Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg


شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.


















با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا
 
  • Like
Reactions: Darkkahn
دوستان خبر جدیدی نیومده در مورد این قفل جدید؟؟:(:(:(
ما را باش چه نقشه هایی کشیده بودیم اخه یکی به این یوبی سافت میگفت نمیشد این کار را سال دیگه بکنی امسال که ac2 و prince و splinter cell و ...... میاد:((:((
 
دوستان خبر جدیدی نیومده در مورد این قفل جدید؟؟:(:(:(
ما را باش چه نقشه هایی کشیده بودیم اخه یکی به این یوبی سافت میگفت نمیشد این کار را سال دیگه بکنی امسال که ac2 و prince و splinter cell و ...... میاد:((:((
شما بس نمی کنی؟! نمی تونی بخونی یا دوست نداری بخونی ؟

بحث های بیخود رو به پروفایل انتقال بدید.
یه بار دیگه بحث در مورد قفل بازی ببینم این تاپیک هم مثل تاپیک Splinter Cell تا موقع ریلیز قفل می کنم.
 
نوشته شده توسط Creeping Deλth
بحث های بیخود رو به پروفایل انتقال بدید.
یه بار دیگه بحث در مورد قفل بازی ببینم این تاپیک هم مثل تاپیک Splinter Cell تا موقع ریلیز قفل می کنم.
این پست را ندیده بودم:blushing::blushing:
 
Assassin's Creed 2 PC is DX9 only

دوستان خبر های جدید اینه که بازی فقط dx9 را ساپورت میکنه و خبری هم از dx11 و dx10 نیست.بازی از نسخه 360 پورت شده و تفاوتش با کنسول رزولیشین بالاتر را ساپورت میکنه و اینکه multi-sampling بازی 8x هست در صورتی که کنسول فقط 2x و اینکه روی فریم بازی خیلی کار شده که تمام سیستم به خوبی جواب بده مخصوصا چند هسته ای ها و بقیش را میتونید از پایین بخونید.
http://www.pcgameshardware.com/aid,704779/Assassins-Creed-2-PC-is-DX9-only/News/
حالا فقط چندتا نکته میمونه که خداکنه مشکل texture بازی که مربوط به نسخه 360 بود برای پی سی نباشه و اینکه خداکنه این قضیه ac1 که مخصوص مانیتورهای وایده تو ac2 نباشه(16:9):(


اینم یه عکس که به نظر شما میخوره نسخه پی سی باشه؟
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2010/01/Assassins-Creed-2-PC-14.jpg
 
دوستان خبر های جدید اینه که بازی فقط dx9 را ساپورت میکنه و خبری هم از dx11 و dx10 نیست.بازی از نسخه 360 پورت شده و تفاوتش با کنسول رزولیشین بالاتر را ساپورت میکنه و اینکه multi-sampling بازی 8x هست در صورتی که کنسول فقط 2x و اینکه روی فریم بازی خیلی کار شده که تمام سیستم به خوبی جواب بده مخصوصا چند هسته ای ها و بقیش را میتونید از پایین بخونید.
یوبی دیگه واقعا گل کاشته!
فقط تکسچر ها درست باشن و اون دیستنت دیتیل، D10 ماله خودشون
عکسی هم که گذاشتی مشکل داره
 
آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
اينا مهم نيست.مهم اينه كه بازي درست كرك بشه و بشه آفلاين بازي كرد.
و گرنه بايد قيدشو بزنيم.
البته اینم اهمیت فراوانی دارد که مدیر فروم گفتن بحث این قفل کذایی را دوباره توی تاپیک راه نیندازین و گرنه تاپیک را قفل می‌کنند
 
دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم کلا 2 تا کرک برای این بازی اومده یکی کرک ماله CAfEmualtor Team که به نظر میرسه ورژن جدیدش تو بازی میره ولی خبری از سیو شدن نیست و بعدش انگار یه جاهایی کرش میکنه و یه کرک دیگه هست اونم بتا هست که به نظر بازی باهاش کار میده ولی اونم مشکل سیو کردن داره.
کرک دیگه ای دوستان میدونند اطلاع بدهند

در مورد ادعای یوبی سافت بازی سایلنت هانتر 5 که صد در صد کرک شده خود یوبی هم نگفته نشده گفته نسخه کامل نیست(خیلی ها بازی کردند)
 
مگه نسخه دزدی بازی منتشر شده که این کرکا اومده؟
نسخه روسی بازی چند روزیه منتشر شده البته با یه سری تنظیمات تو رجیستری تبدیل به انگلیسیش کردند.

دوستان کسی بازی را دانلود نکرده که 4 5 تا کرک هست ادرسش را بدم امتحان کنه؟؟
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or