Multi Platform Assassin’s Creed IV: Black Flag

600x-1

Assassin’s Creed 4: Black Flag
ناشر:
Ubisoft
سازنده:
Ubisoft Montreal
دیگر سارندگان :
Ubisoft Annecy
Ubisoft Bucharest
Ubisoft Kiev
Ubisoft Montpellier
Ubisoft Quebec
Ubisoft Singapore
Ubisoft Sofia

سبک:
Action-Adventure
تاریخ عرضه:
2013- 22 November
بالاخره Assassin’s Creed 4: Black Flag توسط Ubisoft تایید شد.
سرپرست نویسندگان داستان Assassin's Creed: Revelations نویسنده اصلی Assassin’s Creed IV می باشد.
بازی در قرن 18 رخ می دهد و داستان Edward Kenway پدر Haytham Kenway را روایت می کند که یک دزد دریایی است.
محل بازی Assassin’s Creed IV: Black Flag اینبار در کارائیب، در جزایر متعدد از جمله جامائیکا، کوبا و باهاما خواهد بود.
حدود 50 درصد بازی در دریا اتفاق خواهد افتاد و نبر دریایی نقش مهمی را در ان ایفا می کند و شما قادر به حمل 4 تفنگ و دو شمشیر خواهید بود.
سیستم مبارزات بازی نیز بهبود نسبی داشته است و تمرکز بر روی مخفی کاری نیز بیشتر شده است.
قابلیت شکار ابزیان غول پیکار و مبارزه زیر دریا با کوسه و پیدا کردن گنج هایی که در دریا هستند از قابلیت های هستند که به این نسخه اضافه شده است.
Kenway بی پروا و محاسبه گر ، جذاب و خراب، خوش تیپ و..... است، او در همه چیز عالی خواهد بود انتظار میرود این آدم در نوع خود درجه 1 باشد، او به دنبال "واقعیت و جریان داستان واقعی از دزدان درییایی هست.
نسخه PC لید پلفترم بازی بوده ونه تنها از لحاظ گرافیکی با نسخه Next Gen برابری می کند,بلکه گرافیک و فریم ریت بهتری را نیز دارست.
====================================================================================================

تصاویر بازیAssassin's Creed IV
====================================================================================================
Assassins-Creed-4-black-flag-collectors-edition-600x334.jpg

جزئیات نسخه های Collector Edition :

The Black Chest Edition
  • Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow
  • Exclusive SteelBook
  • High-quality artbook
  • The official soundtrack
  • 2 Lithographs in their protective envelope
  • 2 canvas prints
  • All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons
  • Collector’s box
  • Physical pirate booty: Parchment world map, an original Black Flag replica
The Buccaneer Edition
  • Premium Quality Edward Kenway Figurine on the Jackdaw’s Crow’s Nest
  • High-quality artbook
  • Collector’s box
  • Additional Unlockable In-game Content
The Skull Edition
  • Collector Jumbo Steel Case
  • High-quality artbook
  • Unlockable In-game Content
The Special Edition
This special edition will be available at the standard price and includes unlockable in-game content only available at game launch.
تریلر ها:
28454866042751896088.jpg

Hi-Res H.264 MP4 52.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 13.3MB Download
90114680206377043713.jpg

HD H.264 MP4 790.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 160.9MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 41.7MB Download
95383181075398111292.jpg

HD Quicktime 157.8MB Download
Hi-Res H.264 MP4 47.7MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 11.8MB Download
70313418099330858272.jpg

HD H.264 MP4 273.3MB Download
Hi-Res H.264 MP4 49.3MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 12.6MB Download
سیستم مورد نیاز:
-Operating System: Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
-RAM: 2GB for Windows Vista, Windows 7, Windows 8
-Video card: Nvidia GeForce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
-DirectX: DirectX June 2010 Redistributable
-Disk Space: 30 Gb
-Sound: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
-Peripherals: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

سیستم پیشنهادی:

-Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)
-Note that we only support 64 bit OSs.
-Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better
-RAM: 4GB or more
-Video card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better
Supported video cards at the time of release: Nvidia GeForce GTX 260 or better, GT400, GT500, GT600, GT700 series or AMD Radeon HD4870 or better, HD5000, HD6000, HD7000 series
- Note: Latest GeForce drivers tested: 320.49 for all series. Latest Radeon drivers tested: 13.1 for Radeon HD4000, 13.4 for Radeon HD5000 and above.
- Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.

