Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
سلام به همه ی بچه ها .
آقا من بازی و ... رو از میهن دانلود ، دانلود کردم . یه روشی هم داده که اینجـا هست .
بازی برای من اومده . امـا الان یه شهر رفتم که مأموریت اشو از این کارکتر های فقیز می دن و رفتم یکی از اون قطعات رو توی اون شهر بردارم و توی ساختمونم هست که اون قطعات رو بردارم ( همونی که از توی تابوت بر می داره ) . توی اون ساختمون وقتی می رم توی یه هـال بزرگ که سه تا سربازه بازی در جـاهای متفاوت از اون هـال گیر می کنه و میاد بیرون ، هیچ اروری هم ظاهر نمیشه . الکی می پره بیرون یهو .

میشه کمکم کنید ؟؟؟ دمتون گرم . :blushing:

سلام
دوست من دو سه تا پست بالاتر کرک رو گذاشته بودم
اما برای شما هم میگم
دوست من شما این فایل هفتصدکیلو بایتی را دانلود کنید
http://www.mediafire.com/?zi4nzwyezmn
و بعد در فولدر اصلی بازی کپی کنید
بازی به راحتی اجرا میشه
البته شما گفته اید بدون هیچ دلیلی میپره بیرون ممکنه مشکل سخت افزاری باشه
در هر صورت اگر همین کرک رو کپی کردی و باز هم موردی داشت اینجا اعلام کن یادت باشه مشخصات سیستمت رو هم بگی
خیر پیش

توی یکی از مراحل شهر فلورانس وقتی میخواستم از دیوار برم بالا، اتزیو به طرز مسخره ای پاهاشو از هم باز میکرد و هر بار می خواستم حرکت کنم دوباره میومد سر جای اولش.
من که دو تا شاخ درآوردم. چنین اشتباه مسخره ای از Ubi Soft واقعا عجیب بود.
عکسشو میزارم ببینید. ( به طرز قرار گرفتن پاهای اتزی توجه کنید)!!!!:confused::confused:

lxlnmh1274601943.jpg

توی یکی از مراحل شهر فلورانس وقتی میخواستم از دیوار برم بالا، اتزیو به طرز مسخره ای پاهاشو از هم باز میکرد و هر بار می خواستم حرکت کنم دوباره میومد سر جای اولش.
من که دو تا شاخ درآوردم. چنین اشتباه مسخره ای از Ubi Soft واقعا عجیب بود.
عکسشو میزارم ببینید. ( به طرز قرار گرفتن پاهای اتزی توجه کنید)!!!!:confused::confused:

lxlnmh1274601943.jpg

:biggrin1:
باگه دیگه شما چرا سخت میگیری؟
در ضمن اسم این بنده خدا ایزو هست نه اتزی:blushing:

:biggrin1:
باگه دیگه شما چرا سخت میگیری؟
در ضمن اسم این بنده خدا ایزو هست نه اتزی:blushing:
حالا من یه چیزی بگم:
اگر توی خود بازی توجه کنی به این بنده خدا هم میگن اتزیو.
توی زبان انگلیسی هم بعضی از کلمات که ریشه ایتالیایی دارن تلفظشون با نوشتنشون فرق می کنه، مثل کلمه Pizza که انگلیسیها هم پیتزا می خوننش.
حالا اتزیو هم انگلیسیش میشه Ezio، ولی توی زبان انگلیسی بهش می گن اتزیو. OK؟
و یه چیز دیگه پچی که برای بازی اومده این مشکل مسخررو حل کرده یا نه؟

از همه واسه کمکشون ممنونم .
من اون کرک رو ریختم . امـا الان توی شهر ونیز هستم ولی بعد از مأموریت ها حتمـاً امتحـان می کنم .
راستی اگـه کتیبه رو نتونم بگیرم راهی هست که با چیت یا ... بشه کتیبه ها رو همرو آزاد کرد ؟ آخه می ترسم باز همون گیر رو بده .

امـا از همتون سپاسگزارم .

حالا من یه چیزی بگم:
اگر توی خود بازی توجه کنی به این بنده خدا هم میگن اتزیو.
توی زبان انگلیسی هم بعضی از کلمات که ریشه ایتالیایی دارن تلفظشون با نوشتنشون فرق می کنه، مثل کلمه Pizza که انگلیسیها هم پیتزا می خوننش.
حالا اتزیو هم انگلیسیش میشه Ezio، ولی توی زبان انگلیسی بهش می گن اتزیو. OK؟
و یه چیز دیگه پچی که برای بازی اومده این مشکل مسخررو حل کرده یا نه؟

شما درست میفرمایید:eek:
از همه واسه کمکشون ممنونم .
من اون کرک رو ریختم . امـا الان توی شهر ونیز هستم ولی بعد از مأموریت ها حتمـاً امتحـان می کنم .
راستی اگـه کتیبه رو نتونم بگیرم راهی هست که با چیت یا ... بشه کتیبه ها رو همرو آزاد کرد ؟ آخه می ترسم باز همون گیر رو بده .

