Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
سلام بر دوستان PC باز منتظر AC2 !:دی
من یه کم از بازی رو روی 360 رفتم، توی تاپیک 360 بازی پست دادم، اینجا هم همون پست رو میدم، کمی از بازی تعریف کردم !
امیدوارم آتش اشتیاقتون بالا نزنه !:دی

سلام !
خب خوشبختانه بازي اون چيزي که انتظار داشتم از آب در اومده.
من حدود 3 ساعت از بازي رو رفتم، فقط ميتونم بگم فوق العاده ــست.
همه چيز در سطح بالايي قرار داره و بازي واقعا همون طور که نويدش رو داده بودن عالي هست.
نميدونم از کجا شروع کنم ولي يکي از مهمترين نکاتي که توي بازي به چشم ميخوره بهبود و پيشرفت چشم گير در گيم پلي بازي هست.
گيم پلي بازي واقعا بهبود پيدا کرده و از اون حالت تکراري و يکنواخت بودن تا حد زيادي کاسته شده.
مبارزات بسيار خوب و همچنين طبيعي تر شدن و کمک زيادي به زيبا شدن بازي کردن.
نکته ي ديگه بهبود در نحوه ي پرش هاي کارکتر اول بازي هست، تا حد زيادي از باگ ها کاسته شده و پرش ها خيلي از قبل دقيق تر شدن.
همچنين به مانند بازيايRPG ، تو بازي افراد و مکان هايي از قبيل پزشک،دزد، فاحـــــــ ش ـه :biggrin1: ، خياطي، آهنگري و ... وجود دارن که بسيار به اتزيو کمک ميکنن. به عنوان مثال وقتي سلامتي اتزيو به خطر ميفته حتما بايد به پزشک مراجعه کنه يا از دارو استفاده کنه، از پزشک ميتونيد Medicine بخريد و هر وقت جونتون کم بود ازش استفاده کنيد، همچنين ميتونيد با مراجعه ي مستقيم به پزشک، سريعا سلامتي رو افزايش بدين.
يا مثلا از طريق مغازه ي خياطي ميتونيد لباس خودتون رو رنگ کنيد و ....وجود مغازه ي آهنگري هم بسيار کارآمد هست، از اونجا ميتونيد Armor و سلاح بخريد يا اينکه سلاح هاي خود رو ترميم کنيد و ...
ولي همه ي اين کارا با پرداخت پول امکان پذيره، در گوشه ي پايين سمت چپ صفحه ميزان پولي که اتزيو داره مشخص هست، به دست آوردن پول کار راحتيه و به سادگي ميشه از مردم پول دزديد !
همچنين بازي بسيار طبيعي تر شده، مثل شماره ي سابق نيست که هر کس رو که خواستيد بکشيد و يا هر کار خلافي رو که خواستيد انجام بديد و کسي کار بهتون نداشته باشه، مثلا اگه کاراي خلاف انجام بديد وجهه ي شما پيش مردم شهر خراب ميشه و آگهي هاي رسوايي و بدنامي شما روي ديوارهاي شهر زده ميشه !! که براي کاهش ميزان بدنامي يا بايد آگهي ها رو از ديوار بکنيد يا اينکه يه مقام نظامي بلند پايه رو بکشيد يا اينکه به جارچي رشوه بديد تا از شما تعريف کنه !

