Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
رفع مشکل server.exe تو win 7

با سلام من ویندوزم رو عوض کردم و سون ریختم بازی رو نصب میکنم بدون مشکل بعد وقتی رو سرور کلیک میکنم یه صفحه مشکی 1 ثانیه باز میشه و بعد خودش بسته مبشه و باز هم بازی اجرا نمیشه
در ضمن من به اینترنت دسترسی ندارم و نمیتونم واسه دفعه اول به اینترنت وصل باشم حالا چه باید بکنم بابا جان یه کرک بهتر نیومده

سلام
برای تمامی دوستانی که بیخودی نظر دادن در مورد سرور اجرایی
1= اولا باید نیتورک 3.5 نصب باش
2= تو اکسپی که من نتونستم پیداش کنم ولی تو 7 باید فایروال سرور رو از کار بندازین

نحوه این کا برای تمامی دوستان میگم چون مشکل هم با این:cheesygri تمام پوست هایه قبلی رو من خوندم:-"هیچکس به این مشکل کاری نداشت بعضی ها هم شانسی تونستن انجام بدن
توهین به هیچ کس نباس:confused:
win 7
برو تو کنترل پنل

ادریمو پنل که برای نصب و پاک کردن هست رو باز کنید

تو قسمت سمت راست گزینه تورن اف او ان سور رو انتخاب کنید
چند لحظه صبر کنید:mad:
یک پنجره باز میشه:sick:
تیکه کزینه های سرور رو بردارید 2 تا هستش:((
به غیر از اون کاری نکنید و ok:)
حالا کامپیوتر رو ریستارت کنید;)
دوبار مراحل اجرا رو انجام بدید بازی اجرا میشه
ok
:eek:

دوستان من يه مشكلي با اساسينسم دارم
من الان اون قسمتي ام كه داره شمشر بازي ياد ميگيره(همونجا كه ياد ميگيره خاك بريزه تو چشم حريف!) فقط دكمه هاي جهتي كار ميكنن!
بازي تو حال فيلم گير كرده يعني بالا و پايين تصوير سياه شده و بايد برم پيش اون يارو عموش كه باهاش حرف بزنه اما دكمه ها كار نميكنن
البته من يبار مجبور شدم با حالت غير امن از باري خارج شم (كنترل + اسكيپ!) و بعد ازون اينجوري شده
بنظرتون مشكل كجاست؟
منم همین مشکل رو دارم وقتی برنامه fraps رو ریختم اینجوری شد.
نریزید.به ریسکش نمی ارزه.:smile:
سلام
بچه ها من اینجا گیر کردم
نمیتونم از برج برم بالا(همون جایی که بر میگرده به دوران الطیر)
عکس هم گذاشتم
جچوری میشه رفت بالا؟:blushing:
اینم عکس
اینو دقیقا چند صفحه پیش توضیح دادم.:smile:میری کنار دیوار ازش میری بالا و وقتی به اوج رسیدی سریع space رو میزنی و همزمان جهت رو به سمت چوب میگیری.بعد هم که ادامه میدی و میری بالا.:smile:

منم اخرش بازی رو تموم کردم و باید بگم که واقعا داستانش گیرا بود.
راستش من از اواسط بازی حدس میزدم که یه نژاد دیگه از انسانها تو فضا وجود دارن وگرنه این تکنولوژی با هیچ مذهبی بدست نمیومد:biggrin1:.ولی یه سوال همچنان برام باقیه اونم اینه که اگه قراره زمین نابود بشه(اینا هم احتمالا از افسانه 2012 برا داستان بازی الهام گرفتن:biggrin1:) پس چرا اون دکتره سعی داره همه چیز رو مخفی و تنها برا خودش نگه داره؟؟
باید بگم دو قسمتش برام خیلی جالب بود.یکی که اون سخنرانی اتزیو تو فصل 12ام هم خیلی تاثیر گزار بود واقعا باهاش حال کردم.و انیکی هم که تو اخر اون زنه توی vault به جای صدای اسم اتزیو پیش بینی اینده رو کرده بود و اسم دزموند رو صدا زد!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.من يه جاي بازي گير كردم
سكانس 5 هستم ميموري 4
بايد بري بالاي برج بنظرم كه چندتا آدم هست بعد ميكشي و بعد ميري نوك برج اونجا بايد چي كار كني؟
بايد برم بالاي برج يا راه زيرزميني چيزي هست؟:cheesygri