امـا از همتون سپاسگزارم .

کد تقلبی در کار نیست؛حتما اون کتبیه ها رو بگیر همچنین نقشه ها که بهش کدکس میگن و البته اون شش تا تکه سنگی که برای باز کردن لباس الطائر هست اونا رو هم بگیر خوفه:biggrin1:

شما درست میفرمایید:eek:

کد تقلبی در کار نیست؛حتما اون کتبیه ها رو بگیر همچنین نقشه ها که بهش کدکس میگن و البته اون شش تا تکه سنگی که برای باز کردن لباس الطائر هست اونا رو هم بگیر خوفه:biggrin1:

داداش من یکم گیج شدم . مگه کتیبه و اون 6 تا سنگ فرق داره ؟؟؟
من توی یکی از اون سنگـهـا که توی قبر هـا هست گیر کردم که 6تا هم هست و برای باز کردن دروازه ی مجسمه ی الطایر هست . پس کتیبه چیه ؟؟؟ میشه یه عکسی چیزی بزارید تا بفهمم کتیبه چیه دقیقاً :confused:

داداش من یکم گیج شدم . مگه کتیبه و اون 6 تا سنگ فرق داره ؟؟؟
من توی یکی از اون سنگـهـا که توی قبر هـا هست گیر کردم که 6تا هم هست و برای باز کردن دروازه ی مجسمه ی الطایر هست . پس کتیبه چیه ؟؟؟ میشه یه عکسی چیزی بزارید تا بفهمم کتیبه چیه دقیقاً :confused:
سلام
داداش یه خورده انگاری اشتباه و سوءتفاهم شده
منظور من از اون کتیبه همون چیزایی هست که از قبرها در میاری
و اون سنگ ها منظورم مجسمه ها بودن که باید بگیری و در جای خودشون نصب کنی
شما تو کدوم بخش گیر کردی؟من با کلی بدبختی رفتم اما یه لینک با عکس هست که راهنماییت میکنه البته اگر دوست داری با فکر بری جلو که اینو نبین اگر نه خیلی حوصله ات رو سر برده اینو ببین
اول لینک رو باز کن
http://mycheats.1up.com/view/superguide/3170850/assassin_s_creed_2/pc
بعد برو قسمت
http://mycheats.1up.com/view/section/3170852/28006/assassin_s_creed_2/xbox_360Assassin Tomb Locations
اینجا بهت نشون داده برای این 6 قطعه چجوری باید مسیر رو رد کنی تا به اون قبر برسی
سوالی بود در خدمتم

سلام
داداش یه خورده انگاری اشتباه و سوءتفاهم شده
منظور من از اون کتیبه همون چیزایی هست که از قبرها در میاری
و اون سنگ ها منظورم مجسمه ها بودن که باید بگیری و در جای خودشون نصب کنی
شما تو کدوم بخش گیر کردی؟من با کلی بدبختی رفتم اما یه لینک با عکس هست که راهنماییت میکنه البته اگر دوست داری با فکر بری جلو که اینو نبین اگر نه خیلی حوصله ات رو سر برده اینو ببین
اول لینک رو باز کن
http://mycheats.1up.com/view/superguide/3170850/assassin_s_creed_2/pc
بعد برو قسمت
Assassin Tomb Locations
اینجا بهت نشون داده برای این 6 قطعه چجوری باید مسیر رو رد کنی تا به اون قبر برسی
سوالی بود در خدمتم
ok گرفتم :دی .
واقعـیتش جـای خاصی گیر نکردم که ندونم چی کـار کنم . یکی از اون جـاهایی که کتیبه هـا توشه رو می رم ( همونی که اولش توی آب هستیم و بعد باید به یه گیت بریم و دسته ی بقل درش رو بکشیم تا در گیت باز شه ، همونی که چند صفحه پیش یکی از بچـه ها عکسشو گذاشته بود که اونجـا گیر کرده . امـا من توی اون می رم و به یه کتابخونه می رسم که توی اون کتابخونه 3 تا سربازه ولی تا می رم توش صفحـه خیلی کند می شه و یهو میاد بیرون و مثلاً بعد از 10 دقیقه باز صفحـه میاد بالا ولی تا موس رو تکون می دم باز گیر می کنه و از بازی می پره بیرون . نمی دونم شاید مشکل سخت افزاری باشه امـا از اونجـا سخترشم رفتم چیزی نشده . سیستمم هم گرافیک 512 و تا 1 ساپورت می کنه ، رم 3 ، سی پی یو 2 . ویندوز 7 ....

