد شد
خطر اسپویل Assassin's Creed: Revelations
این مجله دلیل این شایعه رو پسر الطیر یعنیDarim می دونه که در پایان اخرین نسخه این سری یعنی Revelations به پایتخت مصر یعنی اسکندریه اشاراتی میکنه و این احتمال هم میره شخصیت اصلی ac 3 کسی نباشه جز همین Darim باشه
Assassin's Creed 3 location Egypt?

• Like
Reactions: Mojtabadj88
ایده ایده خوبیه ولی بعید میدونم چون قسمت سوم پایان بازیه الان یعنی تو مصر قراره چیکار کنیم؟
فکر کنم بازی تو زمان حال باشه نه گذشته و تو نیویورک یا همچین جایی دیگه باید دزموند به یکجایی برسه :d
یک نکته جالب دیدم چرا هرچی شایعه میاد همه باور می کنند مگه قراره هرچی شایعه بیاد درست باشه؟ :-/
prototype در واقع همون ac بود تو دنیای جدید
اگه بخوان ac رو تو دنیای جدید بسازن دقیقا میشه کپی پروتوتایپ !

دیگه کلا نا امید شدم از این بازی :| AC B که گند زد به اصالت بازی ! این AC R هم به نظرم واقعا آشغال هست ! برای فن های قدیمی بازی شبیه فوش می مونه ! :|

پادشاه مصر=فرعون

البته با توجه به زمان اتفاق افتادن بازی که توی قرون وسطی هستش اگر قراره که بازی تو مصر باشه ، اون زمان مصر مستعمره ی عثمانی بوده اگر اشتباه نکنم
عثمانیها هیچوقت مصر رو نگرفتن. مگه کشکه؟
اون زمان فکر کنم پادشاههای مصر فاطمیون بودن که قرابت خیلی شدیدی با حشاشیون داشتن.

دیگه کلا نا امید شدم از این بازی :| AC B که گند زد به اصالت بازی ! این AC R هم به نظرم واقعا آشغال هست ! برای فن های قدیمی بازی شبیه فوش می مونه ! :|
ببخشید چرا توهین می کنین ؟!! به نظرم این شماره هم قشنگ بود هم bh ، فنها بازی یعنی کسایی که شماره 1 رو بازی کردن ؟!!! شماره 1 اصلا چی داشت جدی؟ من 1 رو بازی نکردم اما ماجرای اتزیو برام خیلی جالب بود !

:|:|:|:|:|:|:|:|
....................................
والا بعد از 2 شایعه شده بود 3 تو مصره. بعد از bh دوباره گفتن 3 تو مصره. حالا هم...:|

prototype در واقع همون ac بود تو دنیای جدید
اگه بخوان ac رو تو دنیای جدید بسازن دقیقا میشه کپی پروتوتایپ !
مثل اون که نباید بشه چون ربطی ندارند به هم مگه میخوایی شهرببری رو هوا :d ولی فکر کنم بیشتر حس مخفی کاری باشه ولی کوپی اون نمیشه مگه این وولورینی قرار بشه دزموند :d
فقط خدا کنه تا 3 سال آینده قصد عرضه ـشو نداشته باشن که AC زده شدیم.
چجوری COD زده نمیشی AC زده شدی :d نگران نباش 12/12/12 میاد خیلی تابلو هست :d

آخرین ویرایش:
ببخشید چرا توهین می کنین ؟!! به نظرم این شماره هم قشنگ بود هم bh ، فنها بازی یعنی کسایی که شماره 1 رو بازی کردن ؟!!! شماره 1 اصلا چی داشت جدی؟ من 1 رو بازی نکردم اما ماجرای اتزیو برام خیلی جالب بود !

عزیز اون موقع که AC اومد و خیلی ها اصلا بازی نکرده بودن من و خیلی های دیگر طرفدار دو آتیشه بازی بودیم ! نسخه اول گیم پلی بعضا خسته کننده و تکراری ای داشت ولی از لحاظ شخصیت پردازی و روایت داستان خیلی زیبا بود ! نسخه دوم در حین حفظ وجه نسخه اول با بهبود گیم پلی و رفع ایرادات نسخه اول یک بازی ایده ال بود که واقعا حرف نداشت ! اما برادر هود گیم پلی کاملا تکراری ، نحوه روایت داستان ضعیف و .... ! این نسخه هم کپی برداری کلی از همون دو نسخه قبل هست ! خب تجربه بازی ای که قبلا بازی کردی دوباره چه لذتی داره ؟ فایتینگ فوق العاده آسون ! گرافیک نه چندان چشم نواز ! داستان نسبت نسخه های قبل آبکی ! گیم پلی تکراری تکراری تکراری ! دیگه برای گند زدن به یک عنوان چه چیزه دیگه ای لازم هست ؟

AC1 بهترین نسخه این بازی تا الان و یکی از بهترین تجربه های من تو این نسله.AC2 با این که شاهکار بود ولی باز هم نمیتونست جای AC1 رو بگیره. اگه از زمان AC1 فن بازی شده باشید میدونید چی میگم.
البته من Revelations رو هنوز بازی نکردم ولی Brotherhood رسما خیانتی بود به کل حیثیتِ AC.

