Assassin’s Creed: Revelations به طور رسمی رو نمایی شد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
باخره پس از چندین روز از انتشار اولین تیزر نامفهوم بازی جدید شرکت یوبیسافت (Assassin’s Creed: Revelations) این شرکت اولین اطلاعات رسمی را منتشر نمود.

assassins-creed-revelations.jpg

در این شماره بلاخره شاهد پایانی بر سه گانه اتزو خواهیم بود.
ادر این شماره اتزیو برای دستیابی به نکات زندگی الطائر و چگونگی تبدیل شدن وی به یک معلم و استاد بزرگ راهی قسطنطنیه می شود. او به قلب امپراتوری عثمانی ره سپار می شود. در حالی که گروهی از تمپلار ها در مناطقی از شهر قسطنطنیه در حال ایجاد آشوب و قدرتگیری می باشند.

بخش چند نفره در این شماره گسترش یافته و بسیار دقیق تر از نسخه Brotherhood می باشد.

در این بازی هر سه شخصیت قبلی ، الطائر ، دزموند و اتزیو قابل بازی می باشند.

Alexandre Amancio کاگردان بازی در این باره گفت " ساخت این نسخه از بازی برای ما و طرفدارانمان بسایر مهم می باشد ، زیرا بخش مهمی از داستان بازی را پوشش می دهد."

او افزود " ما چیز های زیادی را برای طرفداران این سری در E3 ترتیب دیده ایم و شخصاً نمیتوانم تا آن روز صبر کنم."

بازی Assassin’s Creed: Revelations برای عرضه در ماه نوامبر برای هر سه پلتفرم اصلی در نظر گرفته شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
اصلا حرفش هم نزن من خوشحالم که دیگه یه همچین بخشی توی بازی نیست :d
بعضی جاها به درد میخوردن این اساسین ها و واقعا نیاز بودن. چه اشکالی داشت مگه؟! :-/

بسیار هم خوب اینم تصویر مجله ی GAMEINFORMER برید حالشو ببرید
OMG !!!!!!!!!!
شد والپیپر ویندوزم :d چه عکسی

• Like
Reactions: Saber
کلا امیدوارم اگه بخش برادر هود و کنترلش دوباره تو بازی باشه اون با الطائر باشه(بلاخره مستر اساسین شد دیگه!)
و بخش پلتفرمش با اتزیو چون چابک تره!
کفر نگو :d الطایر باید تنها باشه! :d این بشر اصلا کار گروهی بلد نیست :d همون اول AC I گند زد به همه چی :d همون تنهایی کار کنه خیلی بهتره! ما هم راضی تریم!
بعد این اتزیو با 50-60 سال سن چابکه ؟ :dبنده خدا داره میمیره :d یک نگاه به صورتش بنداز :d :d :d

بعضی جاها به درد میخوردن این اساسین ها و واقعا نیاز بودن. چه اشکالی داشت مگه؟! :-/
اصلا حس اساسین بودن به تنهاییشه :d
کفر نگو :d الطایر باید تنها باشه! :d این بشر اصلا کار گروهی بلد نیست :d همون اول AC I گند زد به همه چی :d همون تنهایی کار کنه خیلی بهتره! ما هم راضی تریم!
بعد این اتزیو با 50-60 سال سن چابکه ؟ :dبنده خدا داره میمیره :d یک نگاه به صورتش بنداز :d :d :d

با تک تک کلماتت موافقم :دی

خوب همین که کنترل الطیر رو بهمون میدن باید کلاهمون رو بندازیم هوا :دی
این نطریه که شاید این ریشوئه الطیر باشه رو هم بشدت باهاش مخالفت میکنم . البته از لحاظ فُرم صورت شباهت داره اما بنظرم نباید واسش ریش بزارن .
با صحبتهای بالای امیر هم موافقم
در آخر بکگم تو تاپیک قبلی به اتزیو گفتم سوسول منظورم تو کل بازی نبود فقط همون اول بازی بود که این خصلت رو داشت متاسفانه به دوستان بر خورد :دی
ولی مطمئنم خیلیا موافقن که جذبه ابهت و استایل و لباس و تجهیزات الطیر فوق العاده بهتر و باورپذیرتر و دلچسب-تر بود :دی
پ.ن : هرچی به شخصیت سمت راست نگاه میکنم بیشتر به شباهتش به الطیر پِی میبرم . از زره قدیمی بگیر تا مشت کردن دست و استایل صورت . فکر کنم قراره با الیر تو این لباس بازی کنیم نه لباس قدیمیش :( نمیدونم شایدم اتزیو باشه ( که احتمال اینم هست چون از یک شخصیت دو عکس کنار هم نمیزارن مگر اینکه بخوان پیر شدنش رو نشون بدمن ! )

اصلا حس اساسین بودن به تنهاییشه :d
آره در مورد الطائر موافقم! تنها باید باشه.