آخرین ویرایش:
حالا کی گفته هرسال یه اساسین جدید بدن بیرون که بخوان توش از این تنوع ها ایجاد بکنن!؟!؟
تنوع !؟:-b این بازی فقط یه کپی محض از FarCry3 و Assassin's Creed 3 هست و هیچ تنوعی نداره. حتی اون آژیر پایگهاهای FarCry 3 به شکل مسخره در این نسخه بازی دیده میشه. کشتی رانی هم چیز جدیدی نیست و در AC3 وجود داشت. شما نسخه دوم AC و به خصوص Brotherhood را صد در بازی کرده ای. AC به اون میگن، دیگه از نسخه Revelation این بازی نابود شد. حتی داستان زیبای بازی هم در این دو نسخه آخر به گند کشیده شد.
حالا که اینجور شد باید بگم واقعا امیدوارم که به جای کشتی رانی اصلا بیخیال این بازی بشن و اگه خواستن یه چیزی تو مایه های AC4 بسازن حداقل اسمش را عوض کنن که آدم وسوسه نشه بخواد دوباره این بازی را به امید دیدن نسخه دوم، نصب کنه و روز از نو بشه و روزی از نو ... :-&

مگه AC III چیزی هم داشت که بشه از رو ش تقلید کرد !!!! ؟؟؟؟؟ جواب این سوال رو دیگه فکر کنم حتی خود یوبی هم می دونه !!!
در مورد Far cry 3 هم حرفتون رو به کل قبول ندارم !! مگه هر بازی ای که تو جنگل می سازن شما می گی از هم تقلید کردن ؟!!!!

در مورد هرسال نساختن بازی حق با شما ست که متاسفانه از یوبی بعید ه !!! اساسین ؛ میلیون ها دلار پول ؛ یوبی !!!!!

در مورد bh و revelation هم راست می گین ! ولی به نظر اکثریت منتقد ها ac4 یک بازگشت حساب می شه برای این سری ...

گیم پلی بازی واقعا سرگرم کننده ست !!!

کشتی رانی هم که کلا مخالف م باهاتون !
گیم پلی کشتی رانی تو ac3 به یک ساعت هم نمی رسید !! اونم خیلی ضعیف !! ولی تو این شماره شما از ۴۰ -۵۰ ساعت بازی به جرئت ۷۰٪ ش رو آبید !!! ولی جالب اینکه بازم خسته کننده نمی شه !!!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

حالا کی گفته هرسال یه اساسین جدید بدن بیرون که بخوان توش از این تنوع ها ایجاد بکنن!؟!؟
تنوع !؟:-b این بازی فقط یه کپی محض از FarCry3 و Assassin's Creed 3 هست و هیچ تنوعی نداره. حتی اون آژیر پایگهاهای FarCry 3 به شکل مسخره در این نسخه بازی دیده میشه. کشتی رانی هم چیز جدیدی نیست و در AC3 وجود داشت. شما نسخه دوم AC و به خصوص Brotherhood را صد در بازی کرده ای. AC به اون میگن، دیگه از نسخه Revelation این بازی نابود شد. حتی داستان زیبای بازی هم در این دو نسخه آخر به گند کشیده شد.
حالا که اینجور شد باید بگم واقعا امیدوارم که به جای کشتی رانی اصلا بیخیال این بازی بشن و اگه خواستن یه چیزی تو مایه های AC4 بسازن حداقل اسمش را عوض کنن که آدم وسوسه نشه بخواد دوباره این بازی را به امید دیدن نسخه دوم، نصب کنه و روز از نو بشه و روزی از نو ... :-&
بهتر نیست بجای اینکه همینطوری نظر شخصیتونو بعنوان فکت صادر کنین قبلش یک "بنظر من" بنویسید ؟
1- موندم خداییش! خداییش! خداییش هر بازیی که توی جزیره باشه و سازندشم همونه FC3 باشه کپی برداری از FC3 هست؟ منطق تو حلقم! جون ما چهار تا دلیل واسه ما بیار که این بازی از رو FC3 کپی برداری شده من یکی سری AC رو میبوسم کنار و دیگه حتی از دور بهش نگاهم نمیندازم چه برسه به اینکه بگیرم بازی کنم :)
بعدشم شما یا انگار ACIII رو کامل بازی نکردید یا ACIV رو همون مرحله اول ول کردین که میگین کشتی سواریش توی ACIII بوده و جدید نیست! اینو بهتون بگم که من وقتی توی ACIII سوار کشتی میشدم حالم بد میشد با اون سیستم تیر اندازی داغون و مسخرش و مطمئن بودم که وقتی ACIV بیاد حالم از کشتی سواریش بهم میخوره اما بعد اینکه دیدم اینهمه توی کشتی سواریش تنوع ایجاد شده و چه چیز هایی بهش اضافه شده از سواری با کشتیش خسته نمیشدم! در صورتی که توی ACIII توی مراحلی که با کشتی میرفتیم میخواستم بگیرم بازی رو Shift+Delete کنم بعد شما اومدی میگی کشتی سواری که توی ACIII هم بود ولی این کجا و اون کجا؟

