Assassin's Creed 2 به زودی + 3 خبر جدید

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام!

شایعه شده در همایش Ubidays سال 2008 کمپانی یوبی سافت به طور کامل از عنوان های Assassin's Creed 2 و GRAW3, نسخه جدید Prince of Persia پرده خواهد برداشت و طبق تایید انجمن Surfer Girl عنوان Assassin's Creed 2 طبق نظرات خانم ریموند تایید شده میباشد.

assassin2.jpg

Infinity Ward شدیدا بر روی عنوان Call of Duty 6 کار میکند! Excelsior Excelsior Excelsior

iward.JPG

2 Days to Vegas قطعا از عناوینی همچون Eight Days و از نظر گیم پلی و ساختار از عنوان he Getaway پیشی خواهد گرفت.

eight-days_01.jpg

Crytek شاید برای کنسول بازی بسازد اما به هیچ وجه نسخه کنسولی Crysis را عرضه نخواهد کرد.

nooocrysis.jpg

آخرین ویرایش:
طبق تایید انجمن Surfer Girl عنوان Assassin's Creed 2 طبق نظرات خانم ریموند تایید شده میباشد.
از مدت ها قبل كه در Forum سايت x360a.org با دوستان در حال بحث روي آچيومنت هاي بازي بوديم همه ميدونستن اين عنوان تاييد شده هست و شكي درش نبود چون داستان بازي نصفه و نيمه و خيلي مبهم در زمان حال به پايان رسيد و حتي قبل از انتشار بازي نيز همه ميدونستن بازي يك Trilogy خواهد بود.
در ضمن حتي موقعي كه GSراهنماي بازي رو به بخش Hints اضافه كرد تهش نوشته بود كه منتظر نسخه دوم بازي با نام Assassin's Creed 2: Assassinate Harder براي كنسول ها در سال 2008 باشيد.
2 Days to Vegas قطعا از عناوینی همچون Eight Days و از نظر گیم پلی و ساختار از عنوان he Getaway پیشی خواهد گرفت.
شما برعكس گفتي ، منبع گفته از هر دوي آن ها بدتر خواهد بود!
PHP:
 2 Days to Vegas looks really bad, the premise of Eight Days with the gameplay of The Getaway (the gameplay was certainly not the reason I played through that), except with inferior versions of both.
جمله اول ميگه خيلي بد به نظر ميرسه اين بازي و جمله ي پاياني هم ميگه كه از هر دو آنها بدتر خواهد بود.
Infinity Ward شدیدا بر روی عنوان Call of Duty 6 کار میکند! Excelsior Excelsior Excelsior
من ميگم نويسندگان اين انجمن Surfer Girl يه خورده مشكوك هستن همينه! آخه هنوز نسخه پنجم بازي نيومده اينا از كجا فهميدن نسخه 6 در حال ساخته اونم به شدت؟ اگه اينجوري چون سري Call Of Duty به صورت يكي در ميون توسط Infinity Ward و Treyarch ساخته شده پس منم الان ميگم نسخه 7 بازي توسط Treyarch در حال ساخته!
آخه نسخه 3 بازی در حال ساخت بود که همه دنیا میدونستن Infinity Ward داره روی نسخه 4 بازی هم زمان با آغاز 3 کار میکنه
اصلا با درست يا غلطش كاري ندارم كه كي راست ميگه كي دروغ! فقط يه چيز لازم به ذكر اونم اينكه قرار نيست هرچي در گذشته اتفاق افتاد عينا در آينده هم اتفاق بيفته! حالا ميخواد راجب بازي و .... باشه!
حالا چرا ؟ چون قرار نیست Ward صبر کنه تا 5 اش بیاد بعد شروع به کار برای 6 اش بکنه هر کی داره کار خودشو میکنه که این خبر گزاری هم گفته دارم زیاد کار میکنن اصلا بنظر من چیز عجیبی نیست .
من راجب كارهاي اين شركت كه حرف نزدم! هركي هركاري دلش ميخواد بكنه ميگم مسوولين اين انجمن از كجا متوجه اين موضوع شدند؟

آخرین ویرایش:
آخه هنوز نسخه پنجم بازي نيومده اينا از كجا فهميدن نسخه 6 در حال ساخت

آخه نسخه 3 بازی در حال ساخت بود که همه دنیا میدونستن Infinity Ward داره روی نسخه 4 بازی هم زمان با آغاز 3 کار میکنه ;)

همرو قبول دارم بجز این :
من ميگم نويسندگان اين انجمن Surfer Girl يه خورده مشكوك هستن همينه! آخه هنوز نسخه پنجم بازي نيومده اينا از كجا فهميدن نسخه 6 در حال ساخته اونم به شدت؟ اگه اينجوري چون سري Call Of Duty به صورت يكي در ميون توسط Infinity Ward و Treyarch ساخته شده پس منم الان ميگم نسخه 7 بازي توسط Treyarch در حال ساخته!