دوستان لطفا حتما کمک کنید ...
من همه شهر ها رو در مرحله آخر codex page هاشو جمع کردم شده 25 تا از 30 تا چیکار کنم ؟
نمیدونم چجوری به Venice (ونیز) دوباره برم تا اونجا کدکس هارو جمع کنم ؟ حتما کمک کنید که چجوری به ونیز دوباره برم ؟ ممنون ...

دوستان لطفا حتما کمک کنید ...
من همه شهر ها رو در مرحله آخر codex page هاشو جمع کردم شده 25 تا از 30 تا چیکار کنم ؟
نمیدونم چجوری به Venice (ونیز) دوباره برم تا اونجا کدکس هارو جمع کنم ؟ حتما کمک کنید که چجوری به ونیز دوباره برم ؟ ممنون ...
در ابتدای دروازه هر شهر یه مغازه کوچیک برای مسافرت سریع به هر شهر وجود داره از اونا استفاده کن.یا اینکه اولین بار چطوری به ونیز رفتی؟با همون کشتی هم میتونی به ونیز بری

پس از ده روزبازی رو تموم کردم.:cheesygri
اما آخرش نفهمیدیم که این codex page ها اصلا به چه درد می خورد اون گوی و چوب دستی هم که به هیچ دردی نخورد.:confused:

سلام دوستان.من يه جاي بازي گير كردم
سكانس 5 هستم ميموري 4
بايد بري بالاي برج بنظرم كه چندتا آدم هست بعد ميكشي و بعد ميري نوك برج اونجا بايد چي كار كني؟
بايد برم بالاي برج يا راه زيرزميني چيزي هست؟:cheesygri
منم اونجا گیر کردم!
مشکل از کرک هست
این کرکی که وحید گذاشته صفحه قبل دان کن و بنصب مشکل حل میشه
یه یارو هست بالا برج باس ترتیبشو بدی:biggrin1:

کسی واقعا نمیتونه جواب این سوال رو بده؟؟؟!!!
دوستان ورژن ولیو رو چجوری میشه فهمید؟
لطف کنید یه توضیح در مورد ترینر و چیت ها هم اگه بدید واینکه چجوری باید استفاده کنی ممنون میشم؟

پس از ده روزبازی رو تموم کردم.:cheesygri
اما آخرش نفهمیدیم که این codex page ها اصلا به چه درد می خورد اون گوی و چوب دستی هم که به هیچ دردی نخورد.:confused:
ظاهرا شما فصل اخر بازی رو نرفتی که یه همچین حرفی میزنی!!اون codex pageها راهنمای ورود به اون vault مخفی هست که از اواخر بازی همه به دنبالش بودن که با ورود به اونجا چیزای بسیار جالبی، رو خواهند شد!!که البته اون گوی(سیب) و چوبدستی هم کلید ورود به اونجا هستن!

من رو 360 بازی کردم لورنزو رو ازش دفاع می کنی بعد تا یه خانه ی امن همراهی اش می کنی وتو راه ازش دفاع می کنی بعد که میرسی اون جا لورنزو بت میگه برو فرانچسکو دی پاتزی رو بکش بعد از خونه میاد بیرون دو تا سرباز بیرون وایسادند باید بری پیش اونا تا ماموریت شروع بشه میری بالای اون ساختمونی که پدر اتزیو را زندانی کردند اونجا فرانچسکو می پره پایین تو هم می پری پایین و باید دنبالش کنی و هر جا که تونستی بکشیش

ولی اصلاً لورنزو تکان نمیخوره و همینجوری وایساده . من همه رو هم کشتم. :confused:

سلام من تو همون اول بازی گیر کردم.
اولین بار که میری پیش پدر اتزیو بهت میگه نامه رو ببر پیش فلانی.اما هیچی تو نقشه نیست که من برم اونجا.

آیا مشکل از بازیه یا من کاری باید انجام بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or