Assassin s Creed III CLAN : EOA

آقا اگر بخواهیم آنلاین پس رو لایت ترانسفر کنیم(یعنی از یکی که خریده من از اون پروفایل دان کنم) بازم باید چیز پی ان شیر کنم؟

---------- نوشته در 07:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

نه لازم نیست وی پی ان شیر کنی

همه ی اعضای کلن آشنان چقدر :D !مخصوصا آقا محمد عزیز...-------سوال :تو این کلن هم سر هر رقابتی چیزی به اعضای فعالش میرسه از طرف لیدر !؟!؟یا فقط بحث،بحث جمع کردن ممبر هستش ؟!

آخرین ویرایش:
سلام اقا کسرای گل . نه چیز خاصی نمی رسه این کلن رفاقتی هست . مهم جمع کردن یه تیم قوی assassins هست و بازی کردن با کلن های خارجی چون ایرانی ها فکر می کنند کلن فقط برای call of duty هست .

آقا این قانون 3 رو حذف کن مام بیایم.
اگه شما پوینتش رو نمی دی بگو دوستای توی لایوت اسم اکانتت رو برای مایکروسافت ریپورت کنن که چند ساعتی پروفایلت بن می شه ( البته فکر کنم بن بشه مطمئن نیستم ) بعد میتونی بدون پوینت گیمرتگتو عوض کنی

اگه شما پوینتش رو نمی دی بگو دوستای توی لایوت اسم اکانتت رو برای مایکروسافت ریپورت کنن که چند ساعتی پروفایلت بن می شه ( البته فکر کنم بن بشه مطمئن نیستم ) بعد میتونی بدون پوینت گیمرتگتو عوض کنی

این مطلبو تو پست اول بذارید.. تاپبک آموزش این کار هم تو همین سایت موجوده..(الان آدرسشو ندارم!)
نظر شخصی: قانون 3 اصلا جاب نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or