Assassin’s Creed: Revelations پلی بین Ezio و Altair

Panther_X

کاربر سایت
Ubisoft به تازگی اعلام کرد Assassin’s Creed: Revelations برای مشخص کردن و نتیجه گیری از داستان Ezio وAltair است قبل از عرضه Assassin’s Creed 3و اشاره ای به شخصیت دزموند کرد!!!

20110718asscreerev.jpg

Alexandre Breault به CVG گفت Assassin’s Creed: Revelationپیگیری نتیجه گیری داستان اتزیو و پاسخ هبه سوالات مبهم راجب داستان بازی است.

او میخواهد درباره ریشه قاتل ها بداند یا اطلاعات بیشتر از الطائر , او میخواهد بداند چرا اینکار ها را کرده است.ما احساس کردیم که باید در فرصتی مناسب یک نتیجه گیری کلی از اینها داشته باشیم.

Breaultاشاره کرد اتزیو شخصیت مهم این بازی و این سری است.اگر چه هنوز روشن نیست شاید اشاره او به شخصیت اساسی اتزیو و محبوبیتش در دو نسخه قبلی Assassins یا تاثیرش بر روند داستان خطی بازی است.

Revelationsقصد دارد داستان پایان کار الطائر را به طور واضح شرح کند و در مورد سه گانه اتزیو و داستانش کامل توضیح دهد.
Breaultگفت Ubisoft تصمیم گرفته است پلی بین داستان اتزیو و الطاور ایجاد کند و مطمئن شود این پل بدون ابهام و و کاملا روشن و واضح و قابل درک است.

"یکی از چیزهایی که تمرکز ما روی آن است نتیجه گیری کامل از داستان اتزیو و الطائر برای روشن کردن وقایع گذشته این دو است."

بسیاری از طرفداران بعضی چیزها رو فراموش کردن و خوشحال میشوند که در این نسخه آنها یاد آوری و همه ی ابهامات از بین بروند.

Revelationsبه طور کلی یک دید کامل بر سری Assassins تا به حال است و برای فراموش نشدن قرمان بازی. و آینده Assissins را به ما میدهد یعنی Desmond

Breault تایید کرد:ما گیم پلی جدیدی را در Desmond پیاده کردیم و جنبه جالب این است ما قادر خواهیم بود در Desmond پس زمینه های بیشتری را در طول بازی ببینیم.

پس ما اطلاعات بیشتری از این شخصیت را آشکار میکنیم تا آنچه Desmond است . هدف درون بازی قرار گرفته است!!

Assassin’s Creed: Revelationsبر روی X360 و PS3 در ماه نوامبر و به دلیلی همراه نسخه PC و احتمالا به دنبال آن نسخه Wii U عرضه میشود.
منبع

خوب همین اخرین نسخه یا نسخه سوم هم در کاره ؟؟؟

نسخه PC هم یعنی همراه با نسخه کنسولی میاد؟؟؟؟
خوب نخوندی درسته؟
کلا ac های اصلی شماره دارند! این قسمت پایان داستان اتزیو و بقیه متنه!
نخیر این قسمت آخرین قسمت بازی نیستش
2.فکر کنم یوبی بازم مسخره بازی درآره و با dlc هاش بده:|(یعنی برا pc بازم دیر میده) من اینطور فکر میکنم!

با این توصیفات باید بگم AC:R جز 3بازی برتر سال از نظر من هست چون روز به روز اطلاعات داده شده فوق العاده تر می شوند و واقعا منتظر بازیش هستم
فکر کنم پایان بازی AC:R مقدمه ای برای شروع حماسه وار برای Assassin’s Creed 3 باشه که به نظرم 2012 میاد بازیش و به نظرم باید منتظر اتفاقات جالبی تو بازی باشیم
البته Assassin’s Creed 3 احتمالا داستان دزموند تموم میشه

خوب نخوندی درسته؟
کلا ac های اصلی شماره دارند! این قسمت پایان داستان اتزیو و بقیه متنه!
نخیر این قسمت آخرین قسمت بازی نیستش
نه خوب خوندم ولی یه جورایی خداییش قاطی پاتی بودو متن روون نبود البته اقای Panther_X دستتون درد نکنه اشکال از ترجمه نیست مشکل از خود متنه منبعه

فکر کنم یوبی بازم مسخره بازی درآره و با dlc هاش بده(یعنی برا pc بازم دیر میده) من اینطور فکر میکنم!
X360و PS3 در ماه نوامبر و به دلیلی همراه نسخه PC

پس منظورش از همراه اینجا چیه؟؟

هنوز مشخص نشده که با الطایر هم میشه بازی کرد یا نه ؟
بعد از پیدا کردن هر Seal یک فلشبکی میزنیم به الطایر در زمان خودش.
Find a seal and you get to play as Altair, reliving that particular memory.
game will conclude the story arcs of both Ezio and Altair’s adventures, explaining why Ezio is so important
به خاطر این بازی که به الطایر ربط پیدا میکنه،تصمیم گرفته شد که کتاب Secret Crusade که کاملا درباره ی زندگی هست نوشته بشه،خوبه که قبل از بازی حتما رمان رو بخونید!
متن منبع هم چیز خاصی درباره ی بازی نگفته،با همون دیدن تیزرهای اولیه و دموی E3 به راحتی میشد ارتباط داستانی رو فهمید.

