Multi Platform Assassin’s Creed IV: Black Flag

600x-1

Assassin’s Creed 4: Black Flag
ناشر:
Ubisoft
سازنده:
Ubisoft Montreal
دیگر سارندگان :
Ubisoft Annecy
Ubisoft Bucharest
Ubisoft Kiev
Ubisoft Montpellier
Ubisoft Quebec
Ubisoft Singapore
Ubisoft Sofia

سبک:
Action-Adventure
تاریخ عرضه:
2013- 22 November
بالاخره Assassin’s Creed 4: Black Flag توسط Ubisoft تایید شد.
سرپرست نویسندگان داستان Assassin's Creed: Revelations نویسنده اصلی Assassin’s Creed IV می باشد.
بازی در قرن 18 رخ می دهد و داستان Edward Kenway پدر Haytham Kenway را روایت می کند که یک دزد دریایی است.
محل بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag اینبار در کارائیب، در جزایر متعدد از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما خواهد بود.
حدود 50 درصد بازی در دریا اتفاق خواهد افتاد و نبر دریایی نقش مهمی را در ان ایفا می کند و شما قادر به حمل 4 تفنگ و دو شمشیر خواهید بود.
سیستم مبارزات بازی نیز بهبود نسبی داشته است و تمرکز بر روی مخفی کاری نیز بیشتر شده است.
قابلیت شکار ابزیان غول پیکار و مبارزه زیر دریا با کوسه و پیدا کردن گنج هایی که در دریا هستند از قابلیت های هستند که به این نسخه اضافه شده است.
Kenway بی پروا و محاسبه گر ، جذاب و خراب، خوش تیپ و..... است، او در همه چیز عالی خواهد بود انتظار میرود این آدم در نوع خود درجه 1 باشد، او به دنبال "واقعیت و جریان داستان واقعی از دزدان درییایی هست.
نسخه PC لید پلفترم بازی بوده ونه تنها از لحاظ گرافیکی با نسخه Next Gen برابری می کند,بلکه گرافیک و فریم ریت بهتری را نیز دارست.
====================================================================================================

تصاویر بازیAssassin's Creed IV
====================================================================================================
Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

جزئیات نسخه های Collector Edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica
The Buccaneer Edition
  • Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content
The Skull Edition
  • Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content
The Special Edition
This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.
تریلر ها:
28454866042751896088.jpg

Hi-Res H.264 MP4 52.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.3MB Download
90114680206377043713.jpg

HD H.264 MP4 790.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 160.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 41.7MB Download
95383181075398111292.jpg

HD Quicktime 157.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 47.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 11.8MB Download
70313418099330858272.jpg

HD H.264 MP4 273.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4 49.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.6MB Download
سیستم مورد نیاز:
-Operating System: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
-RAM: 2GB for Windows Vista, Windows 7, Windows 8
-Video card: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
-DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
-Disk Space: 30 Gb
-Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
-Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

سیستم پیشنهادی:

-Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better
-RAM: 4GB or more
-Video card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better
Supported video cards at the time of release: Nvidia GeForce GTX 260 or better, GT400, GT500, GT600, GT700 series or AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series
- Note: Latest GeForce drivers tested: 320.49 for all series. Latest Radeon drivers tested: 13.1 for Radeon HD4000, 13.4 for Radeon HD5000 and above.
- Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.

آخرین ویرایش:
سلام

از دوستان حرفه ای کسی می تونه جامع و مفید تمام کلیدهای انجام بازی در کامپیوتر رو توضیح بده ؟

مثلا وقتی می خواهی یکی رو از پشت بکشی بهش نزدیک می شی و یک هاله رنگی دورش میاد . باید کدوم کلید رو بزنی ؟ E ؟

با کدوم کلید اسلحه رو می شه عوض کرد ؟ Q ؟ چون در اساسین دو مدل اسلحه داری که دومی اسلحه جانبی مثل تفنگ یا بمب دودی یا چاقو زیر آستین هست و اولی شمشیر .

