Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
اقا ما یه مشکلی داریم جدیدا اونم اینه که وقتی بازی رو اجرا میکنم سیستم هنگ میکنه یعنی وقتی سرور افلاین رو باز میکنم بهد میخوام ایکن بازی رو باز بکنم اونجایی که میگه یوزر و پسورد بزن هنگ میکنه و مجبور میشم سیستمم رو ریست کنم ویندوزمم 7 هست
یه کمکی بکنید >! :-s

اقا ما یه مشکلی داریم جدیدا اونم اینه که وقتی بازی رو اجرا میکنم سیستم هنگ میکنه یعنی وقتی سرور افلاین رو باز میکنم بهد میخوام ایکن بازی رو باز بکنم اونجایی که میگه یوزر و پسورد بزن هنگ میکنه و مجبور میشم سیستمم رو ریست کنم ویندوزمم 7 هست
حالا چرا با آفلاین سرور.
این کرک رو کپی کن بازی راحت با 2 تا کلیک اجرا میشه:
http://www.4shared.com/file/A2om0Ltw/AC2_Crack.html

سلام به همگی

من یه جا از بازی گیر کردم و نمیتونم ردش کنم.حتما میدونید وقتی اون حروف که مخصوصه اسسیناس رو روی دیوار پیدا میکنید باید رمز گشاییش کنید (که هر دفعه یه نوع معما داره) تا بعد به فسمتی از اون فیلم تبدیل شه.قبلا چند تاشون رو پیدا کردم و رمز گشایی کردم ولی این یکی سخته.معماشم یه سواله که میگه این تصاویر که میبینید کدومشون دشمنانشون رو تیکه تیکه میکردن.حالا عکس چتد تا سردار مشهور هست مثل:الکساندر.پرسیوس.کینگ ارتور و... حالا من باید از بین عکسا 6 تا رو انتخاب کنم ولی هر کاری میکنم جور نمیشه اینه که گفتم از شما کمک بخوام.ببخشید طولانی شد خواستم دقیق توضیح داده باشم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام

اقا تور خدا یکی کمک کنه من تو زیر زمین گیر کردم یه در سنگی داره در وباز می کنم میره تو سفیدی این دوستمونم یه کرک دادن ولی باز نشد لطفا کمک کنید چکار کنم ممنون از تمام دوستان

اقا تور خدا یکی کمک کنه من تو زیر زمین گیر کردم یه در سنگی داره در وباز می کنم میره تو سفیدی این دوستمونم یه کرک دادن ولی باز نشد لطفا کمک کنید چکار کنم ممنون از تمام دوستان
ببین دوست عزیز به این لینک برو
http://gf.wiretarget.com/assassins_creed_2.htm
5 تا فایل داره من اینا رو تک تک تست کردم تا بلاخره مشکلم حل شد و مشکلم با اولین فایل حل شد
اگه شما با این کرک ها مشکلت برطرف نشد نسخه ی بازی مشکل داره برادر عزیز :p

آخه چطوری میشه سیو گیر اورد شما کسی می شناسی که داشته باشه بهم بده :(
تو همین تاپیک بگردی Save بازی هست. یا میتونی Save تو بذاری اینجا کسی که بازی رو داره برات اون قسمت رو رد کنه.

شما از کرک Skidrow استفاده کن طرز استفادش رو هم تو پست 2253 گفتم.

• Like
Reactions: Saber
سلام به همگی

من یه جا از بازی گیر کردم و نمیتونم ردش کنم.حتما میدونید وقتی اون حروف که مخصوصه اسسیناس رو روی دیوار پیدا میکنید باید رمز گشاییش کنید (که هر دفعه یه نوع معما داره) تا بعد به فسمتی از اون فیلم تبدیل شه.قبلا چند تاشون رو پیدا کردم و رمز گشایی کردم ولی این یکی سخته.معماشم یه سواله که میگه این تصاویر که میبینید کدومشون دشمنانشون رو تیکه تیکه میکردن.حالا عکس چتد تا سردار مشهور هست مثل:الکساندر.پرسیوس.کینگ ارتور و... حالا من باید از بین عکسا 6 تا رو انتخاب کنم ولی هر کاری میکنم جور نمیشه اینه که گفتم از شما کمک بخوام.ببخشید طولانی شد خواستم دقیق توضیح داده باشم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

کسی نبود کمک ما کنه؟

شما یا باید از آخرین Value استفاده کنی که شاید باز باهاش به مشکل بخوری!
یا این که از کرک Skidrow استفاده کنی و تا آخر بازی بدون مشکل بازی کنی!
برای استفاده ار کرک Skidrow این کارها رو انجام بده.
کرک رو در این مسیر کپی کن.
X:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage

باید این کارها رو بکنی تا بتونی از Save هات بر روی کرک Skidrow استفاده کنی.
1.به این مسیر
X:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage
یا
X:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\Ubisoft Game Launcher\storage
هر کدوم که بود برو (برای هر کسی ممکنه متفاوت باشه)
2. از فولدر storage یک Backup بگیر که مشکلی پیش نیاد.
3. داخل فولدر storage یک فولدر هست که اسم مشخصی نداره فقط اخرش اینه == (مثلاfzdsfd==1) شما اسم این فولدر رو به SKIDROW تغییر بده یعنی باید این جوری بشه
X:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW
یا
X:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\Ubisoft Game Launcher\storage\SKIDROW

دادش ممنون از لطفت بااین کرک مشکل نداشت به قول شما از اول که نه اومدم تو شهر که قبلا بودم اونجا دوتا گزینه دیکه که داشت اونا رو رد کردم دو باره بر گشتم به اونجا دیدم رد شود ممنون راستی این کرک که دادی nod به عنوان ویروس می شناسه باید چکار کنم هر بار باید نودو دیزیبل کنم

سیو گیم

دوستان یه سیو میخوام ولی نمیدونم کجاس .
ویندوز یهو حواسم نبود دارم بازی میکنم عوضش کردم حالا پریده سیو هاش .

اون مراحلی که پدر Ezio رو اعدام میکنن و اونجایی که دنبال یه زن (مادرش نها ) راه میوفته میره رو رد کردم . یه چنتا بعده اونو بدید . مثلأ 10 تا بعد اون .

ممنونتون میشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or