عزیز اون موقع که AC اومد و خیلی ها اصلا بازی نکرده بودن من و خیلی های دیگر طرفدار دو آتیشه بازی بودیم ! نسخه اول گیم پلی بعضا خسته کننده و تکراری ای داشت ولی از لحاظ شخصیت پردازی و روایت داستان خیلی زیبا بود ! نسخه دوم در حین حفظ وجه نسخه اول با بهبود گیم پلی و رفع ایرادات نسخه اول یک بازی ایده ال بود که واقعا حرف نداشت ! اما برادر هود گیم پلی کاملا تکراری ، نحوه روایت داستان ضعیف و .... ! این نسخه هم کپی برداری کلی از همون دو نسخه قبل هست ! خب تجربه بازی ای که قبلا بازی کردی دوباره چه لذتی داره ؟ فایتینگ فوق العاده آسون ! گرافیک نه چندان چشم نواز ! داستان نسبت نسخه های قبل آبکی ! گیم پلی تکراری تکراری تکراری ! دیگه برای گند زدن به یک عنوان چه چیزه دیگه ای لازم هست ؟

داداش شرمنده منم میام وسط ولی نمیدونم شما شماره 1 رو بازی کردین یا نه ولی اونطور که میگین بازی کردین
خوب اگه داستان الطایر براتون مهم بود باید این نسخه رو هم بازی میکردین چون این نسخه بازی سرنوشت الطایر رو هم نشون میده و میگه چی شد
پس به نظر من این نسخه هم باید می اومد که اومد و داستان رو تموم کرد حالا اگه بخوان یه نسخه جدید رو بیارن باید یه داستان دیگه بسازن یا حداقل کاری کنن که به این داستان ربطی نداشته باشه چون اگه ربط داشته باشه که خیلی خوب ازاب در نمیاد

---------- نوشته در 03:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:37 PM ارسال شده بود ----------

AC1 بهترین نسخه این بازی تا الان و یکی از بهترین تجربه های من تو این نسله.AC2 با این که شاهکار بود ولی باز هم نمیتونست جای AC1 رو بگیره. اگه از زمان AC1 فن بازی شده باشید میدونید چی میگم.
البته من Revelations رو هنوز بازی نکردم ولی Brotherhood رسما خیانتی بود به کل حیثیتِ AC.

راستی با حرف شما هم کاملا موافقم

داداش شرمنده منم میام وسط ولی نمیدونم شما شماره 1 رو بازی کردین یا نه ولی اونطور که میگین بازی کردین
خوب اگه داستان الطایر براتون مهم بود باید این نسخه رو هم بازی میکردین چون این نسخه بازی سرنوشت الطایر رو هم نشون میده و میگه چی شد
پس به نظر من این نسخه هم باید می اومد که اومد و داستان رو تموم کرد حالا اگه بخوان یه نسخه جدید رو بیارن باید یه داستان دیگه بسازن یا حداقل کاری کنن که به این داستان ربطی نداشته باشه چون اگه ربط داشته باشه که خیلی خوب ازاب در نمیاد

عزیز جان حتما بازی کردم که دارم دربارش نظر می دم والا از خودم که حرف در نمیارم ! خوش بختانه نسخه یک و دو رو هر کردوم 3 بار تموم کردم ! اون افتضاح ( برادرهود ) رو هم تموم کردم ! این AC R هم وسطاشم ! مطمئن باش اگه بخاطر حضور الطیر توی این نسخه نبود عمرا سمتش می رفتم !

عزیز جان حتما بازی کردم که دارم دربارش نظر می دم والا از خودم که حرف در نمیارم ! خوش بختانه نسخه یک و دو رو هر کردوم 3 بار تموم کردم ! اون افتضاح ( برادرهود ) رو هم تموم کردم ! این AC R هم وسطاشم ! مطمئن باش اگه بخاطر حضور الطیر توی این نسخه نبود عمرا سمتش می رفتم !

خوب خدار. شکر منم با شما هم عقیده هستم که 1 از همه بهتر بود 2 خوب بود ولی برادرهود آشغال بود
ولی این نسخش هم برا کسانی که 1 رو بازی کردن حتما خوبه اصلا لازم بو.د بیاد
ولی دیگه مصر رو نمیدونم چی بگم :d

:| نسخه 3 ؟ :|
این نسخه Rev که زیادی ما رو نا امید کرد، حداقال نتونست استوری قبلیش رو بهتر اجرا کنه! طراحی ضعیف محیط، گیم پلی ضعیف، رنگ امیزی بد و صداگذاری عادی
که اوقعا خیلی دور از انتظار بود، نمیگم بد بود اما انتظاران خیلی بیشتر از این بودند.

تازه به مصر اشاراتی شده که تنها یه چیز میشه گفت : کرکتر که اسمشو نمیدونیم اما احتمالا Dimir :D:D میخواد بره فرعون رو Assassination کنه یا چه بدونم قدرت
مومیایی به دست بیاره؟ :d
فک کنم اینجور که اینا رفته رفته به شرق نزدیک تر میشن یه روزی به ایران برسن :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or