Multi Platform Assassin's Creed 2

سلام.
Assassin's Creed 1 با گرافیک زیبا و گیم پلی منحصر به فرد و داستانی جذاب به یکی از پر طرفدار ترین IP های جدید این نسل تبدیل شده است به گونه ای که هزاران گیمر در سطح جهان بی صبرانه منتظر ارائه نسخه دوم این بازی هستند.
اطلاعاتی که از بازی منتشر شده به صورت زیر می باشد

مجله Game Informer اولين اطلاعات بازي Assassin’s Creed 2 را منتشر كرده است و خلاصه اين اطلاعات به شرح زير است.
............

assassinscreed23.jpg

شما مقداري اسلحه جديد در بازي داريد. از بين انها مي توان به : طبر , چكش , گرز , نيزه , دو نوع شمشير و دو نوع خنجر متفاوت اشاره كرد. هر اسلحه اي داراي يك حركت قوي و منحصر به فرد خود است.

كارگاه da Vinci در بازي موجود است. شما همچنان مي توانيد از ديوار ها بالا برويد و سوار اسب شويد. شما قابليت شنا كردن را در بازي داريد و 100 البته قابليت پرواز به بازي اضافه شده است. همچنين چرخه شب و روز در بازي وجود خواهد داشت.

مكان هاي بازي شامل : Saint Marks Basilica, The Grand Canal, The Little Canal, and the Rialto bridge مي شود. شما قابليت رفتن به حومه شهر Tuscany را خواهيد داشت.

بازي در سال 1476 به وقوع مي پيونند. اگر به ياد داشته باشيد داستان Altair در سال 1191 به وقوع ميپيوست. پس شما به جاي يكي از اجداد جديد Altair / Desmond بازي خواهيد كرد.
به خانواده Auditore اشاره شده است و اسم كاراكتر اصلي بازي Ezio Auditore de Firenze خواهد بود . وي يك نجيب زاده ار فلورانس است همچنين كاراكتر هاي اصلي بازي شامل : Machiavelli, Caterina Sofrza, and Lorenzo de Medici مي شوند. همچنين سو قصد( ترور) به جانه Lorenzo de' Medici در بازي وجود دارد.

بازي داراي يك سيستم جديد است كه به شما نحوه رفتار سربازان دشمن و مردم را نشان خواهد داد. شما مي توانيد دشمنان را خلع سلاح كنيد و از اسلحه هاي انها بر عليه خودشان استفاده كنيد. 16 نوع ماموريت منحصر به فرد وجود خواهد داشت. ديگر ماموريت هاي دزدي كيف وجود ندارد. اگر زيادي مبارزه كرده باشيد نياز داريد تا به ديدن دكتر هاي كنار خيابان برويد. اين دكتر ها سلامتي شما را كامل خواهند كرد.

ابژكت هاي مخفي (مثل پرچم در شماره قبل ) در اين بازي هم وجود دارند منتها اگر شما انها را بدست اورديد شما يك پاداش in-game دريافت خواهيد كرد. ( اين ابژكت ها فقط يك نوع امتياز دهي نيست بلكه به شما وسايلي در بازي اهدا خواهد كرد.) ايتم هاي بازي شامل :‌ پرچم , مجسمه , سكه هاي طلا و تعدادي ديگر خواهد بود كه به انها اشاره نشده است.

دشمنان جديدي به بازي اضافه شده اند كه داراي نوع برخورد و ضعف هاي جديد و منحصر به فرد هستند. از ميان انها مي توان به كماندارن , دشمنان ممتاز , دشمنان خنجر به دست , Brutish ها كه داراي زره هاي سنگين و داراي دو شمشير يا دو طبر هستند و يك سري دشمنان باهوش نيزه زن كه اگر متوجه بشوند شما به انها نزديك شده ايد همراه با سلاحشون در مكاني مخفي خواهند شد.

Ubisoft حدود 240 نفر را براي ساخت اين بازي گمارده است.

با تشکر ویژه از دوست خوبم کسرا

• Like
Reactions: Darkkahn
این همون سرور هست اما به صورت نصب اسان

یعنی خودش همه کار ها رو میکنه
مثل تغییر فایل hosts و...
فقط کافیه نصبش کنید
یه ایکون روی دسکتاپ ظاهر میشه که همونو اجرا کنید بازی به راحتی اجرا میشه و نیازی به اجرا کردن سرور و سپس بازی ندارید;)
ممنون كه جواب دادين...
من به همون شيوه سنتي رفتم ... يعني اموزشهايي كه مرسوم هست...
حالا ميشه اينو نصب كنم؟؟؟

دوستان کسی نمیخواد جواب منوب بده مرحله ای که گفتم گیر کردم
اول squence 8 میرم به اون علامت ولی اتفاقی نمیافته یه عده دارن به حرف های یه مرد گوش میدن و.......

