Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
New Server Emu Ver.0.4:
-----
Version history:

0.4
- Added files to the web server root to enable autopatching of UbiGL
- Fixed a bug where mitm.exe wouldn't show any error logs from the valueslib module
- Completely changed the challenge/response code to handle the 00100000010000000053ba90c60000000053ba90cc value
- Included latest version of values.db, 1844 pairs - game should be completable. Thanks to all of Rin!
- Added new mitmgeneric.exe program for those wanting to analyze other Ubi games

0.31
- Added missing encoding modules

0.3
- Added webserver in mitm.exe too
- MUCH more and detailed logging
- Thanks to razafan for updated values.db

0.2
- Included mitm.exe
- Added integrated webserver to server.exe
- Fixed bug when client offered different TLS protocol suite

0.1
- First release, included only server.exe

http://www.mediafire.com/?zynlko2yukj

وحید جان این رو بریزیم ؟

سلام من بازي رو رو pcفقط به خاطر DLCبازي مي كنم مي شه يكي بگه اين DLCها كه گفتن با نسخه كامپيوتر بازي هست كجان و چطوري مي تونم بازيشون كنم يعني بازي رو بايد تموم كرد يا بايد از يه جا دانلود كرد خواهش مي كنم اگه كسي مي دونه بهم بگه:confused:

كسي نيست جواب منو بده:((

حالا خارج از مسائل و مشکلات.انصافا" بازی خیلی خیلی زیباست و مثل نسخه ی 1 حوصله ی ادم رو سر نمیبره و پر از جزئیات و مراحل فرعی زیبا و سرگرم کننده هست .من که فکر نمی کردم بازی انقدر قشنگ باشه.!!

لینک کرک بازی لطفا:)
دوست عزیز بچه ها بالای 10 بار لینک دادن یه بار 2 صفخه قبل رو ببینی همیچی حله.
اینم برای بار نمیدونم چندم؟؟؟؟

نوشته شده توسط vahid_ba مشاهده گفتگو

1- اگر احیانا قبلا بازی رو نصب کردید و اونو کرک کردید بازی رو unistall و تمامی کرک ها رو پاک کنید!
2-بازی رو نصب کنید و هیچ گونه کرک دیگری کپی نکنید

3- تمامی فایلهای زیر را دانلود کنید:

ubisoftelancher
4-این فایل را جایگزین پوشه ای با همین نام کنید ادرس پوشه: c:\program files\ubisoftluncher

server emulator assassins creed2

5-فایل را از حالت فشرده خارج کنید و درون پوشه دلخواه انتقال دهید

values
---------------------------
6-این فایل را درون پوشه اصلی server emulator assassins creed2 کپی کنید(یعنی درون همون پوشه بالایی که دانلود کردید)

hosts
7- این فایل رو کپی کنید به ادرس زیر

c:\windows\system32\driver\etc

8- به پوشه server emulator (همونی که دانلود کردید) رفته و فایل server رو که یک فایل exe هست اجرا کنید و در حین بازی این سرور رو نبندید

7- حالا بازی را اجرا کنید و با usernam و password دلخواه وارد شوید.

9-بهتر است اولین باری که وارد بازی میشوید به اینترنت متصل باشید

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بچه ها بالای 10 بار لینک دادن یه بار 2 صفخه قبل رو ببینی همیچی حله.
اینم برای بار نمیدونم چندم؟؟؟؟
خب این فکر میکنم جزء وضایف باشه اگر کسی چیزی میخواد مدیران(نه کاربران چون کاربران از روی لطفشون لینک میدهن) باید دوباره و سه باره و... این رو بدند.
تشکر از کرک.

آقا من سکانس 13 رو تموم کردم فقط باید یه دونه codex page پیدا کنم تا بهم ماموریت بده . درضمن من مشکلی که دارم تو ونیز و یه شهر دیگه بود که وقتی میرم بالای ویو پوینت ها نقشه آپ دیت نمیشه در ضمن من value شماره 1791 که وحید جان داده بود ریختم ولی مشکلم حل نشد . یکی کمک کنه لطفا!!!!!!!!!!!!!

بچه ها يه مشكل
من رفتم بازي رو بخرم طرف گفت كه دومدل هست يكي اينكه بايد يه سري كار انجام بدي تا راعه بيوفته يكي هم بود كه فقط نصب بازي بود با اجراي يه فايل exe توي پوشه كرك كه من اينرو گرفتم
بازي مشكلي نداره
اما يه قسمت از بازي هست كه از طريق اون راه مخفي وارد يك تالار ميشيم و بايد بريم از توي يك پنجره حرفاي تمپلارها رو استراغ صمع كنيم ...
فهميديد كجاشو ميگم؟
وقتي ميگه گوش كنيد به حرفاشون و حرفاي اونها تموم ميشه ماموريت رو عوض نميكنه.
يعني ديگه كاري براي انجام دادن نيست
حرفاي اونها تموم شده اما همچنان ماموريت و نقشه اون محل رو نشون ميده كه بايد به حرفا گوش كنيم ...
مشكلش واسه چيه؟
لطفا راهنمايي كنيد

آموزش جامع اجرای بازی به همراه فایل های مورد نیاز...

خب دوستان...اینم آموزش جامع به همراه نصب آسان:
ابتدا هر نسخه از بازی رو که نصب کردید پاک کنید.
فایل های Ubisoft Game Launcher و ... رو هم از درایو مورد نظرتون کامل حذف کنید!
خب حالا بازی رو از نو توی درایو C نصب کنید.
بعد از نصب آپدیت ورژن 1.0.1 بازی رو نصب کنید.
نصب این آپدیت ضروری نیست ولی پیشنهاد میشه!
حالا بسته ای رو که قرار دادم رو دانلود کنید.
فایل Hosts Installer رو نصب کنید.
بعد فایل Ubisoft Game Launcher Installer رو نصب کنید.
بعد هم Offline Server Installer رو نصب کنید.
حالا به این آدرس برید :

Code:
[CENTER] C:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\Offline Server[/CENTER]
و در نهایت فایل Start.bat رو باز کنید.
نیازی به اینترنت نیست.
نیازی به آپدیت Launcher هم نیست.
آخرین Values هم به صورت پیش فرض داخل بسته قرار گرفته و اتوماتیک نصب میشه...
موفق و پیروز باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or