بازی اینقدر تنوع داره که آدمو مجبور کنه 100% ـش کنی!
مقر های دشمن واسه گرفتن - جزیره های دشمن واسه گرفتن - کشتی های غرق شده واسه جمع کردن غنیمت هاش - مراحل فرعیش - نقشه های گنجش - کشتی های Legendry که دهنت سرویس میشه یکیشو بخوای بگیری - آپگرید گسترده کشتی و مواردی دیگه که یادم نمیاد :دی
خوب الان بگو چند تای اینا توی FC3 بود؟ فقط مورد اول توی فارکرای بود! و هیچ کدوم از اینا توی ACIII نبود غیر از همون آپگرید کردن کشتی که به هیچ دردی نمیخورد! به هیچ دردی!

تنها چیزی که باهات موافقم داستانش هست که از جو Assassin ـی خارج شده و مثل قبل نیست ولی از بقیه لحاظ این نسخه عالی بود! این نظر من نیست کافیه یک سر به صفحات قبل بزنی و ببینی چند نفر این بازی بی تنوع رو 100% کردن! و یا هم به تاپیک امتیاز های بازی توی نسخه های مختلف سر بزنی ببینی چند نفر نمره زیر 8 بهش دادن! اگه اینا رو هم قبول نداری باز هم میتونی به سایت MetaCritic.com بری و ببینی منتقدا به این بازی بی تنوع چه نمره ای دادن :)

حالا برای اینکه بهت ثابت بشه بازی چقدر پیشرفت داشته نسبت به نسخه قبل کافیه یک سر به تاپیک ACIII و ببینی همه بچه ها صداشون در اومده بود بخاطر ضعیف بودن بازی و ... که دوباره توی این نسخه همه ساکت شدن از جمله خودم :)

میدونم الانم میای یک بهونه گیر میاری میگی بازی تنوع نداره والا من بنظر شما کاری ندارم! نظر هر کس واسه خودش مهمه ولی وقتی کسی فکت در مورد بازیی صادر کنه بقیه حق جواب دادن بهش رو دارن!
منی که از ACIII اصلا خوشم نیومد و از نسخه اول فن بازی بودم از این نسخه بشدت خوشم اومد و خیلی هم لذت بخش بود برام حالا واسه شما بی تنوع بوده و حال نکردید دیگه با خودتونه :) موفق باشید :)

فکر کنم همه این بازی رو تا الان بازی کرده باشن و ... !
اما اگر احیانا کسی مونده، بهش پیشنهاد میکنم که حتما یه سری به اینجا بزنه!

اینجا چیه؟ :d علاوه بر اینکه یه عالمه از اون اطلاعات مخ هنگ کن در مورد دنیای AC داره(برید اونجا خودتون در میابید! قشنگ آدم توش گم میشه:| ) با انجام یه سری کارها، بهتون یه سری DLC انحصاری هم میده! :d
یه سر بزنید به بخش Mission و با انجام چند ماموریت، یک کد DLC دریافت میکنید که 2تا بادبان خفن(عکسشون که خفن بود! :-" ) + 1 آهنگ دیگه که خدمه سرگرم بشن باهاش:-" + یه لباس برای بخش مولتی! :d

من خودم کد رو گرفتم،ولی بعدش بس ضدحال خوردم :| اصلا یادم نبود که ریجن اکانتم 2 میباشد و بازی 1 ! رفتم کد رو وارد کردم و دانلود کردم و ... :| (کسی ریجن1 نداره؟ :p )
اما خوب شما ازش لذت ببرید :d

کلا با همه حرف هات مخالف نیستم. اما با بعضی هاشون که بولد کردم کلا مخالفم. باید خودت متوجه بشی چرا بولدشون کردم ;)

کلا با همه حرف هات مخالفم! به جز اون قسمتی که بولد کردم.