من مرده ی اون لباس سفید الطائر هستم. خدا کنه لباسش رو نشه عوض کرد همون سفید باشه :d !!! (مرده ی صورت تیغ کردش هم هستم!!)

این بشر اصلا کار گروهی بلد نیست :d همون اول AC I گند زد به همه چی :d
ای یادش بخیر واقعا اونجا که اولین بار میخواست بره قطعه بهشت رو بدزده و با Robert De Sable درگیر شد رو آدم یادش نمیره. آدم دلش میخواد دوباره بره یکش رو. یا لااقا بره ویدئو گیم پلیش رو ببینه!

آخرین ویرایش:
باشه حالا من یه چیزی گفتم:دی
شاید اصلا کلا با یه کاراکتر دیگه اشه!
نکنه چون دزموند تو کما رفته خودشو تو نسل الطائر و اتزیو ببینه و....
چون تو 2ـش صابقه داشت این دزموند!!!!!
اگه اینطوری باشهش خیلی جالب میشه!
از الطائر شکاک!تا دزموند خاکی:دی (منظورم اینه که بری ببینی الطائر اون موقع چیکار کرد!!!!بعد بری بقیه زندگی اتزیو رو ببینی!(

الطائر یه چیز دیگه بود اصلا تو نسخه اول چیز *نداشت این اتزیو که همش دنبال دختر راه می افتاد ادم حالش از assassins بهم می خورد
خدا رو شکر که الطائر برگشت

اولین شات بازی:

ACR_SP_SC_04_Hookblade_Hanging-600x337.jpg
واههههههه ايول عجب چيزي هست اين لباسش خيلي قشنگه اين اسسين كريد 2 و برادرهود يه مشكل كه داشتند توي روم يه لباس قرمز بود و توي فرانسه لباس ابي بود مشكلش اين بود اميدوارم توي اين همين لباسش از اول تا اخر باشه
ولي اون عكس خيلي ابهت داره

آخرین ویرایش:
..

ولي واقعا تنها باشي عالي هست اون اسسين اخري چي بود حالا بايد دنبالشون مي رفتي كمكشون هم مي كردي تازه به نظر من نبايد اون Wanted ها رو مي زاشتن توي اسسين 1 راه مي رفتي 100 تا سرباز مي يومدن دنبالت اون بازي بود
به نظر من اگر كه گذاشتن اسسين كريد (تروريست) بايد بازيشم عين اسمش باشه همه جا دنبالت باشن ولي مخفي ادم بكشي
از نظر اسلحه و تجهيزات اتزيو عاليه
از نظر قدرت و زرنگي و حركت و چاپكي الطاير عاليه

ایول خیلی خوشحال شدم . واقعا عالیه که میشه با هر دوتاشون بازی کرد .
به نظر می یاد باید داستان جالب تری هم داشته باشه ولی بوش می یاد که خیلی از چیز میزای گنگ رو برطرف می کنه ولی باز به نظرم داستانای گنگ هنوز ادامه داره و حتی ممکنه بیشتر هم بشه .
قسطنطنیه باید جای خیلی جالبی باشه . راستش تو این سری اساسین من خیلی از ونیز خوشم میاد . امیدوارم اینجا هم جای باحالی هم باشه . ( ما که هنوز کلی چیز گنگ در ذهنمون باقی مونده . می ترسم آخرشم بر طرف نشه :d)
فقط همین یدونه شهر معلوم شده ؟

ما که بالاخره نفهمیدیم یکی به ما بگه این نسخه یک عنوانه یا شماره 3 بازی ؟:-/

Spain-off هستش . از اسمش معلومه دیگه . شماره دار نیست :d

الان برای من یه ابهامی پیش اومده.:-/
یعنی چی که گفته شده کنترل این دو رو میشه در دست داشت ؟ اتزیو و الطیر
یعنی میشه با هردوشون به صورت مجزا بازی کرد و به عبارتی میشه اول بازی یکیشون رو انتخاب کرد.

من عاشق اتمسفر نسخه 1 و شخصیت الطیر هستم و خیلی هم از تم شرقی خوشم میاد و خیلی خیلی هم خوشحال شدم که بازی به استانبول میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or