اما شايد درخشان ترين نکته ي بازي، گرافيک خارق العاده ــش باشه ! بازي از نظر گرافيکي هيچ مشکلي نداره و شايد بالاترين گرافيکي باشه که تا الان توي يه بازي ديديد !
نميدونم چطوري ازش تعريف کنم ولي به معناي واقعي فضاي شهر فلورانس بسيار زيبا ساخته شده و گرافيک بالاي بازي وقتي نمايان تر ميشه که روي بلندي ها وView Point ها بريد و به ساختمان هاي اطراف و مناظر نگاه بندازيد. تقريبا تمام مکان هاي شهر که در سال 1476 وجود داشته شبيه سازي شدن و اين کار هم به طرز بسيار استادانه اي انجام شده و باعث ميشه سازنده ها رو تحسين کنيد !
همچنين انيميشن و مدل شخصيت ها پيشرفت عالي اي داشته و کاملا به طبيعي شدن بازي کمک کرده.
از پيشرفت هاي ديگه اي که توي گرافيک بازي به چشم ميخوره، پيشرفت در نحوه ي رنگ پردازي محيط هاي بازي هست و ديگه مثل شماره ي اول که محيط بازي تقريبا رنگ خاکستري داشت نيست، در کل محيط هاي جديدي مثل فضاي سبز به بازي افزوده شدن که ميشه ازشون به عنوان يه پيشرفت واقعي ياد کرد.
همچنين افکت گرافيکي خاصي به بازي افزوده شده که وقتي روي بلندي ها ميريد معلوم ميشه و اون حالت مه مانندي هست که در فاصله هاي دور ميشه ديد.
... به طور کلي گرافيک در اين بازي حرف اول رو ميزنه و اين بازي يکي از بهترين بازي ها در زمينه ي گرافيک در بين بازي هاي نسل حاضر است.
همونطور که گفتم مکان هاي شهر به طور بسيار عالي اي شبيه سازي شدن و جالب اينجاست که تمامي مکان ها هم با اسمشون به شما معرفي ميشن و اينکه اون مکان ها چه جور جايي بودن و چه کاري توشون انجام ميشده و همچنين توي چه سالي ساخته شدن !!

صداگذاري بازي هم عالي کار شده و در سطح خيلي بالايي قرار داره، از موارد عالي صداگذاري ميشه به Voice Acting فوق العاده اشاره کرد.
يکي ديگه از پيشرفت هاي بازي رو بايد پيشرفت در هوش مصنوعي دونست، هوش مصنوعي به طرز چشمگيري افزايش پيدا کرده و بسيار عالي کار شده، مثلا وقتي از دست سرباز ها فرار ميکنيد و داخل درشکه ي کاه مخفي ميشيد، اونا تا جايي که ميشه دنبالتون ميکنن و شمشير خودشون رو توي کاه ها فرو ميکنن تا ببينن شما اونجا مخفي شدين يا نه !! يا وقتي جيب مردم رو ميزنيد عکس العمل هاي جالبي از خودشون نشون ميدن و حرفاي جالبي ميزنن مثل "I've been robbed" ! (از من دزدي شده !)
شنا کردن اتزيو هم عالي از کار درومده و بسيار کارآمد هست.
تعداد مردم شهر هم بسيار افزايش پيدا کرده و Blend کردن بين آنها هم خيلي راحت تر شده.
همونطور که قبلا گفته شده بود، C3X و مسائل +18 (:biggrin1:) در بازي وجود داره، در شهر گروه هايي از دخترها وجود دارن و آماده هستن براي Hire شدن !:biggrin1: من خودم Hire کردم ولي بعدش نميدونستم بايد چکار کنم.:biggrin1:
نيم ساعت اول بازي رو هم پيشنهاد ميکنم جلوي خانواده بازي نکنيد.:biggrin1:

منوها هم بسيار زيبا طراحي شدن و امکانات فوق العاده اي به اونا اضافه شده.

حالا نميدونم شما هم اين احساس رو هم دارين يا نه، ولي به نظرم شماره ي قبلي رو بهتر ميشد باهاش رابطه برقرار کرد، به عبارتي ملموس تر بود و گردش توي شهرهاي دمشق و اورشليم يه حال ديگه اي داشت. به هر حال من اين احساس رو دارم حالا نميدونم چرا، فکر کنم کمي زمان ببره تا با اين بازي مچ بشيم.

اگه پر حرفي کردم عذر ميخوام، حالا خوبه بازي رو 3 ساعت بيشتر بازي نکردم وگرنه چقدر مينوشتم !:biggrin1:

به عنوان کلام آخر:
Assassin's Creed 2 يک بازي عالي و خوش ساخت هست که پيشرفت هاي بسيار زيادي نسبت به نسخه ي اول داشته و از همه نظر عالي به نظر ميرسه و از همين الان يکي از نامزد هاي بهترين بازي سال 2009 هست.

ببخشيد که طولاني بود، با تشکر.:smile:

سلام دوستان.
دستت درد نكنه آرش جان.ممنون:love:
من هم ديگه نميتونم صبر كنم ميرم رو 360 ميزنم.ولي اينطوري كه گفتي cex داره واسه ما درد سر ميشه.
بايد هر روز خانواده رو بپيچونيم بشينيم بازي كنيم.و اين طوري بده. من نميفهمم چرا از اينجور چيزها ميزارن تو بازي.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or