Assassin’s Creed: Revelations پلی بین Ezio و Altair

Panther_X

کاربر سایت
Ubisoft به تازگی اعلام کرد Assassin’s Creed: Revelations برای مشخص کردن و نتیجه گیری از داستان Ezio وAltair است قبل از عرضه Assassin’s Creed 3و اشاره ای به شخصیت دزموند کرد!!!

20110718asscreerev.jpg

Alexandre Breault به CVG گفت Assassin’s Creed: Revelationپیگیری نتیجه گیری داستان اتزیو و پاسخ هبه سوالات مبهم راجب داستان بازی است.

او میخواهد درباره ریشه قاتل ها بداند یا اطلاعات بیشتر از الطائر , او میخواهد بداند چرا اینکار ها را کرده است.ما احساس کردیم که باید در فرصتی مناسب یک نتیجه گیری کلی از اینها داشته باشیم.

Breaultاشاره کرد اتزیو شخصیت مهم این بازی و این سری است.اگر چه هنوز روشن نیست شاید اشاره او به شخصیت اساسی اتزیو و محبوبیتش در دو نسخه قبلی Assassins یا تاثیرش بر روند داستان خطی بازی است.

Revelationsقصد دارد داستان پایان کار الطائر را به طور واضح شرح کند و در مورد سه گانه اتزیو و داستانش کامل توضیح دهد.
Breaultگفت Ubisoft تصمیم گرفته است پلی بین داستان اتزیو و الطاور ایجاد کند و مطمئن شود این پل بدون ابهام و و کاملا روشن و واضح و قابل درک است.

"یکی از چیزهایی که تمرکز ما روی آن است نتیجه گیری کامل از داستان اتزیو و الطائر برای روشن کردن وقایع گذشته این دو است."

بسیاری از طرفداران بعضی چیزها رو فراموش کردن و خوشحال میشوند که در این نسخه آنها یاد آوری و همه ی ابهامات از بین بروند.

Revelationsبه طور کلی یک دید کامل بر سری Assassins تا به حال است و برای فراموش نشدن قرمان بازی. و آینده Assissins را به ما میدهد یعنی Desmond

Breault تایید کرد:ما گیم پلی جدیدی را در Desmond پیاده کردیم و جنبه جالب این است ما قادر خواهیم بود در Desmond پس زمینه های بیشتری را در طول بازی ببینیم.

پس ما اطلاعات بیشتری از این شخصیت را آشکار میکنیم تا آنچه Desmond است . هدف درون بازی قرار گرفته است!!

Assassin’s Creed: Revelationsبر روی X360 و PS3 در ماه نوامبر و به دلیلی همراه نسخه PC و احتمالا به دنبال آن نسخه Wii U عرضه میشود.
منبع

به نظر من اگه بياد تو زمان حال نابودي اين سري هست!اتفاقا به نظر من سريِ بعدي به قبل از التاير برميگرده!چون ممكنه موضوعاتي رو بفهمن كه به قبل از التاير مربوط بشه!حداقل اميدوارم اينطوري باشه!اصلا خوشم نمياد Ac بياد تو زمان حال!تازه همون AC2 هم زيادي پيشرفته شده بود!هرچي زمان بازي به زمان حال نزديك بشه آسون تر ميشه!
البته چون AC3 داستان دزموند قطعا تموم میشه و حالا نمیدونم چجوری خواهد بود شاید بیاد زمان حال یا شاید فقط قسمتی از بازی با دزموند باشیم درکل به نظرم هم اومده به زمان حال هم خوبه و هم بد ولی به نظرم بد نیست یکم هم زمان حال بازی کنیم
البته اینجوری که مشخصه این بازی بعد پایان داستان دزموند باز هم ادامه داره تو زمان ها مختلف و تو مکان ها جدید البته با توجه به حرف ها سازنده بازی میگم این حرفا

این سری از بازی ها با گذشت هر نسخه بهتر و بهتر شده است .... Brotherhood که واقعا در حد یه شاهکار بود و دموی E3 برای Revelation واقعا عالی بود..
AC و مدرنیزه شدن: Kidding yes?... اگه بشه که خیلی خنده داره! کلی تبلیغ میشه برای ورزش پارکور و فیلم محبوب من B13 !

خوب داستان دزموند کم پرداخت شده بود
با این حرف شما موافقم من هنوز شخصیت دزموند برام یه علامت سوال هست و 100 البته که با نحوه ی تموم شدن مرموز BH با اون شکل و شمایل..!!!مخصوصآ آخر بازی و کشتن ل وس ی..!(بقیه رو نمیگم که spoil نشه)سوالات من 2 حتی 3 برابر شد...!باید این رو هم در نظر بگیریم که دزموند بعد از الاطیر و Ezio قهرمان بعدی داستان سری AC هست و باید به این شخصیت بیشتر بپردازن تا نکات تاریک برای منی که همه ی سری AC ها رو بازی کردم باقی نمونه..!اتفاقآ UBI از گذشته بیشتر درس گرفته و میدونه که قهرمان بازی باید پیشینه داشته باشه و نه مثل Altiar شخصیتش ناشناخته تر نسبت به Ezio باشه و در تاریکی قرار بگیره.واسه همین می خوان به دزموند بیشتر از قبل بها بدن.