من یه دلیل واسه ات آوردم . همون آژیر مسخره (که البته در FarCry3 به هیچ عنوان مسخره نبود). اونجا با قایق موتوری میرفتی به شکار کوسه ها اینجا از کشتی سوار بر قایق معمولی میشی و این کار را انجام میدی.! جستن اون Relic ها در اینجا هم هست. رفتن به زیر آب و اکتشاف در زیر آب را به کل از بازی FarCry تقلید کردند. (فکر کنم چهار تا دلیل میخواستی که واسه ات نوشتم. پس جون تو به این چهار دلیل نمیخواد ببوسی بزاری کنار چون حرف باد هواست! که اگه مرد بودی باید میبوسیدی میزاشتی کنار) یه دلیل دیگه هم میخوای که ببوسی: همون آپگریدها که از پوست حیوانات بدست میاد کاملا از FarCry3 کپی برداری شده. ببینم! شما مطمئنی فارکرای 3 را بازی کردی؟؟؟؟ :-b(که الان میگی بله من 10 بار اون بازی را تموم کردم :-s) یکی از سایت های معتبر به نظرم IGN یا EuroGamer یا Gamespot (تردید از منه) از این بازی در یه مطلب hands-on به عنوان دزدان دریایی در FarCry3 یاد کرده بود.!!!
-----------------------------------------------------------
بازی ACIII آشغال بود. نمیشه بگی چون این بهتر از اون هست پس این شاهکاره
-----------------------------------------------
اگر اسم این بازی Assassin's Creed نبود به عنوان یکی از بهترین بازی ها در نظر میگرفتمش. پس بی خود و بی جهت مطالب بچه گانه ای که باید واسه بقیه بنویسین واسه من ننویسین.
---------------------------------------------
من کاری به هیچ کس ندارم. خودت هم نوشتی که داستان نداره و از همه نظر عالیه من هم میگم OK اما داستان واسه من در چنین بازی هایی حرف اول را می زنه، بعد از اون گیم پلی و گرافیک تواما. از این رو هیچ وقت سراغ بازی هایی که حتی بعضی ها شاهکار می دونن ولی داستان نداره نمیرم. البته قبلا وقتی کوچک بودم و حدود 7 8 سال داشتم مثلا بازی های بی داستان را بیشتر دوست داشتم. ولی الان به کل شرایط فرق کرده. با این که خودم یکی از فن های WatchDogs در این فروم هستم ولی همین الان میگم اگه داستان نداشته باشه به لعنت خدا هم نمی ارزه! روی همین اصل، من همیشه از سری ModernWarfare و BlackOps بازی Cod دفاع میکنم. و بعد از اون دیگه هیچ نسخه ای از Cod را قبول نداشتم. ایضا BF3 و BF4 که حتی اونها را بازی نکردم. حالا میخواد خدای گرافیک باشه و تنوع. ایضا بازی مزخرف Crysis 3.
----------------------------------------
می دونم الان بهونه گیر میاری که این بازی بهترینه، نظر شما هم واسه خودتون محترمه! ولی من الان بعد از گذشت چند ماه از نصب بازی بیشتر از یک چهارم بازی را نتونستم بازی کنم(البته از کل بازی بعلاوه بیش از نیمی از ماموریت های اصلی) در صورتی که نسخه Brotherhood را در حدود 3 روز تمومش کردم. فکر میکنی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . مثلا حتی بازی FarCry3 را اون 10 20 دقیقه اول خوشم نمیومد. ولی 1 ساعتی که بازی کردم دیگه وسوسه شدم و در طی 4 5 روز حدود 80 درصد بازی را تموم کردم. اما این بازی را الان حدود 8 9 ساعت بازی کردم. ولی هیچ انگیزه ای واسه انجامش ندارم. و فقط واسه وقت تلف کردن شب ها میرم سراغش تا بلکه بتونم به عنوان قصه خواب کودکان واسه خواب ازش بهره مند بشوم.
------------------------------------
اصلا این تنوع و این حرف ها تا وقتی بازی یک پلات نداشته باشه واسه من به پشیزی نمی ارزه! حالا شما هی صحبت از کشتی و نقشه وسیع و جزایر کشف نشده و ... غیره بکنید. همون بازی Tomb Raider را صد درصد تموم کردم. میدونی چرا؟ چون حداقل یه نیمچه داستانی داشت. یا مثلا بازی Hitman را دو بار تموم کردم.چون باز هم اون یه تم داستانی داشت. اما این بازی...

