Assassin’s Creed: Revelations به طور رسمی رو نمایی شد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
باخره پس از چندین روز از انتشار اولین تیزر نامفهوم بازی جدید شرکت یوبیسافت (Assassin’s Creed: Revelations) این شرکت اولین اطلاعات رسمی را منتشر نمود.

assassins-creed-revelations.jpg

در این شماره بلاخره شاهد پایانی بر سه گانه اتزو خواهیم بود.
ادر این شماره اتزیو برای دستیابی به نکات زندگی الطائر و چگونگی تبدیل شدن وی به یک معلم و استاد بزرگ راهی قسطنطنیه می شود. او به قلب امپراتوری عثمانی ره سپار می شود. در حالی که گروهی از تمپلار ها در مناطقی از شهر قسطنطنیه در حال ایجاد آشوب و قدرتگیری می باشند.

بخش چند نفره در این شماره گسترش یافته و بسیار دقیق تر از نسخه Brotherhood می باشد.

در این بازی هر سه شخصیت قبلی ، الطائر ، دزموند و اتزیو قابل بازی می باشند.

Alexandre Amancio کاگردان بازی در این باره گفت " ساخت این نسخه از بازی برای ما و طرفدارانمان بسایر مهم می باشد ، زیرا بخش مهمی از داستان بازی را پوشش می دهد."

او افزود " ما چیز های زیادی را برای طرفداران این سری در E3 ترتیب دیده ایم و شخصاً نمیتوانم تا آن روز صبر کنم."

بازی Assassin’s Creed: Revelations برای عرضه در ماه نوامبر برای هر سه پلتفرم اصلی در نظر گرفته شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
اميدوارم كه اتزيو حالا كه پير شده يه ذره هم حرفه اي شده باشه
منظورت از این جمله چی بود الان.؟؟!!!!!!!!!خیلی باحال گفتی.!!!پس حتما تو شماره های 2 و BH عمه ی من با دست خالی آدم و عالم رو خلع سلاح میکرد.؟؟!!!یا تو BH بازم عمه ی من بود که Master of assassins شد.؟؟؟!!اصلا فلسفه ی اومدن آدمی به اسم Ezio چی بود.؟؟!!چه پستهای میبینم این یکی دور روزه کاش همه ی ما احساسی با این قضیه برخورد نمی کردیم..!!ای کاش منطقی و از روی عقل از چیزی تعریف میکردیم یا نقدش میکردیم.!!!

الان برای من یه ابهامی پیش اومده.:-/
یعنی چی که گفته شده کنترل این دو رو میشه در دست داشت ؟ اتزیو و الطیر
یعنی میشه با هردوشون به صورت مجزا بازی کرد و به عبارتی میشه اول بازی یکیشون رو انتخاب کرد.

من عاشق اتمسفر نسخه 1 و شخصیت الطیر هستم و خیلی هم از تم شرقی خوشم میاد و خیلی خیلی هم خوشحال شدم که بازی به استانبول میره.

به نظر من مثل همون مموری هاست با یه مموری اتزیو و مموری دیگه الطیر

خوشم میاد مکان بازی خوب جایی انتخب شده. قسطنطنیه خیلی تاریخ جالبی داره. بخونیدش. توسط نیروهای عثمانی تصرف شدش و به اسلامبول تغییر اسم داد که یعنی "شهر اسلام" که الان میگیم استانبول.
پتانسیل بالایی این شهر داره و به تم اساسین کرید هم شدیدا میخوره.
من برم یکم زبان ترکی یاد بگیرم :d