با توجه به تریلری که از دزموند نشون دادن,این بنده خدا هم رو می شه تو این نسخه!
پ.ن:امیدوارم سال بعد یه پایان حماسی بر ACpop مثل قدیمی ها هم بدن,که با خیال راحت از بازی کنار بکشیم...

دوستان به نظر من توی نسخه بعدی بر میگرده به زمان ادم و حوا.
اخه اولین اساسین ها ادم و حوا بودن،از اونجا هم که دزموند میخواد بفهمه
اجدادش کیا هستن و توی این نسخه هم اتزیو دنبال فهمیدن همین موضوع هستش
شاید توی نسخه بعدی برگرده به زمان ادم و حوا.
تاز اون زمان خیلی هم تکنولوژیشون پیشرفته بوده.
دوستانی که پیشینه اساسین ها رو خوندن میدونن من چی میگم(چند خط هم بیشتر نیست)

فکرش رو بکنید توی نقش ادم در حالی که کاملا ل*ت هستیم افتادیم توی شهر بین زنا مانور میدیم:d
زنا هم جیغ میزنن چپ راست فرار میکنن:d

یعنی واقعا این اخرین قسمت از این بازیه؟؟؟
اینجور بازی های خیلی با حالن
دوستان اصلا متن خبر رو می خونن؟داره می گه این پایان سه گانه ی اتزیو هست!ازا ول هم گفته بودن بازی سه گانه هست و وقتی میگ ن سه گانه یعنی دارای سه تا بازی با شماره هست(AC1,AC2 و AC3)این یه spin off به حساب میاد.احتمالا آخرین نسخه ی بازی رو سال دیگه تجربه کنیم...

من دوست ندارم این بازی زود تموم بشه اما دیگه زیادی هم نباید کشش داد، مطمئنا این بازی مثل همیشه یکی از بهترین بازی های سال میشه :) :|

دوستان اصلا متن خبر رو می خونن؟داره می گه این پایان سه گانه ی اتزیو هست!ازا ول هم گفته بودن بازی سه گانه هست و وقتی میگ ن سه گانه یعنی دارای سه تا بازی با شماره هست(AC1,AC2 و AC3)این یه spin off به حساب میاد.احتمالا آخرین نسخه ی بازی رو سال دیگه تجربه کنیم...
فکر ساخته نشدن AC بعد از شماره 3 رو از کلت بیرون کن
یه IP ـه که یوبی داره ازش خوب پول در میاره احتمالش زیره 0ـه که بفرستتش تو بایگانی اونم الان که تر زده به بیشتر IP های پر طرفدار و با اصالتش

فکر ساخته نشدن AC بعد از شماره 3 رو از کلت بیرون کن
یه IP ـه که یوبی داره ازش خوب پول در میاره احتمالش زیره 0ـه که بفرستتش تو بایگانی اونم الان که تر زده به بیشتر IP های پر طرفدار و با اصالتش

خب مشخصا یوبی سافت نمیاد این IP از دست بده ولی قسمت سوم پایان قسمت دزموند هست از اولش هم گفته بودن البته چندوقت پیش امکان بازی کردن AC تو مکان ها مختلف و زمان ها مختلف گفته بود فکر نکنم ساختش تموم بشه ولی ممکنه نسخه بعدی بره برای نسل بعدی کنسول ها

من دوست ندارم این بازی زود تموم بشه اما دیگه زیادی هم نباید کشش داد، مطمئنا این بازی مثل همیشه یکی از بهترین بازی های سال میشه :) :|
بازی از اول نوشته شده و نه کشش دادن نه زود تمومش کردن فکر کنم 7سال نوشتن داستانش طول کشیده بود الان فقط دارند میسازندش داستان بازی تو قسمت سوم تموم میشه تو نسخه AC:R هم داستان اتزیو تموم میشه کلا باید منتظر حماسه قسمت سوم بازی بود

دیگه AC کافیه برید سراغ پرنس بخت برگشته. حیف بازی به این خوبی نیست که یه شماره درست و حسابی توی این نسل نداشته باشه
(2008 خوب بود نه به خوبی شماره های قبلی )
یه شماره مث POP 2 آرزو بود بر ما. که نشد
=================================================
خیلی خوب ـه در مورد این پرنده بی اصل نسب هم اطلاعات بیشتری کشف بشه. تاپ تِن شخصیتهای مرموز این نسل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or