Assassin’s Creed: Revelations l PS3

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دلت بن می خواد ؟ :دی ببین سلیقه هر چی باشه ( حالا چه به قول تو کج یا قشنگ ) یه چیز شخصی هست ! خودت الان من فک کنم 4-5 سالی می شه که منو می شناسی ! از اون اول می دونستی که فن دو آتیشه بازی بودم . البته تا برادر هود . حالا انصافا برادر هود و این رولووشن چی داره ؟ باز این نسخه حداقل الطیر توش هست آدم می تونه دلش رو بهش خوش کنه ! برادر هود که دیگه کلا افتضاح بود ! گیم پلی بازی برای من یکی دیگه نه هیجان داره ، نه جذابیت ، نه نو آوری و نه هیچ چیزه دیگه ! کاملا آسون و خسته کننده هست ! خسته کننده بودنش هم بخاطر تکراری بودن بازی هست ! هر چی تو نسخه های قبل بازی کردیم این تو هم هست !
هیچ نسخه اول ( از لحاظ داستان ) نمی شه و هیچ کدوم هم نسخه دو ( از لحاظ گیم پلی ) نمی شه ! البته منکر این هم نمی شم که نسخه یک یه بازی انقلابی بود ! دلیلم برای بهتر بودن دو اینکه بازی متنوع تر بود اون خستگی نسخه اول رو نداشت
بازیتو بفرست تا بازی کنم دیگه بهت میگم خوبه یا نه !!!!! :دی :دی :دی

اینجا قدرت بن کردن منو نداری! یوهاهاهاها!!!
کلا AC وقتی محیطش جدید میشه خودش یک بازی جدید به وجود میاره! درسته این 2 تا اصلا در حد و اندازه ی AC I و AC II نیستن! و ما هم انتظارش رو نداریم که باشند!
این BH چندتا پیشرفت داشت! یکیش همین برج ها ! چیز جالبی بودن، یکیش هم برای 100% کردن مراحل که یک سری کارای خاصی میگفت باید انجام بدی و از اینجور چیزا که اکثرشون هم به مخفی کاری ربط داشت!==>نسبت به 2 از نظر مخفی کاری خیلی پیشرفت کرده بود(البته اگر خودت میخواستی!) ، مراحل داوینیچی هم کلا مخفی کاری بودن قسمت اولشون ! که بازم از این نظر از AC II بهتر بود! ، مولتی هم که بهش اضافه شده بود! که اینم پیشرفت هست دیگه(گرچه زیاد حال نمیداد ولی به نظر میرسه توی AC:R بهتر شده! )
درسته مشکل هم کم ندارن! یکی همین که فقط توی 1 شهر هست(که البته باز هم برای تنوع توی BH مراحل داوینچی توی کشورهای مختلف با حال و هوای مختلف بود) ، یا همین مبارزه ها که مثل AC II هستند! که خوب به خاطر همون اسپین آف بودنشون میشه ازشون چشم پوشی کرد!
در کل قبلا هم بهت گفتم ، بازم میگم! کلا توقعت از BH و R خیلی زیاده!
راستی توی این شماره به خاطر گل روی تو هم که شده انواع و اقسام بمب وارد کردن! قبلا میگفتند 200-300 نوع بمبه! حالا بشین برای تنوع از همشون استفاده کن!(باز هم یوهاهاهاها )

اینجا قدرت بن کردن منو نداری! یوهاهاهاها!!!

نه باو :)) الان گفتی سلیقت کجه گیر می دن از اون لحاظ گفتم :))

ببین امیر اینایی که گفتی درست ولی یه چند تا مسئله !
تا کی می خوای از دیوار هی بری بالا دو نفر رو تعقیب کنی بعد 20 نفر بریزن سرت یکی یکی بیان جلو و مثل آب خوردن بکشیشون تموم شه بره ؟
این نسخه به نظر من نقطه عطفش فقط به حضور اتزیو و بهتر شدن سیستم اساسین هاست ! بقیش از لحاظ گیم پلی همون چیزی هست که قبلا دیدیم ! همش عین اسپایدر من از در و دیوار می ره بالا و بقیه مسائل .... برای من یکی این نسخه و برادر هود خیلی خسته کننده بود ! البته اگه بخوام با برادرهود بسنجم این بهتره ! ولی در کل جز تکرار چیزه دیگه ای نداره !
درباره برج ها هم راستش برای من هیچ جذابیتی نداشت ! :دی
مولتی هم ، نظری ندارم چون مولتی باز به اون صورت که فکر کنی نیستم !