آخرین ویرایش:
منظورت از این جمله چی بود الان.؟؟!!!!!!!!!خیلی باحال گفتی.!!!پس حتما تو شماره های 2 و BH عمه ی من با دست خالی آدم و عالم رو خلع سلاح میکرد.؟؟!!!یا تو BH بازم عمه ی من بود که Master of assassins شد.؟؟؟!!اصلا فلسفه ی اومدن آدمی به اسم Ezio چی بود.؟؟!!چه پستهای میبینم این یکی دور روزه کاش همه ی ما احساسی با این قضیه برخورد نمی کردیم..!!ای کاش منطقی و از روی عقل از چیزی تعریف میکردیم یا نقدش میکردیم.!!!
نه اسلحه نمي گم كه منظورم اينكه مثلا از بالا مي پره تا يكي رو بكشه خداكنه حالا كه پيرتر شده از اين حركتا بيشتر انجام بده مثلا توي BH با شمشير مي زد بعد اگر همون كليد حمله رو نگه مي داشتي شليك مي كرد منظورم اين بودش يا همون خلع سلاح خداكنه حرفه اي تر از اينا رو انجام بده

الان برای من یه ابهامی پیش اومده.:-/
یعنی چی که گفته شده کنترل این دو رو میشه در دست داشت ؟ اتزیو و الطیر
یعنی میشه با هردوشون به صورت مجزا بازی کرد و به عبارتی میشه اول بازی یکیشون رو انتخاب کرد.

من عاشق اتمسفر نسخه 1 و شخصیت الطیر هستم و خیلی هم از تم شرقی خوشم میاد و خیلی خیلی هم خوشحال شدم که بازی به استانبول میره.
اگر اين طور كه گفته شده دنبال زنگي الطاير هست احتمالا مثلا از يكي بپرسه اونم مثلا بگه الطاير اينجوري كرد ... بعد بايد جاي الطاير بري يا اينكه عين 2 يه جا بود دنيال الطاير مي رفتي بالاي يه برج شايد اون جوري هم باشه

موضوع جالب اینکه واقعا فضای بازی خیلی بزرگتر میشه با توجه به این روند
فقط امیدوارم تمام تشکیلات اتزیو با خودش بیاره مخصوصا اون Assassin پرورش میداد :d

دوستان عزیز من اگر ممکنه از داستان شماره های قبلی اسپویل نکنید. من شخصاً هنوز نرفتم تهران و در نتیجه هنوز Brotherhood رو بازی هم نکردم! خیلی های دیگه هم مثل من هستند.

با تشکر از همکاریه صمیمانتون.

عنی میشه با هردوشون به صورت مجزا بازی کرد و به عبارتی میشه اول بازی یکیشون رو انتخاب کرد.
خدا از زبونت بشنوه:دی
یه چیزی تو مایه های call of juarez bib بشه!اول هر مرحله میشد توماس سا اون یکیو:دی ورداشت!
کلا ایده جالبی دادی و منم خیلی حال کردم باهاش:دی

من برم یکم زبان ترکی یاد بگیرم :d

هنوز معلوم نیس به ترکی حرف میزنن یا عربی،با سابقه ای که از یوبی سراغ داریم...:|

ولی به هر حال،بر اساس این گایدی که این سایت فراهم کرده:

1.تمامی حروف خونده میشن،مثلا اگه یه کانسِـنِنت T تو کلمه باشه با این که صامت هس بازم خونده میشه.

2.هر حرفی یه صدا بیشتر نداره.

3.حروف هیچوقت با هم ترکیب نمیشن تا یه صدای جدید تولید کنن مثلا:فون....>Phone

با این تفاسیر:

اسسینز کرید:

Suikastçının inancı

سوییکاستچینین اینانجا

.......

الطائر،اتزیو(اگه اتزیو اسمشو عوض نکنه که هیچی ولی اگه تو دیار غربت ترکی صداش کردن که بعید میدونم):

Kuş

کوش!!!:d

.....

عقاب

kartal

کارتال

.....

Rest in peace

اینو مطمئنم ایتالیایی میگه ولی باز به هر حال...>:)

huzur içinde yatsın

حوضور ایچینده یاتسان

دوستان بیان تایید کنن.:d

• Like
Reactions: hosein_fisher

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or