Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
لغو ماموریت !

سلام

چطور میشه یک ماموریت فرعی رو Cancel کرد ؟ !

من باید به 3 نفر نامه برسونم تو 2 دقیقه اما خیلی سخته نمیشه ! میخام ماوریت رو لغو کنم ... چطوری میشه این کار رو کرد ؟

ممنون

سلام

چطور میشه یک ماموریت فرعی رو Cancel کرد ؟ !

من باید به 3 نفر نامه برسونم تو 2 دقیقه اما خیلی سخته نمیشه ! میخام ماوریت رو لغو کنم ... چطوری میشه این کار رو کرد ؟

ممنون
دکمه Esc را بزن و abort Memory بود یا abort Mission که Cancel می کرد همون mission که داری انجام می دی.

دوستان عزیز موقع نصب پچ این ارور رو میده :
میدونین مشکل از کجاست؟
http://picfront.org/d/7BaJ
این پیغام واسه منم میاد شاید واسه خیلی ها اما مشکلی نداره
مراحل نصب پچ ها باید به ترتیب باشه

من بازی رو هفته گذشته تموم کردم اما 100تا پرو که جمع کردم گیر کرد دیگه از توو اتاق تکون نمیخوره اینجوری شوده دیگه اما خوب تموم کردم بازی رو

خودم مشکل خودم رو حل کردم بازی با اکثر فایل ها کامل تمام نمیشه
از ویو پوینت ها میپری نقشه یه جاهایی توو شهر فلورانس و ونیز کامل نمیشه
50 تا پر که بگیری چکش(جدید) توو لیست اسلحه فروشی ها نمیاد
100تا پر که بگیری شنل اساسین آزاد نمیشه و توو یکی از اتاق های ویلا گیر میکنه

اما با این dll که شاید توو فایل های شما هم باشه ندیدین بازی بدون نیاز به هیچ گونه آفلاین سرور و یا values.db به راحتی اجرا میشه

دانلود کنید اگه ندارید حتما به مشکل میخورید واسه پایان تمام مراحل اصلی ،فرعی و...

http://download1045.mediafire.com/xlm9w2wbwf9g/ll5yzcnotej/ubiorbitapi_r2.dll

فقط کافی تو این مسیر بریزید.
C:\Program Files\Ubisoft\Assassin's Creed II\Ubisoft Game cheLaunr

این دین ای ها چیست

:confused:
سلام

من 100 تاپررو گرفتم به چه دردی میخوره
:-"
این معموریتهایه جانبی چطور
:blushing:
کدکس جدول کوره زمین هم درستش کردم :(( این هم به چدری میخوره

:sick:

لطفا یکی کامل در مورد این موارد متفرقه (درمورد همه چیز نه فقط سوال من )توضیح بده

خیلی ممنون میشم:love:
:biggrin1:

:confused:
سلام

من 100 تاپررو گرفتم به چه دردی میخوره
:-"
این معموریتهایه جانبی چطور
:blushing:
کدکس جدول کوره زمین هم درستش کردم :(( این هم به چدری میخوره

:sick:

لطفا یکی کامل در مورد این موارد متفرقه (درمورد همه چیز نه فقط سوال من )توضیح بده

خیلی ممنون میشم:love:
:biggrin1:
گفتم پست قبلیم اما میگم باز
Feathers
50 تا پر که بگیری بری توو ویلا اتاق اول سمت راست جایی که خواهر ezio دفتر داره پشت سر اون یه صندق کوچیک هست که میدرخشه کنارش که برید دکمه مورد نظر رو باید بزنید تا پرهارو که یادگاری از برادر ezio هستن (اعدام شد) اونجا بزاره تا واسه مادرش که کناره تخت گریه میکنه یه آرامیشی فراهم کنه
بعد از جمع کردن 50 پرو ریختن اون توو این صندق یا عموش صحبت میکنه و اون میگه که در حال حاضر میتونی یه اسلحه جدید از اسلحه فروشی بگیری که تازه واست آزاد شده(یه چکش بزرگ)
100تا پر هم که ببری مادرش یه شنل اساسین بهش میده که با این شنل شما در چشم سربازان شهر ها بسیار منفور میشید.

codex
شما کدکسهارو اگه 30 تارو جمع کردید باید توو ویلا برید کنار دیواره کدکسها دکمه مورد نظر رو بزنید بعد باید دکمه head رو نگه دارید تا رنگ دید شما آبی بشه اون وقت کدکس ها به رنگ قرمز دیده میشن که با کلیک راست موس درجا میچرخن که باید شما مرتب کنید اینارو بعد میبینید چی میشه...

ماموریت هایی مثل کمک به زنهای درحال گریه که عکس مشت توو مپ میاد یا نامه یا مسابقه ها واسه تست چابکی شما تو اون آیتم هست و به بازی اصلی ارتباطی نداره اما انجام اونها بازی رو جذاب تر میکنه.