سلام
انلاین این بازی چطوره ؟من میخوام ارجینالشو برای انلاین بخرم میارزه؟یا روxbox بازی کنم ?
چون خیلی دوست دارم انلاین یه بازی با این گیم بلی رو تجربه کنم نظر شما چیه یکی که انلاین این سری تجربه کرده توضیح میده؟ چطوری؟
جایی توضیحی در مورد انلاینش هست؟ کلا چجوریه؟

آخرین ویرایش:
سلام
انلاین این بازی چطوره ؟من میخوام ارجینالشو برای انلاین بخرم میارزه؟یا روxbox بازی کنم ?
چون خیلی دوست دارم انلاین یه بازی با این گیم بلی رو تجربه کنم نظر شما چیه یکی که انلاین این سری تجربه کرده توضیح میده؟ چطوری؟
جایی توضیحی در مورد انلاینش هست؟ کلا چجوریه؟
من که عاشق آنلاینشم هیجانش خیلی یالاست،با توضیح نوشتاری نمیشه دقیقا توصیف کرد چه طوریه باید بری ویدیوهاشو ببینی از یوتیوبی جایی سرورها که عالین در حد EA.راستی
چرا تو همون ایکسباکس آنلاینشو بازیث نمیکنی؟:-/

خوب پوریا مشکل اصلی بازی فقط آسون بودنشه! به هر حال سبک بازی اینجوریه! هر بازیی یک سبکی داره دیگه! اینم همینه که از در و دیوار بری بالا و ملت رو بکشی! نمیتونند این رو مثل GOW بکنند که!
اگر مثل AC I بازی رو سخت کنند بازی خیلی بهتر میشه! توی AC I لازم بود بری سراغ یکی از اون شوالیه خفن ها تا دیگه فاتحت خونده بشه! (متاسفانه حتی POP هم آسون شده! یوبی کلا مثل اینکه دوست داره بازی هاشو آسون کنه! )
در کل اینطور که به نظر میاد مشکل تو الان با بازی ریشه ایه! یعنی AC III هم بیاد مطمئنا لذت نخواهی برد!
کلا همینطور که بالا گفتم هر سری گیم پلی مخصوص خودش رو داره! نمیتونند تغییرش بدن به این صورت! فقط با اضافه کردن سلاح و یک سری ماموریت های جدید میشه تغییرش داد!
(مثل اینه که گیر بدی چرا توی آنچارتد هی از در و دیوار میریم بالا، بعد 4 تا دشمن میاد و ما کاور میگیریم و میکشیمشون! نمیتونند دست اون شمشیر بدن که! به جاش یک سری چیزاش رو پیشرفت میدن! )
این که مولتی باز نیستی هم که بدبخت به یوبی ربطی نداره! اون داره بازی رو پیشرفت میده، تو از این پیشرفت استفاده نمیکنی!

