Assassin's Creed یک سری مناسب برای عرضه‌ی سالانه می‌باشد

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
Assassins-Creed-4-black-flag-kenway-banner.jpg

با وجودی که سری Assassin's Creed به صورت سالانه عرضه می‌شود، اما آقای Jean Guesdon کارگردان هنری بازی Assassin's 4: Black Flag اعلام کرد که تیم سازنده هنوز ایده‌های زیادی را در ذهن خود می‌پروراند و هنوز این فرنچایز راه زیادی را باید طی کند.
او در گفتگویی که با OXM داشت، گفت: "من فکر می‌کنم که AC یک سری مناسب می‌باشد و البته هنوز این فرنچایز راه زیادی را پیش رو دارد. برخی بازیکنان اعتقاد دارند که این سری تکراری شده است اما ما ایده‌های جدیدی را در ذهن خود پرورش داده‌ایم که هنوز عملی نشده اند. زمانی که آن‌ها را پیاده سازی کنیم، مطمئناً به پیشرفت این سری کمک خواهد کرد."
وی افزود: "چیزهای زیادی وجود دارند که مطمئناً این بازی را از تکراری و خسته‌کننده بودن مبرا می‌سازد. در این حیطه می‌توان به جهان جدید، گیم‌پلی، شخصیت جدید و مبارزات جدید اشاره کرد که قطعاً از تکراری بودن این سری جلوگیری خواهند کرد."
از دو عنوان Watch Dogs و GTA V در این مورد از آقای Jean Guesdon پرسیده شد که وی در پاسخ به این سئوال گفت: "هر دوی این بازی‌ها بسیار لذت بخش و جذاب هستند و هر کدام از این عناوین دارای جهان متفاوتی می‌باشند. اما عنوانی که من در دستِ خود دارم، مطمئناً نسبت به این دو بازی، متمایز است."

منبع

قبول حرف شما درسته و مناسبه برای عرضه سالیانه اما آیا این حرکت درسته ؟ به نفع گیمرهاست ؟ تنوع زیادی میشه به وجود آورد با عرضه سالیانه ؟ یا شیره بازی رو میدوشی ؟

بعد از نسخه اول بیش از چهار نسخه اصلی و spin-of واسه این ip عرضه شده ولی هنوز ما این ایدهای که تو ذهن
Jean Guesdon و بقیه عوامل استدیو هست رو ندیدیم !

من یک و بازی کردم گفتم دمش گرم حال داد دوشو بازی کردم تموم شد گفتم دیگه سمته این بازی نمیرم خدا رو شکر نرفتم چیه اخه بابا

خط تولید زده هزار ماشالله. همینطوری پیش بره سالی 2 تا Assassin's روانه بازار میکنن.

Ubisoft و Acti دستگاه Milking صنعتی فوق پیشرفته هستن! نیگا به اون انجین های مسخره شون تکنید :دی.

امسال The Walking Dead و Journey شاهکار بودن.با اینکه بازی های کم خرج و ساده ای بودن.با اینکه 5 تا استودیو و 600 نفر ادم روشون کار نکرده بودن.ولی جوایز رو درو کردن و تا ابد گوشه ذهنمون باقی می مونن .ولی تا دلتون بخواد حالم از AC3 بهم خورد.یوبی سافت حتما باید مثل THQ بشه تا عقلش بیاد سرجاش .نکن این کارو یوبی نکن.بد می بینی .حالا ببین کی گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or