سلام

از دوستان حرفه ای کسی می تونه جامع و مفید تمام کلیدهای انجام بازی در کامپیوتر رو توضیح بده ؟

مثلا وقتی می خواهی یکی رو از پشت بکشی بهش نزدیک می شی و یک هاله رنگی دورش میاد . باید کدوم کلید رو بزنی ؟ E ؟

با کدوم کلید اسلحه رو می شه عوض کرد ؟ Q ؟ چون در اساسین دو مدل اسلحه داری که دومی اسلحه جانبی مثل تفنگ یا بمب دودی یا چاقو زیر آستین هست و اولی شمشیر .

نقشه:TAB
منو استارت:ESC
نشونه گیری:راست کلیک
ریلود تفنگ:R
شلیک در حالت نشونه گیری:چپ کلیک
منوی اطلاعات منطقه:نگه داشتن اسکرول موس
انتخاب سلاح های اولیه:Q,1,2,3
انتخاب سلاح های ثانویه:اسکرول موس,4,5,6,7,8,9
پریدن:Space
کانتر/ارتباط برقرار کردن:E
حمله:چپ کلیک
استفاده از سلاح ثانویه/شلیک سریع با تفنگ:F
ایگل ویژن:V
کشتی

مرتار:Q
شلیک سریع:چپ کلیک
تلسکوپ:E
سرعت:W
کاهش سرعت:S
تفنگ های کناری کشتی:Shift

حاله سفید که اومد چپ کلیک بزن تا با هیدن بلید بکشش

ریلود تفنگ:R
شلیک در حالت نشونه گیری:چپ کلیک
منوی اطلاعات منطقه:نگه داشتن اسکرول موس
انتخاب سلاح های اولیه:Q,1,2,3
انتخاب سلاح های ثانویه:اسکرول موس,4,5,6,7,8,9
پریدن:Space
کانتر/ارتباط برقرار کردن:E
حمله:چپ کلیک
استفاده از سلاح ثانویه/شلیک سریع با تفنگ:F
ایگل ویژن:V
کشتی

مرتار:Q
شلیک سریع:چپ کلیک
تلسکوپ:E
سرعت:W
کاهش سرعت:S
تفنگ های کناری کشتی:Shift

حاله سفید که اومد چپ کلیک بزن تا با هیدن بلید بکشش

ممنون

کلید T کاره خاصی نمی کنه ؟

تویه توضیحات نوشته chain killer .

موقع مبارزه من چپ کلید همراه با کلید E رو می زنم + کلیدهای حرکت درسته یا راه آسون تری هم هست ؟؟

ممنون

کلید T کاره خاصی نمی کنه ؟

تویه توضیحات نوشته chain killer .

موقع مبارزه من چپ کلید همراه با کلید E رو می زنم + کلیدهای حرکت درسته یا راه آسون تری هم هست ؟؟

تو مبارزه برای ضربه زدن فقط چپ کلیک رو بزنین

برای دفاع کردن E، وقتی صحنه یه کم مکث کرد، چپ کلیک دشمنو میکشه، F از سلاح ثانویه استفاده میکنه، با Space خلع سلاح میکنه اگه رو مشت باشه سلاح رو ازشون میگیره، E پرتشون میکنه

هنگام حمله نیازی به E نیست!!

خیر T هم کاری نمیکنه، اون تو لیبریشن (لایبریشن) بود که با T چین کیل میکرد

سلام عزیزان
دوستان من کشتیم بیشتر از ۴۸۰ تا چوب ذخیره نمیکه... چیکار کنم ظرفیتش بره بالا؟

ویرایش : حل شد

راستی یه پیشنهاد! از برنامه ی موبایلش اگر میتونی حتما استفاده کن! چون خیلی سریع و راحت میتونی پول در بیاری! :d اینجوری هروقت هم پای بازی نیستی،میتونی کشتی هات رو بفرستی تجارت کنند! :d

دادا دقیقا اسم نرم افزار موبایلش چیه؟
Uplay?

