Assassin’s Creed: Revelations به طور رسمی رو نمایی شد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
باخره پس از چندین روز از انتشار اولین تیزر نامفهوم بازی جدید شرکت یوبیسافت (Assassin’s Creed: Revelations) این شرکت اولین اطلاعات رسمی را منتشر نمود.

assassins-creed-revelations.jpg

در این شماره بلاخره شاهد پایانی بر سه گانه اتزو خواهیم بود.
ادر این شماره اتزیو برای دستیابی به نکات زندگی الطائر و چگونگی تبدیل شدن وی به یک معلم و استاد بزرگ راهی قسطنطنیه می شود. او به قلب امپراتوری عثمانی ره سپار می شود. در حالی که گروهی از تمپلار ها در مناطقی از شهر قسطنطنیه در حال ایجاد آشوب و قدرتگیری می باشند.

بخش چند نفره در این شماره گسترش یافته و بسیار دقیق تر از نسخه Brotherhood می باشد.

در این بازی هر سه شخصیت قبلی ، الطائر ، دزموند و اتزیو قابل بازی می باشند.

Alexandre Amancio کاگردان بازی در این باره گفت " ساخت این نسخه از بازی برای ما و طرفدارانمان بسایر مهم می باشد ، زیرا بخش مهمی از داستان بازی را پوشش می دهد."

او افزود " ما چیز های زیادی را برای طرفداران این سری در E3 ترتیب دیده ایم و شخصاً نمیتوانم تا آن روز صبر کنم."

بازی Assassin’s Creed: Revelations برای عرضه در ماه نوامبر برای هر سه پلتفرم اصلی در نظر گرفته شده است.

منبع

آخرین ویرایش:
مرسی از خبر صادق جان
خوبه. وقتی که میتونیم به جای الطائر هم بازی کنیم دیگه خیالم راحت شد. پس با این حال گیم پلی زمان اتزیو با الطائر باید فرق کنه دیگه مسلما ؟! از لحاظ تجهیزات و اینا.
معلوم هم نیست چرا قسطنطنیه (عجب جایی :d) الطائر که با توجه به کدکس های شماره 2 چیزی در این مورد نگفت.
باید ببینیم تو E3 چی میشه. دیگه مردم از رمز و راز میخوام همه چی آشکار بشه برام!! :d

خیلی خوشحال شدم

مطمئنم خیلی جالب میشه ، حالا دوتا شخصیت اصلی داریم ( کلا دزموند خیلی کمرنگه برای همین میگم دوتا :دی )

یه شخصیت خیلی جدی و با جذبه ( الطائر عزیزدل :-*) ، یه شخصیت هم شوخ و باحال ( اتزیو خودمون b-) )

او افزود " ما چیز های زیادی را برای طرفداران این سری در E3 ترتیب دیده ایم و شخصاً نمیتوانم تا آن روز صبر کنم."

میگم حالا که نه تو میتونی صبر کنی ، نه ما ( هوادارا ) بیا همه چیزو همین الان بگو ما رو هم راحت کن :دی

آقا من یه چیزی رو تو شماره قبل نفهمیدم ... بالاخره لوسی مرد یا نه ؟ در این مورد توضیحی ندادن ؟=((:d

اتزو نیست اتزیوئه!
این جور که من فهمیدم منظورشون کارکتر جدید شماره 3ه ...

ویرایش :

ادر این شماره اتزیو برای دستیابی به نکات زندگی الطائر و چگونگی تبدیل شدن وی به یک معلم و استاد بزرگ راهی قسطنطنیه می شود. او به قلب امپراتوری عثمانی ره سپار می شود. در حالی که گروهی از تمپلار ها در مناطقی از شهر قسطنطنیه در حال ایجاد آشوب و قدرتگیری می باشند.

