Assassin’s Creed Unity افزایش کارایی با کد نویسی Low Level

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pasia

کاربر سایت
59402370582623876847.jpg

چند روز پیش کارگردان تکنیکی عنوان ACU اقاي James Therien طی مصاحبه ای که با وی ترتیب داده شد سوالی درمورد عنوان جدید ACU پرسیده شد.

ایا نسخه PC نسبت به سری های قبل به شکل بهتری بهینه خواهد شد؟
James در جواب به این سوال
Assassin’s Creed Unity از یک معماری رندر کاملا جدید و کارامد بهره میبرد که کاملا باعملکرد پردازنده های چند هسته ایی بهینه عمل میکند که در عمل چیزی مشابه API Mantle خواهد بود ما در هر پلتفروم با گلوگاه متفاوتی روبرو هستیم عملکرد موتور ما در استفاده از پردازنده های چند هسته ایی بسیار مناسب است . در گذشته زمان کار روی نسخه PC تمرکز ما روی استفاده بهتر از قدرت کارت گرافیک معطوف شده بود در حالی که توجهی به مزاياي وجود هسته هاي بيشتر نمیشد حال بواسطه معماري رندر جدید خود این توانایی داریم تا تعداد قابل توجهي از سربار draw call در درايور ها کاهش دهیم. Ubisoft اکنون به منظور افزايش کارايي درحال بازنويسي رندرlow level و به وجود اوردن چيزي مشابه Mantle در تمامي پلتفرم هاست .ما درحال رفع محدودیتهای سخت افزاری هستیم و بطور کامل رندر سطح پایین در ACU بازنویسی کردیم و این یکی از دلایلی خواهد بود برای مقابله با مشکلاتی که بمانند Mantle یا DX12 براحتی حل خواهد شد.

منبع

کامنت های قابل پیش بینی!!!

خاک تو سرت یوبی سافت!
این یوبی سافت نمی خواد بی خیال AC بشه! خیلی نفهمه!!
همیشه حرف مفت میزنه یوبی سافت!!!
آخه یوبی سافت میدونی معماری چیه؟!!
یوبی سافت دشمن بشریت!!

و الی آخر:)

احتمالا تاخیری هم در کار باشه به بهانه بازنویسی کدها و بهینه سازی روی pc و تاخیر همیشگی بین نسخه pc و کنسول .
چرا تا امروز به این اشاره ای نکردن معلوم نیست ،

عزیز ،

وقتی این چند عنوان هم بیرون اومد همه خواهند دید مثل سایر عناوین این کمپانی که برای pc روش مانورهای بسیاری داد به سرنوشت مشترک دچار خواهد شد ، بحث دو 2 تا 4 تاس احتیاج به پیشگویی نیست ،
هدف ترول نیست ، انتقاده .
اگر ، اگر این انتقاد برای شما ی نوعی جنبه ترول داره نخون بلک لیست کن .
هر وقت عنوانی بیرون داد که بدون مشکل بود و منم ازش لذت بردم میام و به به و تعریف می کنم .
در غیر اینصورت موضع من انتقاده و لاغیر .

احتمالا تاخیری هم در کار باشه به بهانه بازنویسی کدها و بهینه سازی روی pc و تاخیر همیشگی بین نسخه pc و کنسول .
چرا تا امروز به این اشاره ای نکردن معلوم نیست ،
Ubisoft says the PC version of Assassin’s Creed: Unity will not be delayed | VG247

عزیز ،

وقتی این چند عنوان هم بیرون اومد همه خواهند دید مثل سایر عناوین این کمپانی که برای pc روش مانورهای بسیاری داد به سرنوشت مشترک دچار خواهد شد ، بحث دو 2 تا 4 تاس احتیاج به پیشگویی نیست ،
هدف ترول نیست ، انتقاده .
اگر ، اگر این انتقاد برای شما ی نوعی جنبه ترول داره نخون بلک لیست کن .
هر وقت عنوانی بیرون داد که بدون مشکل بود و منم ازش لذت بردم میام و به به و تعریف می کنم .
در غیر اینصورت موضع من انتقاده و لاغیر .

آره, پست دادن تو همه ی تاپیک های مربوط به یوبی اونم نه یکی و مسخره کردنش انتقاد ـه.

جدا از این بحث ها، یوبی سافت یکی از بهترین شرکت ها و یک وزنه سنگین برای صنعت بازی هست! به شدت منتظر معرفی نسخه جدید splinter cell و یک شوتر تاکتیکی سخت از سری ghost recon هستم.
امسال هم کیش ادمکشان فوق العاده خواهد بود
الان هم دارم واچ داگز بازی میکنم و خیلی بازی لذت بخشی هست. تازه فارکرای 4 را هم در پیش داریم.

به خاطر همین کم شدن مشکلاته که دو هفته تاخیر خورد؟ :دی

بله :دی

تاخیر خورده ؟

من میتونم لینکی از این خبر داشته باشم؟ :-/

چون من تنها خبری که راجب به " تاخیر " و " Unity " پیدا می‌کنم، اینه که یوبیسافت گفته Unity تاخیر نخواهد داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or