هر دو بزرگوار موفق باشید :)

خنده دار ترین فکاهی سال بود. سازنده اصلی هر دو عنوان FarCry3 و ACIV یه استدیو (Ubisoft Montreal) بوده.
دوست عزیز؛ به جای بحثهای فلسفی، که هیچ وقت تمومی نداره. اگه هدفت ترول نیست، کلا بیخیال قضیه شو.

پست هاتون خیلی بلند بالاست اصلا حس خوندن همشون نیست! :d

اما در مورد داستان!
درسته از AC بودن خارج شد و 2-3 بخش آخر تازه میشد بهش گفت AC ( قبلش Pirate's Creed بود :d ) ، اما همون PC بودن از نظر داستانی واقعا عالی بود! هیچجوره نمیشه بگیم این بازی داستان نداشت و ...!

با اینکه به عنوان یه فن AC ناراضی هستم از PC بودنش،ولی خوب باز هم من از بازی لذت بردم و ترکیب AC و PC :-" (قشنگ یه بازی ساختما =)) ) واقعا چیز محشری از همه نظر در اومده بود!

==> نمیشه بگیم بازی پلات نداشت که جذب کنه و ...!
کسی یه کوچولو با دنیای دزدای دریایی آشنا باشه،کاملا با بازی حال خواهد کرد!
---
در مورد AC III ، فکر کنم من از معدود کسایی هستم که فحشش نمیدم:-"
به نظر من،اونم بازی خوبی بود،درسته به بقیه ی ACـها نمیرسید! اما توی گیم پلی خیلی پیشرفت داشت و اگر کسی برای 100% کردن بازی میکرد،تنوع رو واقعا در میافت!
البته طراحی شهر و اینا فاجعه بود! :|

---
به ادامه ی بحثتون بپردازید! :d

کلا با همه حرف هات مخالف نیستم. اما با بعضی هاشون که بولد کردم کلا مخالفم. باید خودت متوجه بشی چرا بولدشون کردم ;)

کلا با همه حرف هات مخالفم! به جز اون قسمتی که بولد کردم.

