Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
تهش چه خفن بودا :eek:
کف بر شده بیدیم :eek:
یکی توضیح بده تا من از این شوک در بیام :-" اخه نفهمیدم ته تهش چی شد
همه چی برام سیاه شد و یهو اتزیو شدم :eek:
یه جوری تمومش کردن که دنباله براش بسازن نه ؟ :confused:

من چندین صفحه قبل راجع بهش یه توضیحات قشنگی دادم(از نظر خودم).:biggrin1:
برو پیداش کن خیلی توپه.یعنی خودم حال کردم.:biggrin1:

لینکشو میزاری رفیق ؟ :biggrin1:
بله عزیز
دوستان منم بازیو تمام کردم بعد از 4 روز تلاش بی وقفه وسط امتحانات.:biggrin1:
اسپویل:
الان چند دقیقه است که بازیو تمام کردم.البته به لطف کرک آقای silent storm و پایان بازی بسیار قشنگ بود.راستی اتزیو ریش در میاره.همچنین بر اساس پایان من حدس میزنم که بعد از چند تا نسخه خود دز موند میشه assassin و در زمان حال و میره حال دکتره رو میگیره.حالا ببین.:cool:در ضمن یه جا خوندم شخصیت قسمت 3 زن هست که در جنگ جهانی بازی میکنیم.;)
نمره من به بازی 9.5 است.بازی نسبت به نسخه اول فوق العاده بود.0.2 به خاطر گیم پلی که هی گیج میزد.0.3 هم به خاطر گرافیک کم کردم.ولی امسال بعد HR فقط این به من چسبید.
البته همش نظر خودمه.:smile::biggrin1:
ولی قسمت آخر رو تو مجله خوندم.

آخرین ویرایش:
تهش چه خفن بودا :eek:
کف بر شده بیدیم :eek:
یکی توضیح بده تا من از این شوک در بیام :-" اخه نفهمیدم ته تهش چی شد
همه چی برام سیاه شد و یهو اتزیو شدم :eek:
یه جوری تمومش کردن که دنباله براش بسازن نه ؟ :confused:
سلام دوستان.
خوب من يه توضيح مختصر ميدم:
اون خانوم مياد در باره ي اول دنيا صحبت ميكنه ميگه ما بوديم (يه چندتا مثل خودش) كه اومديم قبل از اينكه هرچيي انسان روي زمين باشه . بعد اشاره ميكنه به اهرام ثلاثه كه ميگه ما ساختيم و اون مسائل تخيلي و اينجور چيزا بعدش ميگه ما رفتيم و انسان ها اومدن درباره ي شش دوره ي تاريخ بشر حرف ميزنه كه پنجميش همين 2012 ميشه.
بعدش هم توي زمان آينده دزموند از لوسي ميپرسه جريان حرف هاي اين يارو چي بود.
لوسي مسئله 2012 رو بهش توضيح ميده.
من خودم فكر ميكنم شماره 3 بعد از مسائل 2012 باشه.

آقا این سال 2012 عجب سوژه ای شده ها...!!!
تازه اون زنه به اتزیو میگه جلوگیری از نابودی دنیا به دزموند بستگی داره!
کسی تونسته اون شنل آخر رو بگیره؟ اگه پر ها رو کلا جمع کنید مادر اتزیو بهش یه شنل میده که اگه بپوشی تو هر شهری نگهبانها میریزن سرت و یا باید بجنگی تا بمیره یا الفرار...!

فک نکنم حالا حالا ها برن به قرن های جدیدتر تو ی سیری اساسینز
احتمالا این دفعه میره به شرق دور یا بره به زمانه کشف امریکا چون یه بار خاور میانه یه بار اروپا یه بار هم باید بره اونور نه ؟ :-"

آقا این سال 2012 عجب سوژه ای شده ها...!!!
تازه اون زنه به اتزیو میگه جلوگیری از نابودی دنیا به دزموند بستگی داره!
کسی تونسته اون شنل آخر رو بگیره؟ اگه پر ها رو کلا جمع کنید مادر اتزیو بهش یه شنل میده که اگه بپوشی تو هر شهری نگهبانها میریزن سرت و یا باید بجنگی تا بمیره یا الفرار...!
ببخشید دزموند کی بود ؟؟؟ :cheesygri:cheesygri:blushing::cheesygri

دوست عزیز این بازی روی ویستا درست اجرا نمیشه. یا رو XP SP2 نصب کن یا رو win7 .
اکثر افرادی (از جمله خودم ) که رو ویستا نصب کردن نتیجه نگرفتن. اما رو 7 نصب کردم راحت اجرا شد.

در جواب اون دوستی که گفته بود مانیتورم واید هست باید بگم هر مانیتور وایدی نسبت 16:9 نداره که! نمونش ال جی W2286L W2052S و ...
سلام ...
خوب من بر فرض که 16:9 هستم ، چیکار کنم برای full screen شدن ؟

سلام
دوستان من بازي رو نصب كردم و هنگام اجراش اين ارور رو ميده:

كسي راه حلاي به ذهنش مي‌رسه كه اين ارور كذايي رو ديگه نبينم؟:cheesygri

اينم بگم كه لانچر 1.0.0.117 رو هم نصب كردم اما باز هم مشكل پا برجاست.

سلام
دوستان من بازي رو نصب كردم و هنگام اجراش اين ارور رو ميده:

كسي راه حلاي به ذهنش مي‌رسه كه اين ارور كذايي رو ديگه نبينم؟:cheesygri

اينم بگم كه لانچر 1.0.0.117 رو هم نصب كردم اما باز هم مشكل پا برجاست.
من در مورد سرور زیاد چیزی نمی دونم ولی شما این را دانلود کنید ببینید درست میشه یا نه(این یه برنامست که بایه کلیک همه کار ها رو خودش میکنه.)
این بالایی رو امتحان کنید

سلام ...
خوب من بر فرض که 16:9 هستم ، چیکار کنم برای full screen شدن ؟

فک کنم اگه مانیتور ساپورت کنه 16:9 رو ، بازی خودش فول اسکرین اجرا میشه.

ببخشید دزموند کی بود ؟؟؟

ناسلامتی الطیر و اتزیو اجداد این بیچاره دزموند هستند ( همونی که اول بازی از آزمایشگاه فرار کرد ) شما چطور روت میشه بازی کنی وقتی این اصل کاریو نمیشناسی....!!!! :cheesygri:laughing:(شوخی کردم)
یه وقت نگی دزموند اون زنه بود یا مَرده ...!!!!!!:cheesygri:cheesygri:cheesygri

من توی اوایل بازی توی یه مرحله که پدر اتزیو میگه این نامه را برسون به یکی
هیچ علامتی روی نقشه نمی بینم
چکار کنم
اگر باید والیو بریزم
لطف کنید لینک هم بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or