Assassin's Creed 3 به احتمال زیاد در 2012 عرضه خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Ubisoftتایید کرد که یک بازی فوق العاده از سری Assassin's Creed در 2012 عرضه خواهد شد
25238-190877-1-screenshot.jpg

Eurogamer گزارش داد که در کنفرانسی که امروز انجام شد ceo یوبی سافت اقای Yves Guillemot تایید کرد یک Assassin's Creed جدید در 2012 عرضه خواهد شد او به کلمه اصل خیلی اشاره کرد و احتمال میره بازی بعدی
Assassin's Creed 3 باشه یا بازی باشه که کلا نوع این بازی را عوض کنه

خیلی دوست دارم ببینم این بازی بالاخره میخواد به کجا برسونه داستانش رو. هر چه زودتر نسخه ی نهایی رو بدن یه حالی کنیم. ولی فکر کنم نسخه ی 3 رو شدیدا روش کار کنن و بهترین نسخه توی این سری بشه. فقط امیدوارم بعد از revelation دیگه واقعا نسخه ی 3 آخریش باشه چون میترسم داستانش دچار ایراد بشه. همین الانشم با اینکه یکی از دوستداران این بازیم ولی نسبت به داستان revelation زیاد خوشبین نیشستم.

خیلی دوست دارم ببینم این بازی بالاخره میخواد به کجا برسونه داستانش رو. هر چه زودتر نسخه ی نهایی رو بدن یه حالی کنیم. ولی فکر کنم نسخه ی 3 رو شدیدا روش کار کنن و بهترین نسخه توی این سری بشه. فقط امیدوارم بعد از revelation دیگه واقعا نسخه ی 3 آخریش باشه چون میترسم داستانش دچار ایراد بشه. همین الانشم با اینکه یکی از دوستداران این بازیم ولی نسبت به داستان revelation زیاد خوشبین نیشستم.
اتفاقا من به داستان revelation خیلی اعتقاد دارم:دی
چون دو نفری وارد صحنه میشن حال میده و من اصلا دونبال داستان نیستم من دنبال گیم پلی و گرافیک خوب هستم که مثل کال آو هرسال یک نسخه بده بیرون و دعا میکنم وقتی Ezio مرد بچش بیاد تو بازی:دی

چی میگید هرسال یکی ؟ خوبه نقطه اوج اصلی داستان بازی 21 دسامبر 2012 هست ...! فک کنم AC3 اخریش باشه ...!
آخرش میبینی AC جدید میاد یارو با تفنگ و مسلسل و ماشین گان و... داره تمپلار میکشه...! =))

یکی‌ نیومدِ بعدی معرفی‌ می‌شه. زده رو دست:dCod .
Nice move:d
ولی‌ هر چی‌ باشه استقبال می‌کنیم. چون اگه اخریش باشه نقطه اوج داستان خواهد بود. خیلی‌ می‌خوام بدونم آخرش چی‌ می‌شه. :-?

بابا این یوبی دیگه آخرشه! این revelation نیومده AC3 رو تایید کرد! صد در صد هم که تو دست ساخته.بعد از این که revelation عرضه شد یک هفته بعد میگن AC ORIGINS! :d

سر چی دارید بحث میکنید؟ یعنی شما واقعا 1% احتمال میدادید که سال دیگه AC III نیاد ؟ :d
از اول مشخص بود که شماره ی آخر سه گانه(حالا بعدا کشش خواهند داد بحثش جداست :d ) 2012 میاد :d
این بحث ها رو باید سر AC:R و AC : BH میکردید :d (که البته سرشون هم بحث شد :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or