عزیزان این Kenways Fleet و مسخرست... برا نقشه ها چیکار باید بکنم؟

آخرین ویرایش:
سلام
منم این بازی رو گرفتم
خیلی قشنگه،فقط حیف که بدون اپدیت پره باگه ( یکیش سکان کشتیاش، یک مکث عجیب داشت، همینطور موقع ریختن نوشیدنی صدا داشت ولی چیزی از بطری خارج نمیشد)
که خدارو شکر بعد 2 ساعت و نیم اپدیت، 2 گیگی، ظاهرا مشکل سکان برطرف شده، البته الان اوایل بازیم هنوز 7 درصد رفتم
ولی الحق خیلی بازی قشنگ شده، گرافیکش ستودنیه

سلام
منم این بازی رو گرفتم
خیلی قشنگه،فقط حیف که بدون اپدیت پره باگه ( یکیش سکان کشتیاش، یک مکث عجیب داشت، همینطور موقع ریختن نوشیدنی صدا داشت ولی چیزی از بطری خارج نمیشد)
که خدارو شکر بعد 2 ساعت و نیم اپدیت، 2 گیگی، ظاهرا مشکل سکان برطرف شده، البته الان اوایل بازیم هنوز 7 درصد رفتم
ولی الحق خیلی بازی قشنگ شده، گرافیکش ستودنیه

فوق العادست
من که همون اول بازی پچ رو نصب کردم بعد بازی کردم چون میدونستم بدون پچ کلی باگ داره :dضمن اینکه با پچ 1080 میشه :d
کلا از دست نده اگه میتونی پلات کن که لذتش 2 چندان میشه ;;)

فوق العادست
من که همون اول بازی پچ رو نصب کردم بعد بازی کردم چون میدونستم بدون پچ کلی باگ داره :dضمن اینکه با پچ 1080 میشه :d
کلا از دست نده اگه میتونی پلات کن که لذتش 2 چندان میشه ;;)
من اول یدور بازی رو بدون اپدیت بازی میکنم تا باگاشو پیدا کنم، بعد اپدیت میکنم تا ببینم باگاش از بین رفته یا نه؟!
امروز که اپش کردم دیدم اکثر باگاش از بین رفتن،
چطوری پلات کنم؟؟؟

هان؟ چه کاریه دوبار بری باگ پیدا کنی؟ :d
آپدیت کن که کلا باگ نبینی :d البته بازم باگ داره! :-"

پلات کردن...فعلا فقط میتونم بگم بخش داستانی رو تموم کن،همه ی مراحل فرعی رو برو، توی مراحل داستانی 2تا ماموریت فرعی بهت میگه و اونا رو انجام بده...هرچی توی مپ هست رو پیدا کن! :-" ، خونه و کشتی ور تا خرخره آپگرید کن! :-"
میشه گفت با این حرکات بازی پلات میشه تقریبا! :d کلا نقشه رو پاکسازی کن ! :d

برای راحتی کار هم،همین الان برو برای موبایلت برنامه ی بازی رو بگیر تا هر وقت پای بازی نیستی هم بتونی پول در بیاری! :d ( AC IV سرچ کنی،همون برنامه اول خودشه:-" ناشرش هم یوبیه و مشخصه:-" )

اره دیگه اول باگاشو کشف میکنم بعد که دیدم با اپدیت برطرف شده کیف میکنم!
راستی من الان مرحله ایم که باید برجکها رو با کشتی بزنم( 4 تا) خیلی سخته!!! قلق خواصی داری؟؟؟؟
اخه خود برجکه راه به راه گوله میزنه، از اطراف هم کشتی هایه دشمن میریزن سرت!!! من هرچی زور زدم نتونستم یک تنه حریفشون بشم!!
ایا پاس کردن این مرحله روش خواصی داره؟؟ اگه داره بمنم بگید؟؟
ممنون