خوب پوریا مشکل اصلی بازی فقط آسون بودنشه! به هر حال سبک بازی اینجوریه! هر بازیی یک سبکی داره دیگه! اینم همینه که از در و دیوار بری بالا و ملت رو بکشی! نمیتونند این رو مثل GOW بکنند که!
اگر مثل AC I بازی رو سخت کنند بازی خیلی بهتر میشه! توی AC I لازم بود بری سراغ یکی از اون شوالیه خفن ها تا دیگه فاتحت خونده بشه! (متاسفانه حتی POP هم آسون شده! یوبی کلا مثل اینکه دوست داره بازی هاشو آسون کنه! )
در کل اینطور که به نظر میاد مشکل تو الان با بازی ریشه ایه! یعنی AC III هم بیاد مطمئنا لذت نخواهی برد!
کلا همینطور که بالا گفتم هر سری گیم پلی مخصوص خودش رو داره! نمیتونند تغییرش بدن به این صورت! فقط با اضافه کردن سلاح و یک سری ماموریت های جدید میشه تغییرش داد!
(مثل اینه که گیر بدی چرا توی آنچارتد هی از در و دیوار میریم بالا، بعد 4 تا دشمن میاد و ما کاور میگیریم و میکشیمشون! نمیتونند دست اون شمشیر بدن که! به جاش یک سری چیزاش رو پیشرفت میدن! )
این که مولتی باز نیستی هم که بدبخت به یوبی ربطی نداره! اون داره بازی رو پیشرفت میده، تو از این پیشرفت استفاده نمیکنی!
این بازی برای طرفداراش جوریه که هر وقت کاری انجام میدی لذت میبری :دی مخصوصا زمانی که از بالا بپری روی 2-3 تا سرباز شل و پلشون کنی :دی دیگه هر وقت سربازی رو میکشی چه تاکتیکی میکشه واقعا کیف داره :دی اگه هم دنبال بازی سخت هستید تروی رو بازی کنید :دی تپتون میاد :دی

حرف من همینه مرد مومن :| منم دارم می گم بازی از اون ایده عالی نسخه اول خیلی فاصله گرفته ....

من هنوز هم که پهنوز با نسخه یک و دو خیلی حال می کنم و برام خیلی لذت بخش هست ! حالا تا 3 بیاد ببنیم چی به چیه !

پوریا تو نمیگی که آسون شده! میگی بازی به فنا رفته! این 2 تا خیلی فرق داره! وگرنه بازی پیشرفت خودش رو توی هر نسخه داره فقط مشکل اینه که غیر از 1 همشون آسون شدن! (همین AC II هم بسی آسون بود! مثل BH )
یک پیشنهاد بهت میکنم! برای اینکه بازی لذت بیشتری بهت بده بشین اون کارایی که میگه رو توی هر ماموریت انجام بده! اینجوری کمی چالش بر انگیز تر خواهد شد!

مشکل من سره آسون بودن و یکنواختی بیش از حد بازی هست :دی هر کاری می کنم بازی برام اون جذابیت نسخه یک هم نه ، دو رو داشته باشه بهم نمی چسبه :|

مشکل من سره آسون بودن و یکنواختی بیش از حد بازی هست :دی هر کاری می کنم بازی برام اون جذابیت نسخه یک هم نه ، دو رو داشته باشه بهم نمی چسبه :|
اسون بودنش رو که موافقم هیچ بحثی هم توش نیست ولی نه از من و نه از هیچ کدوم از طرفدارای بازی نخواه قبول کنن بازی یکنواخته! :d
من حدود دو ساعت بازی کردم باور کن همش جدید بود مثل اون تیکه ی ارابه هاش و غیره! کجاش یکنواخته اخه؟ باو سبک بازی اینه و نمیشه بهش ایرادی وارد کرد که امیر توضیح داد در این ضمینه
باور کن بازی نسبت به نسخه های پیشین پیشرفت داشته ولی چون اسپین افه نمیشه توقع پیشرفت زیاد ازش داشت
شخصا هر چقدر هم که بازی چرت باشه من بخاطر داستان غنی و محشرش دنبال میکنم این سری رو
من فکر کنم تو به بیماری انچ دچار شدی یعنی الان تا مدت ها هرچی بازی کنی بهت نمیچسبه

من فکر کنم تو به بیماری انچ دچار شدی یعنی الان تا مدت ها هرچی بازی کنی بهت نمیچسبه

دستت درد نکنه ممنون :| باو من دارم می گم من خودم از فن های خیلی متعصب بازی بودم ! حالا بگین نووب هم هستین خیال خودتون رو راحت کنید :|
نظر من درباره بازی این بود ! چه درست چه غلط ! نظر شخصیم نسبت به این نسخه از بازی بود !
من تا بخش 7 رفتم تا الان ! چیزی که نظرم رو جلب کنه نداره ....

در مورد این هم که می گی بازی زده شدی حرف جالبی بود ! این همه بازی اومد و با لذت هر چه تمام تمومشون کردم ! این حرفت جالب نبود
:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or