شایعه Assassin's Creed 3 در مصر اتفاق می افتد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
شایعه شده Assassin's Creed 3 در مصر اتفاق می افتد این ها گزارش هایی که مجله PSM3 داده است
AC3 احتمال میره بازی بعدی در این سری باشه و چند وقت قبل نیز یوبی سافت تایید کرد که یک Assassin's Creed اساسی
در 2012 عرضه خواهد شد و در سال بعد عرضه خواهد شد
خطر اسپویل Assassin's Creed: Revelations
این مجله دلیل این شایعه رو پسر الطیر یعنیDarim می دونه که در پایان اخرین نسخه این سری یعنی Revelations به پایتخت مصر یعنی اسکندریه اشاراتی میکنه و این احتمال هم میره شخصیت اصلی ac 3 کسی نباشه جز همین Darim باشه
Assassin's Creed 3 location Egypt?

• Like
Reactions: Mojtabadj88
اگه تو مصر باشه واقعا جالب می‌شه. پادشاه مصری اینا بکشیم. حال میده.:d

پادشاه مصر=فرعون

البته با توجه به زمان اتفاق افتادن بازی که توی قرون وسطی هستش اگر قراره که بازی تو مصر باشه ، اون زمان مصر مستعمره ی عثمانی بوده اگر اشتباه نکنم

همین الان داشتیم به علیرضا میگفتم AC مرد واسه من ولی خیلی عالی میشه اگه تو مصر باشه. اون استایل خاص مصر... wow خدا کنه واقعی باشه من شدیدا استقبال میکنم. فقط هم بخاطر تجربه بازی توی مصر بازی خواهم کرد :دی!

همین الان داشتیم به علیرضا میگفتم AC مرد واسه من ولی خیلی عالی میشه اگه تو مصر باشه. اون استایل خاص مصر... wow خدا کنه واقعی باشه من شدیدا استقبال میکنم. فقط هم بخاطر تجربه بازی توی مصر بازی خواهم کرد :دی!

ببین شهاب این AC:R بهترین AC بود البته من دوست داشتم سریع برسم سر قسمت هایی که الطیر هست ... چون بهتیرن قسمت های بازی حضور الطیر و سکانس های آخر بازی هست .... اگه از شماره 1 بازی لذت بردی و دوست داری بدونی سرنوشت الطیر چی شد AC:R را بازی کن

توی مصر بازی عالی میشه . شدیدا استقبال میشه البته بنظرم گیم پلی بازی رو بیشتر باید به نسخه اول شبیه کنن . چون بازی تو نسخه-های اخیر بیش از حد آسن شده

باز خوبه یه تغییر لوکیشن دادن ایندفه....

صدرا یک سوال تو که اینقد نق میزنی 5 ساعت هم AC:R را بازی کردی؟ :d جدی میدونی داستانش چیه؟؟؟ :d وسط بازی حماسی لس آنجلس بزارن؟

مصر؟ تفاوت در لوکیشن ها فکر نکنم ببینیم.
بازی از ایتالیا راشو کشیده به ترکیه بعضی جاها کپ هم هستند فقط رنگ بندی توی اروپا به آبی میزد اینجا به زرد ...

===================
نمیدونم چرا با اینکه بارها تو بازی صحبت از ایرانیا میشه و ایرانی جماعت رو خیلی وقت ها مخترع چیز های بزرگ میدونن مثل Hiden Blade کاری ترین سلاح بازی یا بمب ها ولی سراغ مناطقی از گذشته ایران نمیرن؟

بازی از ایتالیا راشو کشیده به ترکیه بعضی جاها کپ هم هستند فقط رنگ بندی توی اروپا به آبی میزد اینجا به زرد ...

میثم توقع داشتی اون موقع بیان وسط خونه های کلنگی تخت جمشید بزنن؟ اون زمان فک نمیکنی تقریبآ شهرها شبیه هم بوده؟

میثم توقع داشتی اون موقع بیان وسط خونه های کلنگی تخت جمشید بزنن؟ اون زمان فک نمیکنی تقریبآ شهرها شبیه هم بوده؟
معماری در اون زمان در آسیا و اروپا تفاوت های زیادی داشته.
با توجه به این که بازی زمانی میگذره که زیر دست عثمانی هست باید تفاوت های قابل قبولی بین ترکیه با ایتالیا باشه ...
در کنار این مسئله، قایق هایی که تو ونیز هستند دقیقا توی ترکیه چه غلطی می کنند؟ :دی.

بعضی از قسمت هارو دقیقا از ونیز یا رم برداشتن گذاشتن توی این بازی این غیر قابل کتمانه.

در کنار این مسئله، قایق هایی که تو ونیز هستند دقیقا توی ترکیه چه غلطی می کنند؟ :biggrin1:.

نه میثم یک بار BH را بازی کن یک مقدار فرق داره
همین الان سر تغییر صدا بعضی هاتون شاکی هستید دیگه واویلا میشه لوکشین را 100 درصد تغییر بدن

نه میثم یک بار BH را بازی کن یک مقدار فرق داره
همین الان سر تغییر صدا بعضی هاتون شاکی هستید دیگه واویلا میشه لوکشین را 100 درصد تغییر بدن
گودرز به شقایق چیکار داره علی رضا؟ :دی.
تغییر صدا معلومه مشکله، شخصیت همونه، اسمش همونه، تو همون دورانه بعد صدا و قیافش رو برداشتن عوض کردن اونم نه یه صدای بهتر بلکه بدتر.

منم نمیگم همون لوکیشن رو دقیقا کپی کردن که ولی تقریبا همونه یعنی زیاد به خودشون زحمت ندادن چیز های جدید خلق کنند خیلیارو از همون نسخه های پیشین کش رفتن مث بعضی از ساختمان ها و....

چرا میثم رم با لوکیشن یک فرق داشت. یعنی هم تغییر زمان رو میشد توش درک کرد، هم فرهنگ و جزئیات یه کشور و امپایر.

الانم اگه بخواد بره مصر، صد در صد یه تم باستانی باید بگیره. مثلا اکثر بازی باید توی افتاب سوزان و شن باشه :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or