شایعه Assassin`s Creed در فضا؟

S.T Infamous

کاربر سایت
screenshot_238016_thumb300.jpg

دو آرتورک جدید توسط Ubisoft نشان دهندهٔ ی یک اساسین در فضا هست.
قبلا تهیه کننده Brotherhood نیز به کشیده شدن سری به فضا نیز اشاره کرده بود.

منبع

سرانجام این سری آخرش به کجا ختم می‌شه خدا می‌دونه. امیدوارم که این اطلاعیه رو اشتباه گفته باشند و صرفا از حد یک شوخی فراتر نرفته باشه. البته این کاملا طبیعی هست بازی‌های امروزی که ادامه نسخه‌های قبلی رو پی می‌گیرند روند رو رشدی رو به استثنای بعضی عناوین معدود ندارند. اکثر شرکت‌های صاحب سبک‌های متنوع امروزه شاهد هستیم که با تبلیغات این چنینی سعی دارند کاربران رو تا زمان عرضه بازی‌ها غافیلگیر باقی نگاه دارند تا بازی عرضه شده و هدفی جز منعفت وجود نداره. البته جامعه بازیکنان نیز درک بیشتری نسبت به مسائل روز دارند و این ترفندهای فریبانه دیگر جواب نخواهد داد...

با توجه به این که تو بازی گفته زمین 2012 داغون میشه اگه بخوان بازی رو بیش از این تاریخ کش بدن حتما باید برن فضا:d

نه تو بازی گفتن توی اون تاریخ مشهور 2012 ابسترگو با ماهواره ناسا poe رو به فضا میفرسته و به راحتی همه مردم رو تحت تسلط خودش در میاره...

نه تو بازی گفتن توی اون تاریخ مشهور 2012 ابسترگو با ماهواره ناسا poe رو به فضا میفرسته و به راحتی همه مردم رو تحت تسلط خودش در میاره...

تو یکش گفته بود؟ اون موقع انگلیسیم خوب نبود و فکر کردم چون نوشته الزلزله منظورش نابودی دنیاست

تو یکش گفته بود؟ اون موقع انگلیسیم خوب نبود و فکر کردم چون نوشته الزلزله منظورش نابودی دنیاست

بودنش که آره توی 1 بود. دقیق یادم نیست ولی فکر کنم لوسی گفت.
کلمه "الزلزله" هم فکر کنم به یه سوره با همین اسم توی قرآن اشاره داشت :دی

حالا مثلا بازیرو ببرن به فضا میخوان چیکار کنن؟
احتمالا میخوان یه توپ پلاسما بدن دست یه آساسین تا بره رهبر فرقه زامبولیوف(Zambooliof) رو بکشه!!!!:d

من همین امروز asassin 2 رو تموم کردم
پایان خیلی خفنی داشت ، کفم برید
دوستان اگر توجه کنند بازی به فضا و کهکشان یه جورایی ربط پیدا میکنه
ولی به نظر نمیاد بازی از زمان حال بیشتر پیش بره

من همین امروز asassin 2 رو تموم کردم
پایان خیلی خفنی داشت ، کفم برید
دوستان اگر توجه کنند بازی به فضا و کهکشان یه جورایی ربط پیدا میکنه
ولی به نظر نمیاد بازی از زمان حال بیشتر پیش بره

آره، پایان جالبی داره بازی اما اینکه دیگه بره تو فضا یکم ...
:دی
نه؟

من فک کنم یه اساین کرید بسایزن که دزموند در اون بره به فضا و جلوی aoe رو بگیره و تمپلار ها رو شکست بده
(یه چیز بی ربط:دی نکنه اتزیو در آخر bh بمیره:()

من تو صفحه قبلی هم گفتم. این عکس یه FanArt هست که من طراح هم از تو یک فوروم میشناختم. هیچ ربطی به بازی نداره و فقط یک طراحیه. اینجا شده محل اسپم دادن. لطفاً بحث های بی مورد رو ادامه ندید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or