Assassin's Creed دیگر به صورت سالانه عرضه نمی گردد!

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
6afbsks94x9w9t4gajtm.jpg

چند روز پیش در گزارش مالی سال 2016 یوبیسافت مشخص شد که امسال عنوانی از سری Assassin's Creed عرضه نمی شود و شایعاتی که مدت ها پیش در این مورد به وجود آمده بود را تایید نمود.

حال CEO این شرکت یعنی آقای Yves Guillemot گفته است که ازین به بعد به احتمال زیاد دیگر شاهد عرضه سالانه عنوانی ازین سری نخواهیم بود.

در طول کنفرانس مالی شرکت وقتی سوال شد که آیا مجددا این سری به عرضه سالانه خود ادامه خواهد داد یا خیر، آقای Guillemot جواب داد: " هدف این نیست که این سری با عرضه سالانه بازگردد، بلکه طبق روال مشخصی از این به بعد عرضه خواهد شد، وقت آن رسیده است که ما به سازندگان این سری وقت کافی را دهیم تا آن ها بتوانند این سری را به سطح بالاتری ارتقا بدهند."

در ادامه مراسم آقای Alain Martinez گفت که کمپانی امکان این را دارد که این سری را سالانه عرضه کند، اما چنین اتفاقی زمانی می افتد که بازی کاملا آماده شده باشد، نه اینکه یک برنامه زمانی مشخص موجب عرضه آن شود.

منبع

به نظر من یوبی چندتا پروژه AC رو همزمان شروع کرده بود (که خوب همه می دونیم و واضح هست) و خوب ساخت یه بازی مثل AC هم واقعا بیشتر از یک سال زمان بر هست، حالا ایده گیم پلی تکراری باشه، اما مکان ها، شخصیت ها و ... زمان زیادی می بره با توجه به نگاهی که این سری همیشه به تاریخ داشته!

وقتی هم یوبی می بینه مردم به این عرضه سالانه دارن اعتراض می کنن، میاد از بقیه پروژه ها جلوگیری می کنه و نظم ترتیب دیگه ای می خواد بهش بده، به نظر من Syndicate آخرین عنوانی بوده که استارتش خورده بود توی همون دوره و عرضه شد و از زمان همون یونیتی دیگه عنوانی با برنامه ریزی سالانه در نظر گرفته نشد. این که دوباره برگرده به همون روال رو من فکر نمی کنم، چون IP های خیلی زیادی هست که می تونه جایگزینشون کنه و مردم هم منتظرش هستن.

به نظر من یوبی اول نسل رو خوب شروع نکرد، حالا به هر دلیلی، اما از امسال می بینیم که می خواد برگرده به همون شهرتی که قبلا داشته، عرضه Beta و دمو، نمایش از چیزی که قابل اجرا کردن باشه، ساپورت بازی ها بعد از عرضه و .... حالا هم سالانه عرضه نکردن بازی هاش. یجوری داره به خواسته بازیکن ها و اعتراض هاشون رسیدگی می کنه که امیدوارم موفق باشه

باور كرديد :|

اين اگر اين مدلي گفت به اين دليل بود كه امسال WD2 رو در دست دارن و ميخوان تمركز تبليغاتي شون روي اون باشه :|
اگر بعد از امسال هم چنين اتفاقي بيفته اره خوبه ولي از نظر من عدم انتشار امسالش به WD2 مربوط ميشه

باور كرديد :|

اين اگر اين مدلي گفت به اين دليل بود كه امسال WD2 رو در دست دارن و ميخوان تمركز تبليغاتي شون روي اون باشه :|
اگر بعد از امسال هم چنين اتفاقي بيفته اره خوبه ولي از نظر من عدم انتشار امسالش به WD2 مربوط ميشه

خب عیبش چیه؟؟ یه سال در میون هم باشه حتی بخاطر Watch_Dogs بازم خبر خوبیه، اگه دو سال در میون باشه که دیگه نور علی نور! دیگه حداقل بازی ها 1 سال استراحت میکنن چه WD و چه AC. میتونن Farcry رو هم جز این پروسه کنن که همون فاصله دو سال در میون میشه برای هر عنوان که خب عالیه.

خب عیبش چیه؟؟ یه سال در میون هم باشه حتی بخاطر Watch_Dogs بازم خبر خوبیه، اگه دو سال در میون باشه که دیگه نور علی نور! دیگه حداقل بازی ها 1 سال استراحت میکنن چه WD و چه AC. میتونن Farcry رو هم جز این پروسه کنن که همون فاصله دو سال در میون میشه برای هر عنوان که خب عالیه.