من یه دلیل واسه ات آوردم . همون آژیر مسخره (که البته در FarCry3 به هیچ عنوان مسخره نبود). اونجا با قایق موتوری میرفتی به شکار کوسه ها اینجا از کشتی سوار بر قایق معمولی میشی و این کار را انجام میدی.! جستن اون Relic ها در اینجا هم هست. رفتن به زیر آب و اکتشاف در زیر آب را به کل از بازی FarCry تقلید کردند. (فکر کنم چهار تا دلیل میخواستی که واسه ات نوشتم. پس جون تو به این چهار دلیل نمیخواد ببوسی بزاری کنار چون حرف باد هواست! که اگه مرد بودی باید میبوسیدی میزاشتی کنار) یه دلیل دیگه هم میخوای که ببوسی: همون آپگریدها که از پوست حیوانات بدست میاد کاملا از FarCry3 کپی برداری شده. ببینم! شما مطمئنی فارکرای 3 را بازی کردی؟؟؟؟ :-b(که الان میگی بله من 10 بار اون بازی را تموم کردم :-s) یکی از سایت های معتبر به نظرم IGN یا EuroGamer یا Gamespot (تردید از منه) از این بازی در یه مطلب hands-on به عنوان دزدان دریایی در FarCry3 یاد کرده بود.!!!
-----------------------------------------------------------
بازی ACIII آشغال بود. نمیشه بگی چون این بهتر از اون هست پس این شاهکاره
-----------------------------------------------
اگر اسم این بازی Assassin's Creed نبود به عنوان یکی از بهترین بازی ها در نظر میگرفتمش. پس بی خود و بی جهت مطالب بچه گانه ای که باید واسه بقیه بنویسین واسه من ننویسین.
---------------------------------------------
من کاری به هیچ کس ندارم. خودت هم نوشتی که داستان نداره و از همه نظر عالیه من هم میگم OK اما داستان واسه من در چنین بازی هایی حرف اول را می زنه، بعد از اون گیم پلی و گرافیک تواما. از این رو هیچ وقت سراغ بازی هایی که حتی بعضی ها شاهکار می دونن ولی داستان نداره نمیرم. البته قبلا وقتی کوچک بودم و حدود 7 8 سال داشتم مثلا بازی های بی داستان را بیشتر دوست داشتم. ولی الان به کل شرایط فرق کرده. با این که خودم یکی از فن های WatchDogs در این فروم هستم ولی همین الان میگم اگه داستان نداشته باشه به لعنت خدا هم نمی ارزه! روی همین اصل، من همیشه از سری ModernWarfare و BlackOps بازی Cod دفاع میکنم. و بعد از اون دیگه هیچ نسخه ای از Cod را قبول نداشتم. ایضا BF3 و BF4 که حتی اونها را بازی نکردم. حالا میخواد خدای گرافیک باشه و تنوع. ایضا بازی مزخرف Crysis 3.
----------------------------------------
می دونم الان بهونه گیر میاری که این بازی بهترینه، نظر شما هم واسه خودتون محترمه! ولی من الان بعد از گذشت چند ماه از نصب بازی بیشتر از یک چهارم بازی را نتونستم بازی کنم(البته از کل بازی بعلاوه بیش از نیمی از ماموریت های اصلی) در صورتی که نسخه Brotherhood را در حدود 3 روز تمومش کردم. فکر میکنی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ . مثلا حتی بازی FarCry3 را اون 10 20 دقیقه اول خوشم نمیومد. ولی 1 ساعتی که بازی کردم دیگه وسوسه شدم و در طی 4 5 روز حدود 80 درصد بازی را تموم کردم. اما این بازی را الان حدود 8 9 ساعت بازی کردم. ولی هیچ انگیزه ای واسه انجامش ندارم. و فقط واسه وقت تلف کردن شب ها میرم سراغش تا بلکه بتونم به عنوان قصه خواب کودکان واسه خواب ازش بهره مند بشوم.
------------------------------------
اصلا این تنوع و این حرف ها تا وقتی بازی یک پلات نداشته باشه واسه من به پشیزی نمی ارزه! حالا شما هی صحبت از کشتی و نقشه وسیع و جزایر کشف نشده و ... غیره بکنید. همون بازی Tomb Raider را صد درصد تموم کردم. میدونی چرا؟ چون حداقل یه نیمچه داستانی داشت. یا مثلا بازی Hitman را دو بار تموم کردم.چون باز هم اون یه تم داستانی داشت. اما این بازی...

هر دو بزرگوار موفق باشید :)
من پای حرفم هستم ولی این دلیلایی که واسه تقلید از فارکرای 3 آوردی به هیچ وجه قبول ندارم!
من فارکرای 3 رو 10 بار تموم نکرد اما تقریبا 2 بار تمومش کردم و یک بارم کامل بازی و تمام چیزایی که توش بود بغیر از مسابقه هارو رد کردم و بهترین بازی سال 2012 واسم بود!
ولی این دلایلی که آوردی درست مثل این میمونه که بگی Watch Dogs توش ماشین داره ولی حالا چون GTA قبلا ماشین داشته پس واچ داگز از روی GTA تقلید کرده! بنظرت این درسته؟
الان آپگرید لباس توی فارکرای 3 با آپگرید کشتی توی ACIV چه دخلی میتونه داشته باشه؟ مثلا کجاش تقلید داشت؟ اگه هم تقلیدی باشه مال FC3 هست که از نسخه های قبل AC تقلید کرده نه بلعکس!
جستن زیر آب و پیدا کردن الان واقعا کجاش شبیه فارکرای بود؟ اینجا یک کشتی غرق شده هست که میری غنیمتایی که ازش باقی مونده که پول و ... هست جمع میکنی توی فارکرای اینطوری بود؟ تازه اینجا بخوای زیر آب جستجو کنی دهنت سرویس میشه چند تا چیز گیر بیاری چون اینقدر کوسه اونجا راه میره که نمیشه آزادانه شنا کرد و باید همشو با مخفی کاری بری و این خودش یک نکته مثبته که توی فارکرای سالی یک بار یک کوسه میومد اونم بهت حمله میکرد بعد چند بار کلیک میکردی بعد نجات پیدا میکردی اما اینجا اینطوری نیست!