#اطلاعات بیشتر درباره ی بازی کردن با الطایر 269

پس با این حساب سال دیگه AC III میاد...نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت
این تیکه حرفش یکم بوی اینده میده
Finally, Revelations will give us a better look at the franchise’s primary, oft-forgotten protagonist – the near-future assassin, Desmond.
به معنای دیگه تکلیف اسسین های گذشته (که جد دزموند بودن)مشخص میشه و میریم زمان حال که دزموند باشه
این برداشت خودمه من میگم احتمالش خیلی زیاده که بیاد زمان حال چرا چون تو یک نسخه اصلی سخته هم یک شخصیت جدید بسازی که داستانش تو همین نسخه تموم بشه هم داستان دزموند رو تکمیل کنی فکر کنم برن سراغ دزموند
حالا چطوری سبک گیم پلی رو با زمان حال وفق بدن دیگه یوبی عالمه ولی تو Brotherhood دیدیم تیز تفنگ دارایی که روی سقف بودن و ما با با انواع سلاح ها دخلشونو میاوردیم
گمونم بشه با یکسری تغییرات همین مدل رو در زمان حال هم پیاده کرد

دیگه AC کافیه برید سراغ پرنس بخت برگشته. حیف بازی به این خوبی نیست که یه شماره درست و حسابی توی این نسل نداشته باشه
(2008 خوب بود نه به خوبی شماره های قبلی )

پس با این حساب سال دیگه AC III میاد...نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت
این تیکه حرفش یکم بوی اینده میده

به معنای دیگه تکلیف اسسین های گذشته (که جد دزموند بودن)مشخص میشه و میریم زمان حال که دزموند باشه
این برداشت خودمه من میگم احتمالش خیلی زیاده که بیاد زمان حال چرا چون تو یک نسخه اصلی سخته هم یک شخصیت جدید بسازی که داستانش تو همین نسخه تموم بشه هم داستان دزموند رو تکمیل کنی فکر کنم برن سراغ دزموند
حالا چطوری سبک گیم پلی رو با زمان حال وفق بدن دیگه یوبی عالمه ولی تو Brotherhood دیدیم تیز تفنگ دارایی که روی سقف بودن و ما با با انواع سلاح ها دخلشونو میاوردیم
گمونم بشه با یکسری تغییرات همین مدل رو در زمان حال هم پیاده کرد

منم خیلی دوست دارم شماره ی3 بیاد تو زمان حال با سلاح های مدرن

ولی به نظر من ای کاش یکی دوتا شخصیت دیگه از اجداد دزموند رو رو میکردن وابهامات رو بیشتر بعد یک دفعه در قسمت آخر بازی همه اینارو به هم ربط میدادن یه دفعه همه رو شوک زده میکردن باحالتر میشد

آخرین ویرایش:
به نظر من اگه بياد تو زمان حال نابودي اين سري هست!اتفاقا به نظر من سريِ بعدي به قبل از التاير برميگرده!چون ممكنه موضوعاتي رو بفهمن كه به قبل از التاير مربوط بشه!حداقل اميدوارم اينطوري باشه!اصلا خوشم نمياد Ac بياد تو زمان حال!تازه همون AC2 هم زيادي پيشرفته شده بود!هرچي زمان بازي به زمان حال نزديك بشه آسون تر ميشه!

به نظر من اگه بياد تو زمان حال نابودي اين سري هست!اتفاقا به نظر من سريِ بعدي به قبل از التاير برميگرده!چون ممكنه موضوعاتي رو بفهمن كه به قبل از التاير مربوط بشه!حداقل اميدوارم اينطوري باشه!اصلا خوشم نمياد Ac بياد تو زمان حال!تازه همون AC2 هم زيادي پيشرفته شده بود!هرچي زمان بازي به زمان حال نزديك بشه آسون تر ميشه!
خودم به شدت خوشحال ترم اگر نیاد زمان حال چون اصالت AC به ورق زدن صفحات تاریخه
یه اشتباه بزرگ دیگه که یوبی کرده که فکر نکنم بشه جبرانش کرد اسون کردن بازیه
انقدر اسونش کرده که اگر بخواد به سختی AC1 فروشش فکر کنم نصف میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or