حالا چرا ؟ چون قرار نیست Ward صبر کنه تا 5 اش بیاد بعد شروع به کار برای 6 اش بکنه هر کی داره کار خودشو میکنه که این خبر گزاری هم گفته دارم زیاد کار میکنن اصلا بنظر من چیز عجیبی نیست .

بالاخره CRYSIS برای کنسولها ساخته میشه یا نه؟ اگه نه پس این همه خبر در مورد ساخت نسخه PS3 و 360 چیه یعنی همش سرکاری بود :thinking: ولی اگر نسخه کنسولی ساخته نشه که خیلی حال میکنم این کنسول بازا حالشون گرفته شه:smoke:

امیدوارم یوبی سافت روند شرکت Ea رو تکرار نکنه...

چون اکثرا یوبی سافت رو به خاطر ساخت بازیهای جدید و جورواجور دوستش دارند که اگه....

از خبرت بسیار ممنون ، من که شدیدا منتظرم
موفق باشید

اگر خوبه كه هيچي!
ولي طبق گفته BlackCatS اگر بده اصلا چي از Eight Days ميدونند! كه ميگند خوبه يا بده؟ من چندين سايت ديدم هنوز يك عكس از بازي نيمده چه برسه كه بخوان بگند سبكش چيه! خوبه يا بده!.
اصلا شايد يك چيزي مثل L.A.I.R شد بعد چيكار ميكنند؟
منم از الان ميگم بازي اي كه كوجيما براي X360 قرار بسازه خيلي خوبه و همه بازي هارو ميزاره تو جيبش :biggrin1:
واقعا مقايسه هاي خنده داري ميكنند بعضي از اين خبرگذاري ها!
شایعه شده در همایش Ubidays سال 2008 کمپانی یوبی سافت به طور کامل از عنوان های Assassin's Creed 2 و GRAW3, نسخه جدید Prince of Persia پرده خواهد برداشت و طبق تایید انجمن Surfer Girl عنوان Assassin's Creed 2 طبق نظرات خانم ریموند تایید شده میباشد.
واي پسر عجب سالي بشه 2008 ! ياد جواني ها ...

آخرین ویرایش:
اين انجمن هم مسخره كرده 1 ماه پيش زده بود كرايسيس براي هر دو كنسول مياد اما در ماه اكتبر يا دسامبر الان ميگه نمياد

اين انجمن هم مسخره كرده 1 ماه پيش زده بود كرايسيس براي هر دو كنسول مياد اما در ماه اكتبر يا دسامبر الان ميگه نمياد
همین دیگه:) بعد میگین این انجمن خبرهاش معمولا درسته!
خب الان باید چیکار کنیم؟! بگیم کدوم خبرش درست بوده؟

UBI غلط میکنه Assassins Creed 2 رو اینقدر زود بده بیرون :biggrin1:

مگه FIFA ست ؟! لابد همزمان با شروع نسخه 1 نسخه 2 رو هم شروع کردن ...

به هر حال AC بازی خوبی بود و دومیش باید پیشرفت کنه ! امیدوارم عجله نکنن ...

یک ماه پیش حرف و حدیث استخدام برنامه نویسان PS3 بوده اما الان متوجه شدن برای عنوان Crysis نبوده بلکه برای عنوان جدید بوده دلیلش این بوده که حالا صحیحش اعلام شد همین.

اگر خوبه كه هيچي!
ولي طبق گفته BlackCatS اگر بده اصلا چي از Eight Days ميدونند! كه ميگند خوبه يا بده؟ من چندين سايت ديدم هنوز يك عكس از بازي نيمده چه برسه كه بخوان بگند سبكش چيه! خوبه يا بده!.

البته یه تریلر از این بازی منتشر شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or