اين كه سالانه عرضه نشه عيب نيست ولي اين كه بچه ها اين جريان رو به سمت خوبي يوبي گرفتن اشتباهه
يوبي الان نخواسته كيفيت AC رو حفظ كنه بلكه اومده بازار بازي هاي ديگه اش رو حفظ كرده

امسال هم سال پر ترافيكي براي يوبي هست !
پس دلشون براي Ac و هوادار و بازيباز بدبخت نسوخته :|

من بیشتر از اینکه این عدم انتشار رو به خاطر WD2 بدونم ذهنم بیشتر سمت PoP جدید میره چون خیلی وقته شایعات در دست ساخت بودنش منتشر شده و تو E3 سال قبل هم خیلی ها میگفتن گل سر سبد همایش یوبی همین بازی خواهد بود که خب همچین چیزی اتفاق نیفتاد
بنظرم یوبی با این کارش داره راه رو برای عرضه PoP جدید باز میکنه چون بهتر اینه که جفتشون همزمان در یک سال عرضه نشن

اين كه سالانه عرضه نشه عيب نيست ولي اين كه بچه ها اين جريان رو به سمت خوبي يوبي گرفتن اشتباهه
يوبي الان نخواسته كيفيت AC رو حفظ كنه بلكه اومده بازار بازي هاي ديگه اش رو حفظ كرده

امسال هم سال پر ترافيكي براي يوبي هست !
پس دلشون براي Ac و هوادار و بازيباز بدبخت نسوخته :|

توی همون سالی که watch dogs اومد این بازیها هم از یوبی اومدند:
Assassins Creed: Unity
Assassins Creed: Rogue
Far Cry 4
South Park: The Stick of Truth

پس در نتیجه این جوری نیست که یوبی بخواد هر سال یک بازی بده که برای بقیه بازیهاش مشکلی پیش نیاد. قبلا اینجوری کار میکرد که دوست داشت AC رو سالیانه عرضه کنه اما بعد از اتفاق‎های این چند مدت سرش به سنگ خورده. به نظر من ربطی هم به ترافیک و فروش یک بازی خاص نداره.

من بیشتر از اینکه این عدم انتشار رو به خاطر WD2 بدونم ذهنم بیشتر سمت PoP جدید میره چون خیلی وقته شایعات در دست ساخت بودنش منتشر شده و تو E3 سال قبل هم خیلی ها میگفتن گل سر سبد همایش یوبی همین بازی خواهد بود که خب همچین چیزی اتفاق نیفتاد
بنظرم یوبی با این کارش داره راه رو برای عرضه PoP جدید باز میکنه چون بهتر اینه که جفتشون همزمان در یک سال عرضه نشن

اومدن نسخه جدید PoP تقریبا از 0 درصد هم امکانش کمتره، خود یوبیسافت همین چند روز پیش دقیقا سر این مسئله خیلی صریح و قاطع توضیح داد که IP بازی در اختیار این کمپانی نیست و همین AC قراره نقش PoP رو ایفا کنه برای یوبیسافت.

اومدن نسخه جدید PoP تقریبا از 0 درصد هم امکانش کمتره، خود یوبیسافت همین چند روز پیش دقیقا سر این مسئله خیلی صریح و قاطع توضیح داد که IP بازی در اختیار این کمپانی نیست و همین AC قراره نقش PoP رو ایفا کنه برای یوبیسافت.

البته یوبی هیچوقت صریح و قاطع این حرف رو نزد و این حرف برای کسی بود که گفته یکی از عوامل یوبی هست.

یادمه همین Yves Guillemot هم چند وقت پیش گفته بود هر وقت زمانش برسه ما بازی رو معرفی می کنیم. و اینکه IP درسته دست خود یوبی نیست، اما یوبی اینقدر ها هم بیچاره نیست که بزاره یکی از IP های بزرگ یه زمانیش به راحتی از دست بره!

E3 2014: Ubisoft 'Not Going to Stop' Prince of Persia, Beyond Good & Evil - IGN

Ubisoft CEO Says It Could Take Some Time Until We See Prince of Persia, Beyond Good & Evil 2 - GameSpot

آخرین ویرایش:
البته یوبی هیچوقت صریح و قاطع این حرف رو نزد و این حرف برای کسی بود که گفته یکی از عوامل یوبی هست.

یادمه همین Yves Guillemot هم چند وقت پیش گفته بود هر وقت زمانش برسه ما بازی رو معرفی می کنیم. و اینکه IP درسته دست خود یوبی نیست، اما یوبی اینقدر ها هم بیچاره نیست که بزاره یکی از IP های بزرگ یه زمانیش به راحتی از دست بره!

امیدوارم :دی من خودم عاشق سری PoP حتی اون نسخه آخری درب و داغون رو هم دوست داشتم و 3 بار بازی کردم :دی بازی های موبایلش رو هم از دست ندادم :دی

ولی جدا بعیده یوبی دوباره بره سراغ PoP، بخوایم منطقی فکر کنیم AC ها دقیقا ایده آل آینده پرنس ها هستن، بازی های جهان باز با قابلیت های پلتفورمر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or