برای تموم کردن بازی آیا اجرای ماموریتهای جانبی و بخصوص کدکسها اجباریه !؟
برای برگشتن به مراحل قبلی و پیدا کردن پرهای بیشتر باید چیکار کنیم !؟ آیا اگر برگردیم به مرحله ی قبلی و پری را بگیریم می توانیم دوباره به آخرین مرحله برگردیم و بازی را با تعداد پرهای جدید دنبال کنیم ؟

من هر وقت گزینه Subtitles رو فعال می کنم، بعد از اینکه از بازی خارج میشم و دوباره وارد میشم باز غیر فعال میشه. این مشکل رو چه طور میتونم حل کنم؟
یه چیز دیگه:
به نظر من افکتهای خون بازی اصلا جالب نیست و یه کمی مسخرست. کیفیت خون بازی X-Men Origins : Wolverine از این بازی خیلی بهتره.

بچه ها تو کفم به دادم برسید !!!!!!!!!!!!
آقا من در آخرین ماموریت جانبی گیر کردم !
http://guides.gamepressure.com/assassinscreedii/guide.asp?ID=8974
نمی دونم چطوری باید این میله ی لعنتی رو بگیرم هر چی می پرم میفتم توی آب !!!
منظورم میله ای هست که در عکس یکی مونده به آخر نشون داده !
یکی این ماموریت رو از اول توضیح بده خواهشا ً
ظاهرا زره الطایر رو میده.

برای تموم کردن بازی آیا اجرای ماموریتهای جانبی و بخصوص کدکسها اجباریه !؟
برای برگشتن به مراحل قبلی و پیدا کردن پرهای بیشتر باید چیکار کنیم !؟ آیا اگر برگردیم به مرحله ی قبلی و پری را بگیریم می توانیم دوباره به آخرین مرحله برگردیم و بازی را با تعداد پرهای جدید دنبال کنیم ؟
ماموریتهای جانبی واجب نیستن واسه راحتی شما در طول بازی
کدکسها اجباری هستن بله

برای رفتن به مراحل قبل توو نقشه بازی یه سری بلش سفید رنگ میبینید که fast travel هستن 100f پول میگیرن تو رو به شهری که انتخاب میکنی میبرن

واسه ی جمع کردن پرها میتونید از این سایت استفاده کنید
http://www.videogamesblogger.com/2009/06/03/assassins-creed-2-cheats-guide.htm
برای اینکه بدونید توو هر کدوم از شهر ها چندتا پر هست و شما چند تارو جمع کردید توو چه محله ای از اون شهر میتونید esc بزنید DNA رو انتخاب کنید برید جاو بگردید دنبال feather بعد شهر مورد نظر رو انتخاب کنید.
زیر هر شهر محله ها رو تقسیم بندی کرده که با خط سیاه توی نقشه مشخص هستن
مثلا زده 9/9 اینجوری و...
هر تعدادی که جمع کنید بازی سیو میشه اگه در طول بازی به سمت راست پایین تصویر دقت کنید بعد از انجام هر کاری حتی کوچیک یه لوزی ظاهر میشه که یعنی بازی سیو شد.

من هر وقت گزینه Subtitles رو فعال می کنم، بعد از اینکه از بازی خارج میشم و دوباره وارد میشم باز غیر فعال میشه. این مشکل رو چه طور میتونم حل کنم؟
یه چیز دیگه:
به نظر من افکتهای خون بازی اصلا جالب نیست و یه کمی مسخرست. کیفیت خون بازی X-Men Origins : Wolverine از این بازی خیلی بهتره.

من تاحالا این مشکل رو جایی نخوندم اما اگه فکر میکنی dll آخرو که من صفحه قبل لینک دادمو نریختی بریز.

بچه ها تو کفم به دادم برسید !!!!!!!!!!!!
آقا من در آخرین ماموریت جانبی گیر کردم !
http://guides.gamepressure.com/assassinscreedii/guide.asp?ID=8974
نمی دونم چطوری باید این میله ی لعنتی رو بگیرم هر چی می پرم میفتم توی آب !!!
منظورم میله ای هست که در عکس یکی مونده به آخر نشون داده !
یکی این ماموریت رو از اول توضیح بده خواهشا ً
ظاهرا زره الطایر رو میده.

تو این مرحله یکم کار سخته باید با هر پرش به سمت چپ یا راست همراه با گرفتن جهت ها موس هم به چپ یا راست ببری تا در لحظه پرش دید شما به اون جهت متمایل بشه

اگه کناره دیواره اول که یه ستون تخریب شده داره گیر کردی باید از انتهای ستون بری بالا زیادم بری ته از اون طرف توو آب میوفتی اما یه حدی بین اینا که وقتی میری بالا با زحمت کمتری لبه رو بگیری اگه جای خاص دیگه ای از این محیط گیرکردی توضیح بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or