Assassins Creed ژاپنی تایید شد

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
شرکت Ubisoft در خبری عرضه نسخه ژاپنی عنوان Assassins Creed 3 رسما تایید کرد.

هم اکنون سایت رسمی بازی با زبان ژاپنی نیز افتتاح شده است و همچنین دمو اولیه این عنوان که ماه پیش در آمریکا پخش شد، با زیرنویس ژاپنی در این سایت قرار داده شده است.هنوز جزییات بیشتری از عنوان تایید نشده است ولی طبق اخبار رسیده این بازی دارای دوبله ژاپنی نخواهد بود و شرکت Ubisoft به زیرنویس کردن این بازی قناعت کرده است.

Assassins Creed 3 سال جاری برای PS3 , X360 و PC عرضه خواهد شد.

چه حالی کردم تیتر خبر رو خوندم گفتم بالاخره یه آساسینز کرید دارن میسازن که توی ژاپن باشه و شخصیتش نینجا باشه :( بله دستشون درد نکنه که به این زبان شیرین هم بازی رو عرضه میکنن :دی
کرم به این میگن !
biggrin1.gif
خاکِ عالم چه سوتی ای :دی خب الان واکنش من :((

آخرین ویرایش:
چه حالی کردم تیتر خبر رو خوندم گفتم بالاخره یه آساسینز کرید دارن میسازن که توی ژاپن باشه و شخصیتش نینجا باشه :( بله دستشون درد نکنه که به این زبان شیرین هم بازی رو عرضه میکنن :دی
من برعکس تو آماده شدم که به منبع خبر فحش بدم :d
گفتم ژاپنی ها اومدن یک بازی بر اساس نینجا و مخفیکاریشون ساختن(بسیار هم عالی از این نظر!) بعد این منبع خبر اومده به AC تشبیه کرده و نینجا رو به باد داده :d
که متاسفانه نشد یک بازی نینجایی ببینیم...

احسان چجوری وقتی AC III در دست ساخته فکر کردی قراره یک AC که تو ژاپن باشه بیاد ؟ :d

من برعکس تو آماده شدم که به منبع خبر فحش بدم :d
گفتم ژاپنی ها اومدن یک بازی بر اساس نینجا و مخفیکاریشون ساختن(بسیار هم عالی از این نظر!) بعد این منبع خبر اومده به AC تشبیه کرده و نینجا رو به باد داده :d
که متاسفانه نشد یک بازی نینجایی ببینیم...

احسان چجوری وقتی AC III در دست ساخته فکر کردی قراره یک AC که تو ژاپن باشه بیاد ؟ :d
منظور برای آینده بود :دی نسل بعد و این حرفها :دی گفتم مثلاً از الان استارتش خورده :دی

اگه این قسمت تو ژاپن می بود خیلی بهتر می شد چون پتانسیل ژاپن واسه این بازی خیلی زیاده!
اصلا راه نداره:دییوبی از AC i مقدمه چینی کرده که تو Ac iii بازی توی امریکا اتفاق بیفته:دیکمی تحقیق کن(تاپیک Assassins creed trivia رو نگا کن همه چی دستت میاد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or