اره دیگه اول باگاشو کشف میکنم بعد که دیدم با اپدیت برطرف شده کیف میکنم!
راستی من الان مرحله ایم که باید برجکها رو با کشتی بزنم( 4 تا) خیلی سخته!!! قلق خواصی داری؟؟؟؟
اخه خود برجکه راه به راه گوله میزنه، از اطراف هم کشتی هایه دشمن میریزن سرت!!! من هرچی زور زدم نتونستم یک تنه حریفشون بشم!!
ایا پاس کردن این مرحله روش خواصی داره؟؟ اگه داره بمنم بگید؟؟
ممنون

روش خاصی نداره
یکم کشتی رو قوی تر کنی راحت همه رو میزنی :d
باید Canon ها رو قوی کنی :d بعد هم میتونی کشتی ها رو 1 سوت بزنی هم اون قلعه ها ;;)

روش خاصی نداره
یکم کشتی رو قوی تر کنی راحت همه رو میزنی :d
باید Canon ها رو قوی کنی :d بعد هم میتونی کشتی ها رو 1 سوت بزنی هم اون قلعه ها ;;)
اصلا نمیشه! هنوز نرسیده به برجکها، شروع میکنن به تیر اندازی!
بیشتر از اینم نمیشه در شرایط فعلی اپ کرد ( نه پولش زیاده نه اینکه خود بازی اجازه میده)
یهو سه تا کشتی میریزن سر ادم!!!

بیشتر از اینم نمیشه در شرایط فعلی اپ کرد ( نه پولش زیاده نه اینکه خود بازی اجازه میده)
برای metal و wood که باید کشتی هارو بزنی بهت میده و
من یه راه به دست اوردن پول راحت از Ac بلدم.:d
اول مرحله Sequence 3 Memory 2 میری تا میرسی به عکس زیر
bv09920xayhwhcdn9nkh.jpg

جیب اینارو خالی میکنی و به منوی بازی برمیگردی دوباره Last checkpoint میکنی و هر چقدر دلت خواست پول بدست بیاری انجام میدی .
حتما قبل از اینکه مرحله رو به اتمام برسونی از منوی بازی خارج شو و به سیو خودت برگرد و پولا برات سیو میشه .:d

البته فکر کنم شما plan اپدیت هارو ندارین
برای پیدا کردن plan اپدیت ها باید اون نقشه گنج هایی رو که پیدا میکنی بری و گنج رو هم ور داری چون تو 3000-4000 پول داره هم plan اپدیت کشتی ها
باری اینکه پول هم بدست بیاری میتونی بری از تو کابین کشتیت rum ها رو بفروشی که پول خوبی هم میده

- - -ویرایش - - -

پلات کردن...فعلا فقط میتونم بگم بخش داستانی رو تموم کن،همه ی مراحل فرعی رو برو، توی مراحل داستانی 2تا ماموریت فرعی بهت میگه و اونا رو انجام بده...هرچی توی مپ هست رو پیدا کن! :-" ، خونه و کشتی ور تا خرخره آپگرید کن! :-"
میشه گفت با این حرکات بازی پلات میشه تقریبا! :d کلا نقشه رو پاکسازی کن ! :d
مدیونین اگه فکر کنین این کار هارو تو بازی های دیگه انجام بدین پلات شه :-" :d

البته فکر کنم شما plan اپدیت هارو ندارین
برای پیدا کردن plan اپدیت ها باید اون نقشه گنج هایی رو که پیدا میکنی بری و گنج رو هم ور داری چون تو 3000-4000 پول داره هم plan اپدیت کشتی ها
باری اینکه پول هم بدست بیاری میتونی بری از تو کابین کشتیت rum ها رو بفروشی که پول خوبی هم میده

نه لازم به آپدیت فول نداره شکست دادن این برجها ... همون به اندازه ای که کنان ها با آرمور رو 2 یا 3 مرحله آپگرید کنید برا شکست دادن برج ها کافیه ...

پلات کردن بازی خیلی وقتگیر بود ... اگه میدونستم اینقدر وقتگیره بازی رو پلات نمیکردم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or