اون بازی توی جزیره بود اینم توی جزیرس حالا چون مثلا توی فارکرای زیر آب جستجو کرده یعنی اینم اگه زیر آب جستجو کنه تقلید محسوب میشه؟ چون اونم میشد کوسه شکار کنی اینم بشه شکار کنی تقلید حساب میشه؟ خوب اگه با این منطق به قضیه نگاه کنی کلا AC IV نباید جزیره میداشت چون توی FC3 هم جزیره هست! ACIV نباید کلا شکار یا جستجو زیر آب داشت باشه چون توی FC3 هم هست! اینطوری نمیشه که عزیز!

و شما هم فقط نکاتی رو نگاه میکنی که به اماکانات FC3 شباهت داره! این همه امکانات دیگه تو بازی وجود داره که توی FC3 نبوده که ذکر کردم اونا آیا تنوع محسوب نمیشه؟
----

گفتم که اینا همش نظر شخصی هست! شک نکن بازیی که تنوع نداشته باشه صدای همه رو در میاره به شکلی که همه جا صدا میکنه! ACIII تنوع زیاد داشت اما به شکل وحشتناکی بد کار شده بود و هم صدای منتقدا رو در آورد هم صدای گیمرا و ACIV دوباره طرفدارای قدیمی رو جذب کرد و دوباره از نظر منتقدا یک بازگشت خوب داشت به سری!

خنده دار ترین فکاهی سال بود. سازنده اصلی هر دو عنوان FarCry3 و ACIV یه استدیو (Ubisoft Montreal) بوده.
دوست عزیز؛ به جای بحثهای فلسفی، که هیچ وقت تمومی نداره. اگه هدفت ترول نیست، کلا بیخیال قضیه شو.

هدف از سازنده اصلی .... را نفهمیدم چیه، Ubi Montreal سازنده اکثر بازی های Ubi هست. حالا منظور؟ بازی AC2 را هم اون ساخته!

در جواب آقا مجید و مابقی دوستان:
بازی های خیلی آشغال تر از AC میان بعضی ها (که تعدادشون زیاده) به عنوان شاهکار حساب میشه. این که AC هست و به خاطر گذشته ای که داره احترامش واجب! ولی تا شب هم که بحث کنید همینه حرفم ... =;

آخرین ویرایش:
هدف از سازنده اصلی .... را نفهمیدم چیه، Ubi Montreal سازنده اکثر بازی های Ubi هست. حالا منظور؟ بازی AC2 را هم اون ساخته!

در جواب آقا مجید و مابقی دوستان:
بازی های خیلی آشغال تر از AC میان بعضی ها (که تعدادشون زیاده) به عنوان شاهکار حساب میشه. این که AC هست و به خاطر گذشته ای که داره احترامش واجب! ولی تا شب هم که بحث کنید همینه حرفم ... =;
کسی نخواست حرف شما رو که عوض کنه! منم تو پستم گفتم این نظر شخصیه و تغییر نخواهد کرد! شما گفتی داستان بازی خراب شده و منم حالم از بازیی که داستانش ضعیف باشه بهم میخوره پس من هرچی به شما بگم این بازی مورد تقدیر بیشتر گیمرا و منتقدا قرار گرفته شما بازم میگی بازی بیخودیه پس همینجا بحثو تموم میکنم :)
من فقط بحثم سر تنوع بود که جواب شما رو دادم از نظر داستان هم کاملا با شما موافقم :) قبل از اینکه بگی هم از روی آواتارت فهمیدم چقدر به داستان اهمیت میدی :)

یک عدد خبر! :d
این آخر هفته...یعنی از 28ـم تا 30ـم ، بازی دو برابر XP میده! :d بشتابید به بخش مولتی:-"

ولی این بخش مولتی بعضیا شدید رو اعصابن:| 4ساعت خودت رو آماده میکنی که یه امتیاز خوب بگیری،یکهو طرف میاد کیل دزدی میکنه و هم گند میزنه به کارای تو،هم به کل امتیازات و باعث میشه که نشه بازی رو تموم کرد! :| ( بخش Wolf Pack رو میگم) کاش حداقل اون بخش راهنمایی که داره ( Discovery ) رو میرفتن یه چیزی یاد میگرفتن :|

فکر کنم همه این بازی رو تا الان بازی کرده باشن و ... !