دوباره اتزیو ؟؟؟ مگه قرار نبود یه کارکتر جدید از این خاندان نقش اصلی رو ایفا کنه ؟؟؟

آخرین ویرایش:
اتزیو که آخر قبلی مرد دیگه آخرش هم زد زنرو کشت هم خودش انگار مرد.
اتزیو کجا مردش ؟! مطمئنی منظورت از اتزیو دزموند نیست ؟! (که دزموند هم نمردش... تازه معلوم نیست لوسی هم مرده باشه (که من خودم نفهمیدم قضیه کنترل شدن دزموند و کشتن لوسی چی بودش))

خوشحالم که این بازی بلاخره معرفی شد.
نمیدونم چرا دلم میگه این پیره همون الطیره.کسی هم تا حالا که تایید نکرده یکی الطیره یکی هم اتزیو تو این عکس.
آخه یکم به همین صورتش نگاه کنید.اگه یادتون باشه الطیر چونه یکمی کشیده تری داشت و صورتش هم دراز تر بود این هم کشیدست ولی اتزیو صورتش یکم گرد تر و چونه کوچک تری داشت برای همین میگم.
بعد آخه اتزیو چشه به تجهیزات قبل برگرده.لباسش قدیمی تره و تازه دستکش هم نداره به جاش اون لبه رو hiden blade رو داره.بعد چند بار میخوان لباس اتزیو رو تغییر بدن؟!نکنه بازهم میخوان لباس قبلیش رو خراب کنن

خدا کنه سه گانه سالار اسسین ها امسال تموم بشه.
وقتی یوبی میبینه یک IP اینهمه طرفدار داره و کلی هم خودش از این بابت داره سود میبره مگه دیوانس 3 گانه کنه تموم کنه بره؟
البته به یوبی نمیشه اعتماد کرد میاد میگه سه گانس دو سال دیگه میاد باز یک شماره دیگه میده نمونه سری POP , فقط امیدوارم به عاقبت POP دچار نشه بازی

آقا من یه چیزی رو تو شماره قبل نفهمیدم ... بالاخره لوسی مرد یا نه ؟ در این مورد توضیحی ندادن ؟=((:d

این جور که من فهمیدم منظورشون کارکتر جدید شماره 3ه ...
:|:|:::|:|:|:|:|:|
----------------------
اتزیو که آخر قبلی مرد دیگه آخرش هم زد زنرو کشت هم خودش انگار مرد.
=))
----------------------
ممنون، تصحیح شد
----------------
خیلی خوشحال شدم

مطمئنم خیلی جالب میشه ، حالا دوتا شخصیت اصلی داریم ( کلا دزموند خیلی کمرنگه برای همین میگم دوتا :biggrin1: )

یه شخصیت خیلی جدی و با جذبه ( الطائر عزیزدل :-*) ، یه شخصیت هم شوخ و باحال ( اتزیو خودمون b-)
:دی آره منم موافقم!
کلا امیدوارم اگه بخش برادر هود و کنترلش دوباره تو بازی باشه اون با الطائر باشه(بلاخره مستر اساسین شد دیگه!)
و بخش پلتفرمش با اتزیو چون چابک تره!

وقتی یوبی میبینه یک IP اینهمه طرفدار داره و کلی هم خودش از این بابت داره سود میبره مگه دیوانس 3 گانه کنه تموم کنه بره؟
البته به یوبی نمیشه اعتماد کرد میاد میگه سه گانس دو سال دیگه میاد باز یک شماره دیگه میده نمونه سری POP , فقط امیدوارم به عاقبت POP دچار نشه بازی

نه عزیز دل من منظورم:

سالار اسسین ها=اتزیو:d

اشتباه از من بود.

:|:|:::|:|:|:|:|:|
----------------------

=))
----------------------

----------------

:دی آره منم موافقم!
کلا امیدوارم اگه بخش برادر هود و کنترلش دوباره تو بازی باشه اون با الطائر باشه(بلاخره مستر اساسین شد دیگه!)
و بخش پلتفرمش با اتزیو چون چابک تره!
اصلا حرفش هم نزن من خوشحالم که دیگه یه همچین بخشی توی بازی نیست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or