فعلاً دارم مأموریت های اصلی رو انجام می دم . فوقـش آخرش اون مرحله رو به یکی می دم برام رد کنه :دی . راهی ندارم مثل اینکه .

ok گرفتم :دی .
واقعـیتش جـای خاصی گیر نکردم که ندونم چی کـار کنم . یکی از اون جـاهایی که کتیبه هـا توشه رو می رم ( همونی که اولش توی آب هستیم و بعد باید به یه گیت بریم و دسته ی بقل درش رو بکشیم تا در گیت باز شه ، همونی که چند صفحه پیش یکی از بچـه ها عکسشو گذاشته بود که اونجـا گیر کرده . امـا من توی اون می رم و به یه کتابخونه می رسم که توی اون کتابخونه 3 تا سربازه ولی تا می رم توش صفحـه خیلی کند می شه و یهو میاد بیرون و مثلاً بعد از 10 دقیقه باز صفحـه میاد بالا ولی تا موس رو تکون می دم باز گیر می کنه و از بازی می پره بیرون . نمی دونم شاید مشکل سخت افزاری باشه امـا از اونجـا سخترشم رفتم چیزی نشده . سیستمم هم گرافیک 512 و تا 1 ساپورت می کنه ، رم 3 ، سی پی یو 2 . ویندوز 7 ....

فعلاً دارم مأموریت های اصلی رو انجام می دم . فوقـش آخرش اون مرحله رو به یکی می دم برام رد کنه :دی . راهی ندارم مثل اینکه .

اگر اینجوری که شما میگی
سعی کن تنظیمات بازی رو تو حالت کمترین گرافیک بزن ببین چطوریه
راستی از اون کرکی که براتون گذاشته ام استفاده کردی دیگه؟
ولی باز تنظیمات بازی رو یک دستکاری بکن

بچه ها من اول بازی هستم. خوب اینجا باید چیکار کنم؟ هر کاری میکنم اون جعبه رو نمیگیره!
مشکل از کرکه بازیه؟

i64220_ACII.JPG

از کرک SKIDROW استفاده میکنم. ورژن بازی 1.2 هست ورژن UbisoftGameLauncher هم 1.0 هست.

راستی اون کرکی که تو چندتا پست قبل گذاشتین نمیشه دانلود کرد !

آخرین ویرایش:
اگر اینجوری که شما میگی
سعی کن تنظیمات بازی رو تو حالت کمترین گرافیک بزن ببین چطوریه
راستی از اون کرکی که براتون گذاشته ام استفاده کردی دیگه؟
ولی باز تنظیمات بازی رو یک دستکاری بکن
من تمام تنظیمات گرافیکی رو بردم پایین در اون موقع از بازی امـا بازم همون مشکلو داشت .
بله کرک هم گرفتم
فعلا دارم مرحله هارو میرم و بیخیال اون یه کتیبه شدم تا بلکه آخر یه فرجی بشه :biggrin1:

بچه ها من اول بازی هستم. خوب اینجا باید چیکار کنم؟ هر کاری میکنم اون جعبه رو نمیگیره!
مشکل از کرکه بازیه؟

i64220_ACII.JPG

از کرک SKIDROW استفاده میکنم. ورژن بازی 1.2 هست ورژن UbisoftGameLauncher هم 1.0 هست.

سلام
عکس مورد نظرتون رو من نمیتونم ببینم لطف کنید جای دیگری آپلود کنید
کرکی که خودم گذاشتم کاملا سالمه و الان هم تست کردم سالمه هیچ مشکلی نداره شما سعی کن با ****** ها این فایل رو دانلود کنید

من تمام تنظیمات گرافیکی رو بردم پایین در اون موقع از بازی امـا بازم همون مشکلو داشت .
بله کرک هم گرفتم
فعلا دارم مرحله هارو میرم و بیخیال اون یه کتیبه شدم تا بلکه آخر یه فرجی بشه :biggrin1:

شاید روند بازی اونجا اینجوریه؛من تا حالا به اون مشکل نخورده ام؛ولی حتما کتیبه ها رو بگیر مخصوصا اونی که میگی گیر میکنه وگرنه از لباس الطائر خبری نیست:biggrin1:
تو هر نقشه هم سعی کن همه ماموریت ها رو بری نه اینکه عشقی یه چیزی بری تا تمام شه
چیزای زیادی دستگیرت میشه;)

سوالی بود در خدمتیم

مشکل از کرکه بازیه؟

i64220_ACII.JPG

نباید shift رو داشته باشی ! سری بزن ول کن!! یکم جابجا شو برمیداره!!
کرک SKIDROW خوبه! به کرک دیگه ای اختیاج نداری!!

موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or