سلام

یکی جواب بده:confused:
:hurted1:

من کل موضوع هارو خوندم
یک سوال خارج از بحث
:sick:
آیا با این کرک جدید میشه همه بازیهایه درام رو مثل

Settlers 7 اجراکرد :-":groupwave:
سلام دوست عزيز
واقعا بطور گنگ سوال پرسيدين و من چند باري سوال شما رو خواندم تا متوجه شدم.
نه نمي‌شه و تنها اين كرك كه در اصل سرور اساسينز هست كه يوبي سافت براي اين بازي در نظر گرفته و اين كرك اين سرور رو شبيه سازي كرده.

آقا جواب بدید دیگه ...

سلام .
آقا من تو یه مرحله گیر افتادم نمیدونم مشکل از کجاست ؟
(مشکل از value نیست ، مشکل از منه ، نمیدونم چیکار کنم...)
مرحله Having a Blast ، این مرحله بعد مرحله ای هست که هر چی اون شعبده باز میگه انجام میدیم ، بعد که خود Dante میاد اونم شکست میدیم ، اما رشوه میگیره و Gold mask رو میده به Dante ...
مرحله بعد dante با چندتا زن راه میره اما من نمیدونم باید چیکارش کنم ، میکشمش ، میبازم ، تعقیبشم که میکنم هی دور خودش میچرخه ، جای خاصی نمیره ....
میشه سریع کمک کنیــــــــــــــــــــد ...
ممنون

آقا جواب بدید دیگه ...

سلام .
آقا من تو یه مرحله گیر افتادم نمیدونم مشکل از کجاست ؟
(مشکل از value نیست ، مشکل از منه ، نمیدونم چیکار کنم...)
مرحله Having a Blast ، این مرحله بعد مرحله ای هست که هر چی اون شعبده باز میگه انجام میدیم ، بعد که خود Dante میاد اونم شکست میدیم ، اما رشوه میگیره و Gold mask رو میده به Dante ...
مرحله بعد dante با چندتا زن راه میره اما من نمیدونم باید چیکارش کنم ، میکشمش ، میبازم ، تعقیبشم که میکنم هی دور خودش میچرخه ، جای خاصی نمیره ....
میشه سریع کمک کنیــــــــــــــــــــد ...
ممنون
باید ماسکو ازش بدزدی
همون طور که پول میدزدی از بقیه
میری پشتش اسپیس رو میزنی :smile:

دوستان کسی نمیخواد جواب منوب بده مرحله ای که گفتم گیر کردم
اول squence 8 میرم به اون علامت ولی اتفاقی نمیافته یه عده دارن به حرف های یه مرد گوش میدن و.......
به گمونم باید دکمه E رو نگه داری و توی اون منطقه مشخص شده روی نقشه (به رنگ سبز) به چرخی تا یک آدمی به رنگ زرد پیدا کنی بعدش حله ( البته من نمیدونم شما کجایه بازی هستید ولی فکر کنم باید این کارو بکنید!)

سلام آقا کسی هست بازی رو تموم کرده باشه زبانشم خوب باشه فهمیده باشه که چی شد ما یک دفعه رفتیم تو آسمون چی شد خدا های یونان باستان اومدن؟ چی شد اون اله نام دزموندو به اتزیو گفت؟ دزموندو رفیقای اسسینش کجا رفتن دکتر تمپلاره چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
spoil میکردی بد نبودا :-"
این صفحه رو بخون رفیق :smile:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=21706&page=99

سلام ....
یه سوال در مورد بازی ، داستان داشتم : ؟ :

میخواستم بدونم که چرا اول بازی یه صحنه هایی از دکتر تمپلاره نشون میده ، بعد دزموند با لوسی فرار میکنه ؟ ، چرا از آزمایشگاه اصلی میرن یه جا دیگه ؟ اون دو نفر دیگه تو آزمایشگاه جدید کی هستند ؟ چرا دزموند با اون دستگاه به رویای جد هاش میره ؟ چرا ؟ ! ؟ ! ، در ضمن اون دستگاه دقیقا چیکار میکنه ؟

ممنون میشم یکی دقیق این داستان رو برام توضیح بده ...

دوستان من همین اول بازی وقتی که میری پیش لئونارد داوینچی گیر کردم میگه این جعبه که رو زمین هست رو بردار ولی هرکاری میکنم نمیتونم برش دارم !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or