what about me ?!/:)
منتظرم براي پلاس رايگان بشه اخر امسال تا بگيرمش :|:d

اين كارهايي كه مي گه انجام بديد داخل بازيه يا تا خود سايت است ؟ بعد كد داخل UPLAY ه يا داخل استور كه ما هم گرفته باشيم :d

what about me ?!/:)
منتظرم براي پلاس رايگان بشه اخر امسال تا بگيرمش :|:d

اين كارهايي كه مي گه انجام بديد داخل بازيه يا تا خود سايت است ؟ بعد كد داخل UPLAY ه يا داخل استور كه ما هم گرفته باشيم :d
کارهایی که میگه توی بازیه :d
کدی که میده توی استور :d
اون 4تا چیز اضافه ای که برای هر بازی توی UPlay میزارن هم سر جای خودش هست! :d

البته توی این سایت،میشه از بخش Lost Memories هم امتیاز جمع کرد،ولی هم امتیاز کم میده ( 25 xp :| ) هم هر چند روز یکبار یک بخش جدیدی باز میشه :d
اگر ACـهای قبلی رو با همین اکانت بازی کرده باشی هم یه عالمه XP بهت میده(مثلا من LVL 11 شدم تا رفتم تو سایت:-" ) ولی یه چندتا ماموریت که گذروندم یادش اومد بهم کد بده:|

دوستان اگه میشه یکی کمک کنه
من بازی رو تموم کردم و 5 تا کلید لباس اضافه رو گرفتم ولی هرچی نقشه های رو میگردم اون خونه ایی که باید کیلدها رو وارد کنم نیست
علامت یه صلیب هم داشت
کسی میتونه کمک کنه کدوم یکی از شهرهاش بوده؟؟؟خیلی دنبالش گشتم
ممنون

راستی 15 سنگ عجیب هم هست که من 12 تاش رو جمع کردم کسی جمع کرده ببینه چی میشه؟

اسپویل خاصی نداره،ولی خوب...کسی که بازی نکرده نخونه بهتره :d

اون کلیدها توی شهر خودت بودن دیگه!
Iguana داشت توش...چی بود؟... Great Iguana ؟ :-" توی نقشه با علامت اسکلت معلومه! بخش شرقی نقشه ، تقریبا نیمه ی بالایی :-"

اون 15تا سنگ رو هم که جمع کنی،یه لباس دیگه باز میشه که مربوط به مایا ـهاست!
اگر یادت باشه با کید میرید جلو درش! این یکی هم بعد از پیدا کردن همش،باید بری مقر اساسین ها ، غرب نقشه :d

اسپویل خاصی نداره،ولی خوب...کسی که بازی نکرده نخونه بهتره :d

اون کلیدها توی شهر خودت بودن دیگه!
Iguana داشت توش...چی بود؟... Great Iguana ؟ :-" توی نقشه با علامت اسکلت معلومه! بخش شرقی نقشه ، تقریبا نیمه ی بالایی :-"

اون 15تا سنگ رو هم که جمع کنی،یه لباس دیگه باز میشه که مربوط به مایا ـهاست!
اگر یادت باشه با کید میرید جلو درش! این یکی هم بعد از پیدا کردن همش،باید بری مقر اساسین ها ، غرب نقشه :d

یعنی واقعا دمت گرم
اعصاب خوردش بس که دنبالش گشتم
ولی با کمکت پیدا کردم
ممنون
فقط این خونه که اپدیتش هم کردم به چه درد میخوره؟؟همین که لباسه توش بود

یعنی واقعا دمت گرم
اعصاب خوردش بس که دنبالش گشتم
ولی با کمکت پیدا کردم
ممنون
فقط این خونه که اپدیتش هم کردم به چه درد میخوره؟؟همین که لباسه توش بود
به درد خاصی نمیخوره! فقط یدونه تروفی داره :d

اگر اون 2تا ساختمون بیرونی رو بسازی،میتونی باهاش این افراد کوچه و خیابون رو مجانی به خدمت بگیری:d البته من بعد از تموم کردن بازی تازه پولم رسید برای اینکار :-"

اگر دنبال تروفی یا باز کردن یه سری لباس و سلاح هم هستی، به اینجا یه سری بزن :
[PS4 ONLY!] Share your Discovery Thread (NOT A BOOST THREAD/FRIEND REQUEST THREAD) - Page 331 - PlaystationTrophies.org

البته برای اینا باید آنلاین بود :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or